Først i Smag på P3: Hør Kashmirs nye single 'Seraphina'

Smag på P3 kan som de første præsentere Kashmirs nye single ‘Seraphina’.

Smag på P3 kan som de første præsentere Kashmirs nye single ‘Seraphina’. Det er første single fra albummet ‘E.A.R.’, der har klare referencer til ‘The Good Life’. Det nye album udkommer 18. marts.

- Sangen handler om noget så trist og dystert som afsked, fortæller Kasper Eistrup, forsanger i Kashmir, til Smag på P3.

- Det handler faktisk ikke så direkte om død, det handler mere om de ting, man siger farvel til i livet. De kærlighedsforhold, de familiære relationer, som alle mennesker på et eller andet tidspunkt kommer til at sige farvel til.

Kasper Eistrup understreger dog, at det er en kærlighedssang med en opfordring om at sende kærlighed efter de mennesker, der er i vores liv. Hvad enten de er døde eller levende.

- Det er en kærlighedserklæring til det, der var. Det gode, der var.

‘Seraphina’ er en bibelsk figur, en engel med seks vinger. Men det vidste Kasper Eistrup ikke.

- Jeg begyndte bare at synge Seraphina, fordi det fonetisk lød skide godt på melodien. Det var et ord, der havde lagret sig i mit hoved, jeg ved ikke, hvor fanden jeg havde fået det fra. Og så slog jeg det op og fandt ud af, at det var englen med de seks vinger og tænkte fedt, det er et skide godt billede, det bruger jeg.

Bandet spiller få udvalgte koncerter i marts og april, men kan opleves live på P3 til Danmarks Indsamling 8. februar.

  • Print
  • Del artiklen: