Lige nu på P4 København

P4 Aften

Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Stine Bram Nielsen. www.dr.dk/P4

Startede klokken 18:05 Slutter klokken 21:03 (Næste: Nu og dansk)

Nyheder fra København

Borgere vil bremse planer om grusgrav nær drikkevand

I Vridsløsemagle skal en underskriftindsamling bremse Region Hovedstadens planer om at tillade en grusgrav nær den lokale drikkevandsboring.

Udvalgte artikler

 1. #HørHovedstaden: Hvor meget brændstof bruger et langdistancefly på de lange ture?

  De letter og lander hele døgnet rundt i landets største lufthavn, Københavns Lufthavn. Et par km. derfra, på den velkendte café, Flyvergrillen, står Jørgen Roerholt og kigger på flyene, og undrer sig over hvor meget brændstof de egentlig bruger. Det svar finder vi i denne uges #HørHovedstaden.

 2. #HørHovedstaden: Hvad er historien bag rådhuspandekagerne?

  Når store sportsudøvere vinder guld, eller når prominente gæster besøger Københavns Rådhus, så står den ofte på de velkendte pandekager. Men hvad er historien bag dem? Og hvad består de af? Det svarer vi på i denne uges #HørHovedstaden.

 3. #HørHovedstaden: Sørøverflaget på motorring 3

  Kommer du kørende på motorring 3 i sydgående retning cirka 2 kilometer før Jyllingevej, så får du et helt anderledes syn: et sort dødningehovedflag. Hvad er meningen med det, spørger Louise Skjellum Strøbech i denne uges #HørHovedstaden.

 4. #HørHovedstaden: Hvor mange tidligere posthuse står tomme nu?

  Det er nok de færreste, som stadig hiver fat i pen og papir og et frimærke, når de skal videregive en besked. Vi hører i hvert fald ofte om, at der bliver sendt færre og færre breve, og derfor lukker mange posthuse også, og flytter ind, der hvor vi i forvejen kommer. Men hvor mange gamle posthuse står tomme? Det spørgsmål stiller vores lytter Annie Dohrmann i denne uges #HørHovedstaden.

 5. #HørHovedstaden: Hvor mange københavnere flytter egentlig ud på landet?

  De seneste år har vi hørt om flere og flere, der flytter fra landet til byerne – og især København. Men går det også den anden vej? Det spørger P4 Københavns lytter Josephine Knop om i denne uges #HørHovedstaden

 6. #HørHovedstaden: Hvor langt kører busserne egentlig hver dag?

  Vi ser dem hver dag. Mange af os bruger dem også. Men hvor langt kører de egentlig, busserne i hovedstaden? Det har lytter Nikolaj Hermann spurgt om. Og vi har undersøgt det i denne uges #HørHovedstaden.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Din historie

  Kronebil bliver til konebil, nationaløkonomi bliver til familieliv på rentefri, og kongerækken må vige for tallerkenrækken, når P4 blænder op for din historie. Programmet, hvor vi sætter den officielle Danmarkshistorie på pause og fortæller din historie - den om din første bil, din første store kærlighed, din første skoledag eller historien om din mor. Fortællinger om alt det, der har betydet noget i vores liv og gjort os til dem vi er - gjort Danmark til Danmark. Din historie handler i dag om: Din første forelskelse. Du kan også fortælle din historie på www.dr.dk/dinhistorie Vært: Bente Hansen.

 2. Søren & Mette: Om alder

  En fodboldspiller på 40 er for gammel, en skuespiller på 40 har derimod mange gode jobs foran sig men en 22 årige, der stiller op til kommunalvalget i november, får at vide at hun er ALT for ung. Søren og Mette handler om ALDER. For er alder ikke bare et tal ? - hvorfor skal man f.eks. have rabat hvis man er ung - eller ældre. Mød blandt andet Sofie Gråbøl, Lone Kühlmann, Henrik Store Larsen og Marie Carmen Koppel. Værter: Søren Rebbe og Mette Frobenius.

 3. Søndag på P4

  Vært: Rebecca Bach-Lauritsen.

Senest spillet P4 København

P4 København i dag

Mest hørte programmer P4 København

Mest spillet P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel