Lige nu på P4 København

Det minder om lørdag

Kan du huske dengang, vi alle gik og sagde bob-bob? Vi mindes nåsåren, nisserne og kartoffelavlerfamilien i The Julekalender. Hør også om dengang julen var forbudt på ulandskalenderen. Og om dengang forslaget om ny karakterskala fra -3 til 12 gav stor ballade.

Startede klokken 14:03 Slutter klokken 16:03 (Næste: Eldorado)

Nyheder fra København

Fem kommuner bryder ligestillingsloven, når de kun skriver til mor

Det er i strid med ligestillingsloven kun at sende breve til barnets mor og ikke faderen. Det gør fem kommuner i hovedstadsområdet.

P4 København i dag

Mest hørte programmer P4 København

Ugens album

 • Adele: 25

  Adeles længeventede album kan meget vel blive årets bedste popudgivelse

Se flere album

Seneste udsendelser og artikler

 1. Danmark Direkte

  Glæd dig til omvendt striptease, når DK Direkte bliver til EU Direkte. For vi er splitternøgne, når det gælder paratviden om afstemningen den 3. december om et ja eller nej til retsforbeholdet. Derfor har vi inviteret fem politikere, der skal klæde både dig og os på. Og Europole-stangen er også med. Vært: Bente Hansen.

 2. Fri leg

  Vært: Ulrik Jensen.

 3. P4 Weekend

  Kommunerne i hovedstadsregionen strammer op, så også far og ikke kun mor får brev om barnets indskrivning og skolestart, sådan som de har haft pligt til siden 2014. En nordsjællandsk bedemand fortæller om logoet 'Byens Bedemand - vi henter dig senere' på det lokale herrehåndboldholds trøjer. Og LørdagsPanelet med Ellie Joker, Trine Larsen og Søren Holmgren diskuterer kystnær bebyggelse og Københavns foreløbig tre års forsinkede inderhavnsbro.

Trafikken

Trafikmeldinger

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Harddisken: De selvkørende køretøjer indtager storbyen Selvkørende køretøjer indtager storbyen Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert Symfonisk Jul Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Fuskningsministeren og kampagnemusen Genre: Sjov radio

Søg efter titel