1. Mor efter badeulykke: Hjælp mig med at finde min søn

  Knap 150 er mødt op for at lede efter en 15-årig dreng, der forsvandt i bølgerne ved en badestrand i sidste uge.

Vejret Fyn

 • Aften

  16°

  Skyet. Jævn vind, 6 m/s fra vest-sydvest. Ingen nedbør

 • Nat

  14°

 • Morgen

  16°

Se mere vejr

 1. Fynsk besætning fandt kæntrede turister: Det er en fantastisk følelse at redde nogen

  Det endte heldigvis godt, da fire turister kæntrede i deres jolle i havet ved Spodsbjerg.

Information fra P4 Fyn

 1. #SpørgFyn: Stil os dit spørgsmål – så finder vi svaret

  Vi vil gerne undersøge de ting, som fynboerne går og undrer sig over. Derfor skyder vi et helt nyt koncept i gang i maj.

Seneste udsendelser

 1. P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Stine Bram Nielsen. www.dr.dk/P4

 2. Din historie

  Kronebil bliver til konebil, nationaløkonomi bliver til familieliv på rentefri, og kongerækken må vige for tallerkenrækken, når P4 blænder op for din historie. Programmet, hvor vi sætter den officielle Danmarkshistorie på pause og fortæller din historie - den om din første bil, din første store kærlighed, din første skoledag eller historien om din mor. Fortællinger om alt det, der har betydet noget i vores liv og gjort os til dem vi er - gjort Danmark til Danmark. Din historie handler i dag om: Din første forelskelse. Du kan også fortælle din historie på www.dr.dk/dinhistorie Vært: Bente Hansen.

 3. Søren & Mette: Om alder

  En fodboldspiller på 40 er for gammel, en skuespiller på 40 har derimod mange gode jobs foran sig men en 22 årige, der stiller op til kommunalvalget i november, får at vide at hun er ALT for ung. Søren og Mette handler om ALDER. For er alder ikke bare et tal ? - hvorfor skal man f.eks. have rabat hvis man er ung - eller ældre. Mød blandt andet Sofie Gråbøl, Lone Kühlmann, Henrik Store Larsen og Marie Carmen Koppel. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

 4. Søndag på P4

  Vært: Rebecca Bach-Lauritsen.

Lige nu på P4 Fyn

Startede klokken 22:03 Slutter klokken 00:05 (Næste: P4 Natradio)

Senest spillet P4 Fyn

P4 Fyn i dag

Mest hørte programmer P4 Fyn

Mest spillet P4 Fyn

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel