Seneste udsendelse

Café Hack med Samuel Rachlin, Thomas Herman og Shaka Loveless Seneste udsendelse

På søndag kan I opleve korrespondent og forfatter Samuel Rachlin til en snak om at være journalist og forfatter på de store politiske scener og om en barndom i Sibirien. I anden time kommer michelin-kok Thomas Herman til en snak om mad og minder, og til sidst kommer Shaka Loveless forbi og spiller et livenummer!

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Knud Romer

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Søren Dahl med musik og gæster i caféen.

Udvalgte artikler

 1. Kom med til optagelse af Café Hack

  Fra midten af maj drager Café Hack endnu engang ud på det årlige sommertogt, hvor der optages i alle ni P4-distrikter. Læs mere om sommeroptagelserne på www.cafehack.dk

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Samuel Rachlin, Thomas Herman og Shaka Loveless

  På søndag kan I opleve korrespondent og forfatter Samuel Rachlin til en snak om at være journalist og forfatter på de store politiske scener og om en barndom i Sibirien. I anden time kommer michelin-kok Thomas Herman til en snak om mad og minder, og til sidst kommer Shaka Loveless forbi og spiller et livenummer!

 2. Café Hack med Trine Gregorius og Jørn Lund

  I aprils første udgave af Café Hack kan I møde journalist, medietræner og tv-vært Trine Gregorius, der er en livsnyder af format. I anden time kommer sprogforsker Jørn Lund, og til sidst vil Per Vers fyre den af med en helt særlig Café Hack-freestyle!

 3. Café Hack med Mads Vangsø og Søren Pedersen

  I weekendens udgave af Café Hack kan I opleve en sand entertainer. Mads Vangsø besøger nemlig cafeen og vil invie os i, hvordan han gik i stå i sit eget liv - og gjorde noget ved det! I anden time kommer Søren Pedersen som er kok ved Norsminde Kro, og vi skal smage på noget af østjyllands fineste gastronomi.

 4. Café Hack med Connie Hedegaard og PLATT-form

  På søndag gæster EU's klimakommissær Café Hack. Connie Hedegaard er et yderst engageret menneske med en mangfoldig karriere i bagagen, og så ejede hendes forældre en kiosk i Holbæk. I anden time kommer satire-gruppen PLATT-form bestående af Jacob Fauerby, Mille Lehfeldt og Laus Høybye.

 5. Café Hack med Per Fly og Basim

  Søndagen kan I nyde i samvær med en fantastisk filminstruktør. Per Fly kommer nemlig forbi cafeen til en snak om hans seneste film 'Monica Z', der er et rørende portræt af en helt enestående personlighed. I anden time kommer Basim, der netop har vundet Dansk Melodigrandprix, og mon ikke han vil synge vindersangen for os?

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, søndag d. 27. april

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Giro 413

- præsenteret af Anders Bisgaard. Bidrag kan sendes til: Giro 7000413 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Eller på SMS til 1212. Send teksten 'giro' så sender vi en brugsanvisning retur.

Startede klokken 12:32 Slutter klokken 14:03 (Næste: Rebbes vikarservice)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier Mediestøtte til de gamle Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Musikturist i Rom Få tips til musiklivet i Rom Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 LAIKA er i påskehumør og triller med æg Genre: Sjov radio

Søg efter titel