Seneste udsendelse

Café Hack med Kim Bildsøe Lassen og Annette Heick Seneste udsendelse

Café Hack får i denne uge besøg af en ikonisk journalist indenfor nyhedsverdenen. Journalist og nyhedsvært Kim Bildsøe Lassen besøger programmet, og med Kims journalistiske karriere følger uden tvivl historier, med drama og humor fra den store verden. Der skal nok også tales om tiden som korrespondent i USA, hvor Kim var på tidspunktet for 9/11 og tiden derefter. I anden time kigger Annette Heick forbi. Annette spiller lige nu hovedrollen i ”My Fair Lady” på Aarhus Teater, og det skal vi sikkert høre mere om.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Tom Kristensen og Lars H.U.G.

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  I denne uge får Café Hack besøg af en historiens mest succesfulde racerkørere. Tom Kristensen har vundet racerløbet Le Mans ni gange og er hædret med adskillige priser, men nu har han indstillet karrieren. Vi skal høre mere om, hvad han så får tiden til at gå med, hans planer for fremtiden, og hvordan det er at være flyttet tilbage Danmark igen. I anden time kommer den ikoniske musiker og sangskriver Lars H.U.G. på besøg. Lars har udgivet en nyt album, og det skal vi naturligvis høre meget mere om, og mon ikke også han spiller et nummer eller to live på caféen?

Udvalgte artikler

 1. Cafe Hack: Operation Sommerland

  Operation Sommerland er Cafe Hacks sommertur rundt i landet, hvor programmet besøger alle DR P4’s ni regioner. Programmerne optages på ni udvalgte steder, der på hver sin måde repræsenterer noget særligt ved sommeren i regionen, og lyttere fra hele området inviteres til at være med som publikum.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Kim Bildsøe Lassen og Annette Heick

  Café Hack får i denne uge besøg af en ikonisk journalist indenfor nyhedsverdenen. Journalist og nyhedsvært Kim Bildsøe Lassen besøger programmet, og med Kims journalistiske karriere følger uden tvivl historier, med drama og humor fra den store verden. Der skal nok også tales om tiden som korrespondent i USA, hvor Kim var på tidspunktet for 9/11 og tiden derefter. I anden time kigger Annette Heick forbi. Annette spiller lige nu hovedrollen i ”My Fair Lady” på Aarhus Teater, og det skal vi sikkert høre mere om.

 2. Café Hack med Steffen Brandt og Niels Ellegaard

  På søndag får Café Hack besøg af to fornemme herrer. Først kommer manden, som i de seneste 34 år har stået i front i ”Danmarks kedeligste orkester", og som netop har udgivet deres nyeste album. Steffen Brandt besøger caféen, og vi skal høre mere om en opvækst i Aarhus, om ”det gode liv”, og så vil Steffen forhåbentlig også spille live for os. I anden time kommer skuespiller Niels Ellegaard. Niels har optrådt i både film, teater og revyer og medvirker i dette års cirkusrevy, og det skal vi høre mere om.

 3. Café Hack med Sara Blædel, Claus Dalby og Ankerstjerne

  I denne uges Café Hack kan I møde forfatteren Sara Blædel. Sara har skrevet en lang række bøger og kriminalromaner, og hun vandt prisen De Gyldne Laurbær for sin seneste bog. Vi skal høre mere om prisen og også om Saras lange omvej for at blive forfatter. I anden time kommer havemand og forfatter Claus Dalby. Foråret har ramt os og Claus vil nok gøre os klogere på både blomster og forårsklargøring af haverne. Til sidst kommer sangskriveren og musikeren Ankerstjerne. Han er aktuel med et nyt soloalbum og spiller et nummer fra albummet live for os.

 4. Café Hack med Morten Albæk, Birgit Schelde og Anti Social Media

  På søndag skal I møde en foretagsom mand, der trods sine 200 rejsedage om året, har fundet tid til at besøge Café Hack. Kommunikationsdirektør i Vestas, Morten Albæk, kommer på besøg, og der skal tales om opvæksten og skoletiden i Nordjylland, om at bestride en direktørstilling i en af verdens største vindmølleproducenter, og hvordan det forenes med familielivet. I anden time kommer diætist Birgit Schelde, som er medforfatter på en diabeteskogebog. Hun vil nok gøre os klogere på diabetes og diabeteskost, og måske hun medbringer smagsprøver? Til sidst kommer årets vinder af dansk Melodi Grand Prix, Anti Social Media, og spiller vindersangen live på caféen.

 5. Café Hack med Poul Madsen, Thomas Castberg og Dorthe Gerlach

  Denne søndag skal I møde chefredaktøren for en avis, som er elsket og hadet af mange. Chefredaktør for Ekstra Bladet, Poul Madsen, kigger nemlig forbi, og vi skal høre, hvordan man går fra præstesøn til chefredaktør, om en barndom præget af aktive lærerforældre og en diskussionslysten familie og om at gå målrettet efter chefposten. I anden time kommer kokken Thomas Castberg, der er aktuel med en ny kogebog. Der skal tales om livet, om mad og der skal parteres en kylling. Til sidst kommer sangerinden Dorthe Gerlach. Hun har netop udgivet sit første soloalbum, og spiller live for os.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 29. marts

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Feature: I et åbent forhold Emilie og Johannes er gift - men sex med andre er helt okay Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Torsdagskoncert med Brantelid og Ruders Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Helle Thorning taler ud Genre: Sjov radio

Søg efter titel