1. OB-bus eller OB-vogn? OB giver kage efter madbommert

  En misforståelse af udtrykket OB-vogn gjorde, at mad til tv-folkene via AGF's cateringfirma endte i OB's spillerbus. Nu sender den fynske klub kage som tak.

Vejret Fyn

 • Nat

  Halvskyet. Svag vind, 3 m/s fra nordvest. Ingen nedbør

 • Morgen

 • Eftermiddag

  10°

Se mere vejr

 1. Treårige Bufas har intet sprog: Kommer han nogensinde til at sige, at han elsker mig?

  Siden optagelserne til 'Børnene på psyk' sluttede, har Liam Bufas gennemgået en god udvikling.

Information fra P4 Fyn

 1. Brunsvigeren får sin egen mærkedag

  Den 11. oktober er blevet udråbt til Brunsvigerens Dag af DR P4 Fyn. En dag, som skal hylde og udbrede kendskabet til noget af det mest fynske, som vi alle har til fælles – brunsvigeren.

Seneste udsendelser

 1. P4 Aften

  Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

 2. Nu og dansk

  Vært: Andrew Jensen.

 3. P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

 4. FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvad er verdens første disconummer? Det spørgsmål bliver besvaret i dag. Og vi får brug for din hjælp i en eftersøgning der omfatter hele landet! Tag radioen med ud i det gode vejr, og lad os slippe den gode stemning løs. Det vil være en satsning du IKKE fortryder! Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

 5. Diva & Dario

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Stig Rossen - Én af landets allerstørste musical-stjerner, som for tiden kan opleves i Monthy Python-musicalen 'Spam-A-Lot' i Tivoli i København - Andreas Jessen - Skuespilleren du allerede et par gange har kunnet møde i TV's julekalendere, og som lige nu spiller radio-piraten Flemming i 'Mercur' på TV2 Charlie - samt Anja Nissen - dansk/australieren, der til maj skal repræsentere de rød-hvide farver ved det Europæiske Melodi Grand Prix.

Lige nu på P4 Fyn

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Senest spillet P4 Fyn

P4 Fyn i dag

Mest hørte programmer P4 Fyn

Mest spillet P4 Fyn

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Business EU 60 år og i livskrise Genre: Perspektiv

Søg efter titel