1. P4 Bornholm Morgen Sendt første gang

  Nina Soelberg og Knud Emil Thovtrup siger god morgen til dig med musik, indslag, sport, vejr og naturligvis regionale nyheder - denne morgen med Steen Kure.
  Godmorgen indslag.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 Bornholm, mandag d. 25. august

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 Bornholm Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Bornholm Morgen

  Denne morgen kan du blandt andet høre om Wonder Festiwall og rullepølsens image-besvær. Mellem 9 og 10 er der jukebox.

 2. P4 Bornholm Morgen

  Denne morgen kan du komme med på skadestuen, hvor der - i modsætning til planen - er mere travlt efter 1813 er taget i brug. Du kan også komme med til paradisbakkeskolen og høre om flygtningebørnene, og hvordan de lærer dansk. Mellem 9-10 er der debat mellem Winni Grosbøll (A) og Steen Colberg Jensen (V) om borgerinddragelsen - eller mangel på samme - i Nyker.

 3. P4 Bornholm Morgen

  Denne morgen kan du høre, hvorfor Team Rynkeby efterlyser kvinder og direktører til næste års tur til Paris, og så kan du komme med en tur til dyrelægen. De har nemlig lige så travlt som campingpladser og isboder denne sommer. Begge dele medllem 7 og 8.

 4. P4 Bornholm Morgen

  De små frugtavlere skal tænke større og længere end vejboden, og Døgn-Netto føler sig kaldet til ligefrem at efterlyse Bornholmske produkter. Vi sidder tilsyneladende på fødevare-guld, men har vi forstået det? Hør mere efter 7. Efter 7.30 kommer det til at handle om de bebudede prisstigninger på passagerafgiften i CPH, og hvordan det vil påvirke bornholmerflyet.

 5. P4 Bornholm Morgen

  Kommunen har fået ny idræts- og fritidskonsulent. Rebekka Kjempff hedder hun, og hendes baggrund er alt andet end hvad man forventer. Hør mere til hende mellem 7 og 8. I den time kan du også høre om levende fortidsminder ved Hammershus. Efter 9 kommer det til at handle om Bornholms Frie Idrætsskole i Nyker, som fejrer 10-års jubilæum.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 Bornholm

Lige nu på P4 Bornholm

Eldorado

Tilrettelæggelse og vært: Jørgen de Mylius.

Startede klokken 17:11 Slutter klokken 18:03 (Næste: P4 Aften)

Mest spillet P4 Bornholm

Mest hørte podcast P4 Bornholm

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne: Live fra Mors Hvordan får man kunsten ind i folkeskolen? Genre: Perspektiv

Søg efter titel