P4 København

Vi er hovedstadens stemme

Fra morgen til aften sørger DR København for at give dig nyheder, reportager, trafik, sport og selvfølgelig masser af musik. P4 Morgen, P4 Eftermiddag og P4 Weekend er bare nogle af de ting, vi producerer fra vores studier i DR Byen.

Fra København til hele Danmark

Ud over de regionale programmer til hovedstadsområdet produceres der også radio til resten af Danmark fra studierne; Mads & Monopolet, Badabing-show og P4 Play er bare et par af de programmer, du kan møde på vores frekvens - og i øvrigt også i resten af landet.Du kan finde os på FM, dab og nettet, ligesom du kan have os med i tasken eller lommen, hvis du downloader DRs radio app til din smartphone.

Verdens bedste lyttere

Hver dag året rundt møder journalister, værter og redaktører på DR København for at producere aktuel, underholdende og relevant radio til hele hovedstadsområdet, og vi elsker at få kommentarer til de ting, vi laver. Derfor kan du også møde os på sociale medier som Facebook og Twitter.

Hvis du har kommentarer til programmerne eller bare har brug for at komme i kontakt med os, er du altid velkommen. Vi sætter pris på din mening og betragter vores lyttere som verdens bedste.

Kontakt

Vi holder meget af vores lyttere og netbrugere og sætter stor pris på respons - både når det gælder aktuelle kommentarer, tips til historier og forslag til, hvordan vi kan gøre programmerne bedre.

Pressemeddelelser og tip

Alle pressemeddelelser og forslag til historier og opfølgninger bliver læst af de forskellige nyhedshold på redaktionen. Skriv til kbh@dr.dk, så er du sikker på, at mailen bliver set af de rigtige folk. Vi tjekker kbh@dr.dk mange gange dagligt

Klager

Ønsker du at klage over noget af DR Københavns indhold, er du meget velkommen til at benytte kbh@dr.dk eller http://dr.custhelp.com/.

Særlig henvendelse

Hvis du af en eller anden årsag har en særlig årsag til at kontakte os. Det kan være tip til historier eller lignende, som ikke egner sig til en fælles mailboks, er du velkommen til at kontakte:

Casper Dall, redaktionschef: casd@dr.dk

Peter Led Korsgaard, redaktionsleder: pkor@dr.dk

Pressemeddelelser og lignende vil ikke blive behandlet via denne mail-adresse.

Kopi af indslag

Vi har desværre ikke mandskab til at finde og sende konkrete indslag her på redaktionen. Alle forespørgsler om kopier af indslag skal derfor rettes til DR's arkiv: http://www.dr.dk/OmDR/DR_Arkivsalg/20100809130010.htm

Musikønsker

P4 København opfylder desværre ikke musikønsker i sine programmer, men man er velkommen til at sende dem til P4 Aften på http://www.dr.dk/p4kbh/p4-aften

Licens

Alle henvendelser om licens skal gå via www.dr.dk/licens

Job

Ansøgninger om job og praktik sendes til www.dr.dk/job

Programmer på P4

Her kan du finde en del af P4s andre programmer:

Morgenstund http://www.dr.dk/p4kbh/morgenstund

Formiddag på 4'eren http://www.dr.dk/p4kbh/formiddag-pa-4-eren

P4 Play http://www.dr.dk/p4kbh/p4-play

Den Lille Forskel http://www.dr.dk/p4/den-lille-forskel

Bardabing Show http://www.dr.dk/p4kbh/hjortshoejs-badabing-show

Cafe Hack http://www.dr.dk/p4kbh/cafe-hack

  • Print
  • Del artiklen: