Seneste udsendelse

Cafe Hack med Elsebeth Egholm og Jimmy Jørgensen Seneste udsendelse

Cafe Hack byder i denne uge på besøg af krimi-dronningen Elsebeth Egholm, som er er aktuel med en ny og spændende bog i serien om journalisten Dicte. I anden time lægger sanger og skuespiller Jimmy Jørgensen vejen forbi caféen for at fortælle om en verdenspremiere, nemlig John Lennon-teaterkoncerten, Imagine.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Anne Laxholm og Shaka Loveless

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Søren Dahl med musik og gæster i caféen.

Udvalgte artikler

 1. Cafe Hack: Operation Sommerland

  Operation Sommerland er Cafe Hacks sommertur rundt i landet, hvor programmet besøger alle DR P4’s ni regioner. Programmerne besøger ni udvalgte steder, der på hver sin måde repræsenterer noget særligt ved sommeren i regionen

Seneste udsendelser og artikler

 1. Cafe Hack med Elsebeth Egholm og Jimmy Jørgensen

  Cafe Hack byder i denne uge på besøg af krimi-dronningen Elsebeth Egholm, som er er aktuel med en ny og spændende bog i serien om journalisten Dicte. I anden time lægger sanger og skuespiller Jimmy Jørgensen vejen forbi caféen for at fortælle om en verdenspremiere, nemlig John Lennon-teaterkoncerten, Imagine.

 2. Café Hack med Dan Boyter, Louise Fribo og Jens Jacob Tychsen

  Cafe Hack har i denne uge inviteret Dan Boyter på besøg i caféen. Dan Boyter er direktør for Pressalit og sidder i bestyrelsen for blandt andet DR og Den Jyske Opera. Det kan lyder lidt finkulturelt, men mon ikke Søren Dahl har et par tricks i ærmet til at holde samtalen nede på jorden. I anden time kigger Jens Jacob Tychsen og Louise Fribo forbi. De er aktuelle i en ny opsætning af The Sound of Music.

 3. Café Hack med Eske Willerslev og Lars Hjortshøj

  Cafe Hack er tilbage på caféen i Aarhus og får i denne uge spændende besøg af eventyreren og videnskabsmanden Eske Willerslev. Det bliver til en samtale om, hvordan tro og videnskab ikke nødvendigvis udelukker hinanden, og vi kommer vidt omkring fra kloning af mammutter til barske historier fra livet i den sibiriske ødemark. I anden time kommer komiker Lars Hjortshøj forbi og fortæller om sit nye show og om, hvorfor heteroseksuelle mænd ikke bør gå i klip-klappere.

 4. Café Hack fra Klitmøller med Johnny Madsen, Wassim Hallal, Rasmus Johnsen, Bent Bro og Lucy Mardou

  Vi er nået sidste stop på vores sommertogt rundt i landet og slutter ’Operation Sommerland’ af ved det brusende Vesterhav, hvor Hotel Hanstholm, med udsigt til surferparadiset Cold Hawaii, danner rammen om programmet. Gæsterne i programmet er Michelin-kok og thybo Wassim Hallal, tidligere brygmester på Thisted Bryghus Peter Klemensen, iværksætter og surfer Rasmus Johnsen, musiker og medlem af ’Tørfisk’ Bent Bro og sangerinde Lucy Mardou.

 5. Café Hack fra Bornholm med B.S. Christiansen, Winni Grosbøll, Dorthe Gerlach og Nicolai Nørregaard

  Café Hack er nået andensidste stop under ’Operation Sommerland’ og vores tur rundt i P4’s distrikter. Vi sender denne søndag fra det pulserende Folkemøde på Bornholm og får i programmet besøg af jægersoldat, sikkerhedsekspert og coach B.S. Christiansen, borgmester i Bornholms Kommune Winni Grosbøll, sangerinde Dorthe Gerlach kommer og synger live, og til sidst kigger Nicolai Nørregaard, der er køkkenchef på restaurant Kadeau, forbi.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, søndag d. 06. september

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Morgenstund

Regionale nyheder 5.30. Vært: Hans Otto Bisgaard.

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 06:05 (Næste: P4 Morgen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: Hjernen og smerter Hvad kan vi gøre for at få smerterne til at forsvinde? Genre: Perspektiv
 2. p7m
  Program: P7 MIX møder .... Dodo Gad fra Dodo & The Dodos er gæst Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Laika på P1 Snydt af Stig Rossen Genre: Sjov radio

Søg efter titel