05:00

09:00

 • Danskerbingo

  Findes der en dansker, der elsker telefonsælgere, en dansker, der hader pizza eller en dansker, der aldrig har været i Danmark? Danskerbingo kæmper mod uret og prøver at få pladen fuld af danskere i alle afskygninger. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

  hør udsendelse Udsendelsesside

12:00

 • Lågsus

  Dagens nummer i baglæns gætning giver nogle lyttere P4 associationer, og så har vi ikke sagt for lidt. Musik findes overalt, selv i et betting-firmas tv-reklame som brugte et nummer, der fik Pelle til at stritte med ørene. Og så fortsætter jagten på den perfekte ventemusik, som i dag leder os til en organisation, de fleste danskere er bekendte med.

  hør udsendelse Udsendelsesside

15:00

18:00

 • LIGA

  P3s daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Julie Kiner og Anders Hagen.

  Hør seneste Udsendelsesside

21:00

 • Aftenvagten

  Programmet for den absolut nysgerrige P3 lytter. Det er ny musik - værtens personlige favoritter og de underholdende historier rundt om. Vært: Mads Axelsen.

  Hør seneste Udsendelsesside

00:00

Mest hørte programmer P3

Lige nu på P3

Startede klokken 15:06 Slutter klokken 16:04 (Næste: P3 Sporten)

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Religionsrapport Hawking vs. Gud Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Policy-enheden Adam er faret vild i SKAT Genre: Sjov radio

Søg efter titel