Seneste udsendelse

Café Hack fra Skallerup med Mikkel Beha, Thorsten Schmidt, Søren Østergaard og NOAH Seneste udsendelse

På søndag er det tid til at besøge en af Nordjyllands perler. Vi sender fra Skallerup Seaside Resort i selskab med tv-vært Mikkel Beha Erichsen, mesterkok Thorsten Schmidt, gøgler og skuespiller Søren Østergaard og pop-duoen NOAH.

Næste udsendelse

 1. Café Hack fra Bornholm med Helle Thorning Schmidt, Jesper Grunwald, Rasmus Nøhr og Sebastian Dorset

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  På søndag kan I komme med til det mangfoldige Folkemøde på Bornholm. Vores gæster i udsendelsen er Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt, tidligere chef i DR og nu taxa-chauffør og blogger Jesper Grunwald, komiker Sebastian Dorset og musiker Rasmus Nøhr.

Udvalgte artikler

 1. Kom med til optagelse af Café Hack

  Fra midten af maj drager Café Hack endnu engang ud på det årlige sommertogt, hvor der optages i alle ni P4-distrikter. Læs mere om sommeroptagelserne på www.cafehack.dk

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack fra Skallerup med Mikkel Beha, Thorsten Schmidt, Søren Østergaard og NOAH

  På søndag er det tid til at besøge en af Nordjyllands perler. Vi sender fra Skallerup Seaside Resort i selskab med tv-vært Mikkel Beha Erichsen, mesterkok Thorsten Schmidt, gøgler og skuespiller Søren Østergaard og pop-duoen NOAH.

 2. Café Hack fra Koldinghus med Villy Søvndal, Nik & Jay og Jørn Pedersen

  På søndag lægger Café Hack-holdet vejen forbi det imponerende Koldinghus, hvor vi får besøg af tidligere folketingsmedlem, minister og medlem af Kolding Byråd Villy Søvndal, Koldings borgmester Jørn Pedersen og den legendariske pop-duo Nik & Jay.

 3. Café Hack fra Fregatten Jylland med Frank Erichsen/Bonderøven, Andreas Bo, L.I.G.A og Benno Blæsild

  På søndag kan I opleve Café Hack fra Værftshallen ved Fregatten Jylland i Ebeltoft. Vores gæster er bonde og tv-vært Frank Erichsen bedre kendt som Bonderøven, kunsthistoriker og museumsmand Benno Blæsild, komiker Andreas Bo og pop-gruppen L.I.G.A.

 4. Café Hack fra Assens med Jim Lyngvild, Thomas Rode, Søren Steen Andersen og Michael Falch

  På søndag lægger vi vejen forbi Tobaksgaarden i Assens på Sydfyn. I udsendelsen kan I opleve designer og modediktator Jim Lyngvild, Borgmester i Assens Søren Steen Andersen, mesterkokken Thomas Rode og troubadouren Michael Falch.

 5. Café Hack fra Sønderborg Torv med Tom Buk-Swienty,Thomas Warberg og Willys Kaffeklub

  ’Café Hack på ø-hop og udkig’ sender søndag fra Rådhustorvet i Sønderborg. Gæsterne i udsendelsen er journalist, historiker og forfatter Tom Buk-Swienty, standup-komiker Thomas Warberg og den sønderjyske satiregruppe Willys Kaffeklub.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, søndag d. 27. juli

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Hit med Historien

- et program der kredser om større eller mindre historiske begivenheder, mikset med musik fra de år de udspillede sig i. Til hver historie knytter der sig endvidere et spørgsmål, der kan udfordre såvel paratviden som hukommelse. Hits, historier og hjernegymnastik med Dennis Johannesson.

Startede klokken 13:03 Slutter klokken 14:03 (Næste: Madsen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: På tur med sommerferiebussen rundt i Danmark Radioklassikeren Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: To timers ren jazzferie med solgaranti og fri svømning i alle genrer Helt vildt utroligt tyk sommerjazzradio Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Classic Genre: Sjov radio

Søg efter titel