Seneste udsendelse

Café Hack med Anders W. Berthelsen og Christel Seyfarth Seneste udsendelse

På søndag får Café Hack besøg af skuespiller Anders W. Berthelsen. Vi skal blandt andet tale om hans mange skuespillerpræstationer og særligt den aktuelle film Kapgang. I anden time kommer Christel Seyfarth, som er en habil strikker og designer, og hun vil fortælle os om Fanø Strikkefestival, som hun star bag.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Jacob Riising, Anthony Jasmin og Anna Lund

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  På søndag får Café Hack besøg af tv-værten Jacob Riising. Der skal selvfølgelig snakkes tv, og vi skal høre om hans alsidige tv-karriere. I anden time kommer Anna Lund, der er chef for Food Festival. Hun vil gøre os klogere på festivalen, der afholdes under Aarhus Festuge. Til sidst kommer duoen Anthony/Jasmin, som vandt sidste års x-factor, og synger nummeret ‘stick together’.

Udvalgte artikler

 1. Kom med til optagelse af Café Hack

  Fra midten af maj drager Café Hack endnu engang ud på det årlige sommertogt, hvor der optages i alle ni P4-distrikter. Læs mere om sommeroptagelserne på www.cafehack.dk

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Anders W. Berthelsen og Christel Seyfarth

  På søndag får Café Hack besøg af skuespiller Anders W. Berthelsen. Vi skal blandt andet tale om hans mange skuespillerpræstationer og særligt den aktuelle film Kapgang. I anden time kommer Christel Seyfarth, som er en habil strikker og designer, og hun vil fortælle os om Fanø Strikkefestival, som hun star bag.

 2. Café Hack med Christine Antorini og Hella Joof

  Søndag er Café Hack er tilbage på caféen i Århus, efter sommerens optagelser rundt i hele landet, og vi får denne søndag besøg af to kvindelige personligheder. I første time kan I opleve undervisningsminister Christine Antorini og bl.a. høre hende fortælle om sine evner som sommerfuglejæger. I anden time kommer skuespiller, filminstruktør og nu også aktuelle forfatter, Hella Joof, der lige har udgivet sin første børnebog.

 3. Café Hack fra Venø med Christine Feldthaus, Hans Edvard Nørregaard-Nielsen og Lars Lilholt

  Sidste stop på vores togt er den lille, men utroligt smukke Venø i Limfjorden. På sønder sender Café Hack fra øens efterskole i selskab med tv-vært og erhvervskvinde Christine Feldthaus, forfatter og historiker Hans Edvard Nørregaard-Nielsen, Struers borgmester Mads Jakobsen og den folkekære troubadour Lars Lilholt.

 4. Café Hack fra Hornbæk med Mette Blomsterberg, Christopher og Ilse Jacobsen

  Vi er nået næstsidste stop på ’Café Hack på ø-hop og udkig’ – det idylliske Hornbæk i Nordsjælland. Søndagens gæster er tv-vært og konditor Mette Blomsterberg, modedesigner Ilse Jacobsen og den unge popstjerne Christopher.

 5. Café Hack fra Bornholm med Helle Thorning Schmidt, Jesper Grunwald, Rasmus Nøhr og Sebastian Dorset

  På søndag kan I komme med til det mangfoldige Folkemøde på Bornholm. Vores gæster i udsendelsen er Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt, tidligere chef i DR og nu taxa-chauffør og blogger Jesper Grunwald, komiker Sebastian Dorset og musiker Rasmus Nøhr.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 31. august

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Brødrene til festival

Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe indtager Tønder.

Startede klokken 16:03 Slutter klokken 17:10 (Næste: Radiosporten)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne SF Film blacklister journalist Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Dansens komedie Moderne tolkninger af Beethovens Symfoni nr.1 og nr.7 Genre: Musik

Søg efter titel