1. P4 Bornholm Morgen Sendt første gang

  Nina Soelberg og Knud Emil Thovtrup siger god morgen til dig med musik, indslag, sport, vejr og naturligvis regionale nyheder - denne morgen med Steen Kure.
  Godmorgen indslag.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 Bornholm, I morgen d. 01. oktober

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 Bornholm Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Bornholm Morgen

  Denne morgen kan vi byde på dinosauere! Natur Bornholm har fået godt med penge fra A.P. Møllers Fond til et dinosaurprojekt. Det er mellem klokken 7 og 8. Senere kan du høre om et familie-drama, der er blevet til et rigtigt drama med familiemedlemmerne som skuespillere. Og så kan du høre, hvorfor vi mennesker stiller os i kø, selv når det ikke er nødvendigt.

 2. P4 Bornholm Morgen

  Godmorgen Bornholm! Samtlige kommunalt ansatte skal i fremtiden smide smøger og cigarer langt væk i arbejdstiden - også dem som kun arbejder udenfor. Hør mere i timen mellem 7 og 8. Her kan du også høre om Danskernes Idrætspris - et nyt samarbejde mellem P4 og Danmarks Idrætsforbund. Velkommen ind!

 3. Morgen på P4 Bornholm fra 6-10

  Fredag morgen med nyt om Kim Bjelstrands brud med DBU Bornholm, om cykelrytter Magnus Corts sportslige chancer ved VM i landevej og om de mange opgravnings-fund fra den bornholmske muld. Og så selvfølgelig en times lytter-musik i Jukeboxen fra 9-10. Velkommen!

 4. P4 Bornholm Morgen

  Godmorgen Bornholm og omegn. Vi byder op til 4 timers morgenradio med musik, sport, natur, aktuelt, skolemøder, og nyheder. Morten Jeppesen er morgenens nyhedsvært. Olsen&Kure er dine værter.

Flere udsendelser på programsiden

Lige nu på P4 Bornholm

P4 Eftermiddag

Velkommen indenfor til 3 timers glad fyraftens radio. Vi byder liflig musik, engageret sport, spændende sprog, vedkommende aktuelt og nyheder. Steen Kure er nyhedsvært. Olsen er vært.

Startede klokken 16:53 Slutter klokken 18:03 (Næste: P4 Aften)

Mest spillet P4 Bornholm

Mest hørte podcast P4 Bornholm

Mere radio

 1. p1d
  Program: Verden ifølge Gram: Til kamp mod IS Vil det lykkes at smadre kalifatet? Genre: Perspektiv
 2. p3
  Program: Det Elektriske Barometer Hitliste bestemt af lytterne Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 Laika finder match på Tinder Genre: Sjov radio

Søg efter titel