1. P4 Bornholm Morgen Sendt første gang

  Nina Soelberg og Knud Emil Thovtrup siger god morgen til dig med musik, indslag, sport, vejr og naturligvis regionale nyheder - denne morgen med Steen Kure.
  Godmorgen indslag.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 Bornholm, I morgen d. 01. juli

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 Bornholm Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen
 2. P4 Morgen

  Godmorgen Bornholm, og velkommen til 4 timers fredag-morgen-radio. Det handler om LIDL til Bornholm, Sidste skoledag i Østerlars, sport, natur, vejr, musik, sms/mailbox og nyheder. Jens Ørberg læser nyhederne, Olsen og Kure er dine værter.

 3. P4 Morgen

  Godmorgen Bornholm. Velkommen til 4 timers morgenradio. Vi ser på skolereformens første leveår, vi hører elever, formanden for Børne- og Skoleudvalget, og formanden for øens lærere. Du får også sport, natur, vejr, aktuelt, musik og nyheder. Jens Ørberg er nyhedsvært, Olsen&Kure er værter.

 4. P4 Morgen

  Godmorgen Bornholm. Velkommen til 4 timers morgenradio med musik, sport, aktuelt fra Bornholm og omegn, natur og nyheder. Jens Ørberg læser nyhederne, Olsen&Kure er dine værter.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 Bornholm

Lige nu på P4 Bornholm

Siesta

Glem alt om Mallorca, Kreta og Alanya. Den bedste sommer bliver den danske - det sørger Siesta på P4 for. Anette Johnsen og Morten Mørch sørger for alt, hvad en god sommerferie skal have: grillmad og drinks, festivalstemning og Tour de France, nye mennesker og nye tanker, og selvfølgelig masser af spas og konkurrencer… Vis mere

Startede klokken 15:03 Slutter klokken 16:50 (Næste: Radiosporten)

Mest spillet P4 Bornholm

Mest hørte podcast P4 Bornholm

Mere radio

 1. p2d
  Program: P2 Koncerten: Midsommerstemning Romantiske lækkerbiskner Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Selvsving Classic Lad din radio gå i selvsving Genre: Sjov radio

Søg efter titel