05:00

09:00

 • De Gode Nyheder

  I De Gode Nyheder samles vi om at løse hinandens problemer. Intet problem er for stort eller småt til at blive taget op og løst i fællesskab. Telefon (hverdage kl. 9-12): 70 20 20 20. Mail: degodenyheder@dr.dk SMS: Send til 1212. Skriv "P3" og lav et mellemrum efterfulgt af din besked. Facebook-gruppe: "De Gode Nyheder - Hjælp er noget, vi giver til hinanden". Værter: Mikkel Rosendal og Gyrith Cecilie Ross.

  Hør seneste Udsendelsesside

12:00

15:00

18:00

 • LIGA

  P3's daglige sportsunderholdning, hvor lytterne får alt at vide om de største og mest spektakulære begivenheder fra sportens verden. Her er gæster, live reportager, god stemning og masser af kærlighed for sporten. Værter: Frederikke Muff og Tobias Hansen.

  Hør seneste Udsendelsesside

21:00

 • Pladeselskabet

  I Pladeselskabet kan du alle hverdage høre den nyeste musik fra hele verden - før alle andre. Det er her, du møder kunstnerne, inden de bliver helt store. Og det er her du møder Mads Axelsen, din personlige rådgiver i mylderet af friske udgivelser.

  Hør seneste Udsendelsesside
 • Eksperimentet

  Mandag aften presser Anna Lin Lundsgaard og Camilla Boraghi en upassende stærk juice ud af alle deres favorit-emner. Den smager ikke nødvendigvis fremragende, men den er hjemmelavet og god for fordøjelsen.

  Hør seneste Udsendelsesside

00:00

Mest hørte programmer P3

Lige nu på P3

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Mest spillet P3

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel