Lige nu på P4 København

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Nyheder fra København

Afvist nødhjælp fra Furesø må returnere fra Tyrkiet

To lastbiler med indsamlet nødhjælp til kurdere i det nordlige Syrien er blevet afvist af tyrkiske toldere og må returnere til Furesø.

Seneste udsendelser og artikler

 1. P4 Aften

  P4 Aften fortsætter frem til midnat med den gode P4-musik, dansk og internationalt, nyt og velkendt mellem hinanden. Musik til midnatstimen - til hele Danmark. Vært: Torben Møller.

 2. Dansktimen

  P4 Aftens danske hjørne, hvor vi har fokus på den danskproducerede musik, nyt og velkendt mellem hinanden i en hel time. Vært: Torben Møller.

 3. Madsen

  Tilrettelæggelse: Alex Nyborg Madsen.

 4. P4 Aften

  Har du fået nok af TV, eller trænger du bare til lidt god musik som akkompagnement til din aften - så er P4 Aften svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan maile dit musikønske og din gode historie ind til p4aften@dr.dk. Og der er mere P4 Aften igen fra 22 til midnat. Vært: Torben Møller.

 5. P4 Eftermiddag

  P4 Eftermiddag fortæller blandt andet historien om 900 flyttekasser med nødhjælp fra frivillige i Furesø, der nu må vende snuden hjem. Du kan også høre om politikere, der er ude på gymnasierne for at møde deres potentielle vælgere.

P4 København i dag

Mest hørte programmer P4 København

Trafikken

Trafikmeldinger

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p8j
  Program: Jazz for jazzhadere Kan jazzhaderen Jon Stephensen omvendes? Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Laika på P1 - går over gevind Genre: Sjov radio

Søg efter titel