Seneste udsendelse

Café Hack med Lise Nørgaard, Cecilie Frøkjær og Jan Gintberg Seneste udsendelse

Søren Dahl med musik og gæster i caféen.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Poul Bruun og Jokeren

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Søren Dahl med musik og gæster i caféen.

Udvalgte artikler

 1. Kom med til optagelse af Café Hack

  Traditionen tro markerer Café Hack julen med to flotte juleshows. De to stjernespækkede koncerter finder sted i december i Aalborg og København. Find info og billetter på www.billetnet.dk. Klik på overskriften for at købe billet

 2. Café Hacks juleshow i Aalborg

  Traditionen tro markerer Café Hack julen med to flotte juleshows i december. I Aalborg kan du opleve: Vocal Line, Rasmus Walter, Peter Mygind, Michael Falch, Claus Meyer, Lars Hjortshøj og Mette Frederiksen. Find info og billetter på www.billetnet.dk. Klik på overskriften for at købe billet

 3. Café Hacks juleshow i København

  Traditionen tro markerer Café Hack julen med to flotte juleshows i december. I København kan du opleve: Ørkenens Sønner, Christopher, Margrethe Vestager, DR VokalEnsemblet, Barbara Moleko, Mads Mathias, Bodil Jørgensen. Find info og billetter på www.billetnet.dk. Klik på overskriften for at købe billet

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Lise Nørgaard, Cecilie Frøkjær og Jan Gintberg

  Søren Dahl med musik og gæster i caféen.

 2. Café Hack med Christian Stadil, Ole Henriksen og De Eneste To

  På søndag er der dømt herrefest i Café Hack. Først kommer erhversmanden Christian Stadil. Søren skal sikkert høre om opskriften på Christians erhvervssucces, og så skal der nok tales om buddhisme, tatoveringer og det at blive far. I anden time kommer den livsglade og sprudlende Ole Henriksen på besøg. Ole vil forhåbentlig gøre os klogere på hemmeligheden bag sit lyse sind og positive livssyn. Måske bliver der også tid til en konkurrence i armbøjninger mellem Christian, Ole og Søren? Til sidst kommer musikduoen De Eneste To, som er aktuelle med deres andet album ‘Dobbeltliv’, og spiller live for os.

 3. Café Hack med Bille August og Gorm Vølver

  I denne uges Café Hack kan I møde en filminstruktør, der om nogen fik dansk film på verdenskortet. Bille August kommer forbi, og der skal sikkert tales om vejen til at blive filminstruktør. Derudover er han aktuel med filmen ’Stille Hjerte’, og hvad den handler om, vil han helt sikkert gøre os klogere på. I anden time kommer forfatter og journalist Gorm Vølver. Gorm er en fortælleglad mand, der står bag Politikens satiriske spalte ’At tænke sig’. Vi skal sikkert høre mere om hans bog, ’Vi med hus og mave’, hvor han skildrer de utallige fantastiske mennesketyper i de danske parcelhuskvarterer.

 4. Café Hack med Renée Toft Simonsen og Christina Hembo

  På søndag i Café Hack kan I se frem til at møde to stærke kvinder. Først kommer forfatter og psykolog Renée Toft Simonsen. Renée er aktuel med sin selvbiografi, og vi skal sikkert høre om hendes alsidige karriere, både de tidlige år som en af verdens førende modeller, men også om kampen med en grundangst og livet i Danmark som mor, psykolog og forfatter. I anden time kommer virksomhedsejer og iværksætter Christina Hembo, som står bag smykkefirmaet Christina Design London. Der skal nok tales innovation og vejen til at blive designer, og så håber Søren at blive klogere på, hvad cykling og ure har til fælles.

 5. Café Hack med Rasmus Bjerg, Jan Skamby Madsen og Marie Carmen Koppel

  I denne uges program kan I opleve et meget velkendt ansigt fra dansk teater, film og tv, når skuespilleren Rasmus Bjerg besøger Café Hack. Der skal nok tales om hans skuespillerkarriere og om nogle af de mange roller, som vi kender ham fra. Derudover har han snart premiere på sit soloshow, og hvad det handler om, vil han måske gøre os lidt klogere på. I anden time kommer Jan Skamby Madsen, som er direktør for Moesgaard Museum. Museet har netop indtaget en helt ny bygning til at huse sine samlinger, og han kan sikkert gøre os lidt klogere på, hvad der mon gemmer sig i dette nye museum til små 393 millioner kr. 


Til sidst kommer Marie Carmen Koppel og fyrer den af live i Café Hack.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, søndag d. 30. november

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Startede klokken 01:03 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavis)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p2d
  Program: P2 Koncerten Musikfest 2014: Åbningskoncert Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Laika på P1 Liret stemning i Katja og Kulturen Genre: Sjov radio

Søg efter titel