Seneste udsendelse

Café Hack med Ole Henriksen og Anne Linnet Seneste udsendelse

Café Hack fejrer pinsen med fint besøg fra USA, for Café Hack får denne søndag besøg af Ole Henriksen. Ole er aktuel i en ny bog, ’Sådan får du Ole Henriksens hjerne’. Vi skal høre meget mere om bogen og hemmeligheden bag hans gode humør og positive livsindstilling, Derudover skal der sikkert både grines, danses og gives ansigtsmassage. I anden time kommer sangerinden Anne Linnet. Hun er aktuel med et nyt album, og vil sikkert fortælle os meget mere om det.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Signe Wenneberg og Silas Holst

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  I denne uges program får Café Hack besøg af journalist og kommunikationsrådgiver Signe Wenneberg. Signe har mange ideer til, hvordan vi kan indrette os på mere hensigtsmæssige måder, der gavner os alle. Hun vil sikkert også lære os mere om bæredygtighed og om at bygge bæredygtigt, da det er et emne, som hun er særdeles optaget af. Derudover må Søren høre mere om Signes forhold til en hjemløs burhøne, som hun tog til sig. I anden time kommer danseren Silas Holst. Han er lige nu aktuel i musicalen Dirty Dancing, og det skal vi naturligvis høre meget mere om.

Udvalgte artikler

 1. Cafe Hack: Operation Sommerland

  Operation Sommerland er Cafe Hacks sommertur rundt i landet, hvor programmet besøger alle DR P4’s ni regioner. Programmerne optages på ni udvalgte steder, der på hver sin måde repræsenterer noget særligt ved sommeren i regionen, og lyttere fra hele området inviteres til at være med som publikum.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Ole Henriksen og Anne Linnet

  Café Hack fejrer pinsen med fint besøg fra USA, for Café Hack får denne søndag besøg af Ole Henriksen. Ole er aktuel i en ny bog, ’Sådan får du Ole Henriksens hjerne’. Vi skal høre meget mere om bogen og hemmeligheden bag hans gode humør og positive livsindstilling, Derudover skal der sikkert både grines, danses og gives ansigtsmassage. I anden time kommer sangerinden Anne Linnet. Hun er aktuel med et nyt album, og vil sikkert fortælle os meget mere om det.

 2. Café Hack med Timm Vladimir, Morten Ingemann og Svend Schat-Holm

  Café Hack får i denne uge besøg af Timm Vladimir. Timm er uddannet skuespiller, men kan også skrive bl.a. kok, igangsætter og tv-vært på sit CV. Vi skal høre mere om denne spændende karriere, om at spise lidt for mange kager som tv-vært på Den Store Bagedyst, og så tester Søren Timms kokkeevner, når han udfordrer ham i at lave porcherede æg. I anden time kommer tegner Morten Ingemann og forfatter Svend Schat-Holm. Sammen er de aktuelle med bogen ’Golf’, og vi skal høre mere om både deres samarbejde og bogen.

 3. Café Hack med Peter Gantzler og Alberte Winding

  I denne uge får Café Hack besøg af skuespilleren Peter Gantzler. Der skal tales om at optage film til søs, når man ikke er så søstærk. Peter er desuden lige nu aktuel i filmen ’Lang historie kort’, og hvad den handler om, bliver vi meget klogere på. Derudover skal Søren og Peter helt sikkert tale om to fælles passioner: kvinder og vin. I anden time kommer sangerinde Alberte Winding, som netop er aktuel med et nyt album. Det vil hun fortælle mere om, og så spiller hun et af numrene fra albummet live på caféen.

 4. Café Hack med Lars Løkke Rasmussen og Bo Evers

  I denne uges program får Café Hack besøg af tidligere statsminister og nuværende formand i partiet Venstre, Lars Løkke Rasmussen. Søren og Lars vil forsøge ikke at tale politik i en time, og i stedet skal der tales om Lars’ forhold til Færøerne, om får, om værktøj og om at have en stærk familie bag sig. Om det så lykkes helt at undgå at tale om politik bliver vi klogere på. I anden time kommer musiker, sanger og biologilærer, Bo Evers. Der skal tales lidt biologi, gættes dyr, og så spiller Bo til sidst live på caféen.

 5. Café Hack med Dick Danielsen og Finn Jorsal

  I denne søndags Café Hack kan I møde manden, der lige nu sejler verdens største containerskib. Dick Danielsen er kaptajn på’Mærsk Majestic’, og vi skal høre mere om det gigantiske skib. Derudover skal vi høre om livet til søs og livet om bord på skibet. I anden time kigger Finn Jorsal forbi. Finn er en af drivkræfterne bag ’Cold Hawaii’ ved Vesterhavet. Han vil gøre os klogere på, hvad Cold Hawaii er, og hvorfor udkantsdanmark ifølge ham er ’forkantsdanmark’.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 31. maj

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Harddisken: Print din egen bil Nu kan du selv være med til at designe og 3D printe din egen bil Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Capella Gabetta Koncert fra Rokoko Teatret under årets Schwetzingen Festival Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving på P1 Selvsving forudsiger valgkampen Genre: Sjov radio

Søg efter titel