Hør årets sommerhit på P3's playliste

På menuen i denne uge, kan du bl.a finde et udvalg af svensk pigerock, dansk dancehall og måske sommerens store hit.

På menuen i denne uge, kan du bl.a finde et udvalg af svensk pigerock, dansk dancehall og måske sommerens store hit.

Volbeat hitter playlisten og USA

Smallpools er et amerikansk indie-band, der debuterer med singlen ‘Dreaming’. Bandet lagde sangen ud på deres Soundcloud i maj, og siden har mange musikmedier spået, at dette kunne blive årets helt store sommerhit.

Danske Volbeat har i øjeblikket stor succes i USA, hvor de ligger nr. 1 for tredje uge i træk på Active Rock Airplay chart. De er i øvrigt det første ikke-amerikanske band til at have fire nummer 1 singler i træk på denne liste. På playlisten kan du høre deres nummer ‘Lola Montez’.

Tupac’s melodier på spil igen

Også fra Danmark er der nyt fra dancehall-duoen Djämes Braun, der har teamet op med Barbara Moleko på nummeret ‘Kvinder og kanoner’.

I september sidste år var den svenske pigeduo Icona Pop P3′s Uundgåelige med sangen ‘I Love It’. Deres nye single ‘Girlfriend’ er en sample af Tupac’s nummer ‘Me And My Girlfriend’, som du sikkert også kender fra Jay-Z og Beyoncés duet ‘Bonnie & Clyde’.

Sidst men ikke mindst er teenagefænomenet, der startede som Hannah Montana, Miley Cyrus klar med singlen ‘We Can’t Stop’. Hendes kommende album inkluderer samarbejder med bl.a. Pharrell, Will.I.am og Wiz Khalifa.

Dans de lyse sommeraftener væk med musikken som Smag på P3 giver dig i denne uge, og smid et hjerte efter din favorit.

  • Print
  • Del artiklen: