Seneste udsendelse

Café Hack med Thomas Skov og Thomas Uhrskov Seneste udsendelse

Cafe Hack har denne uge besøg af TV-vært Thomas Skov, som lige for tiden slår han sine folder med Hella Joof i DR1-programmet "Ikke Okay". I anden time skal det handle om ski - og ikke mindst afterskiing med besøg af en af landets største ski-eksperter, Thomas Uhrskov.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Lene Nystrøm og Michael Meyerheim

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Cafe Hack har besøg af Lene Nystrøm, der lagde hele verden for sine fødder som sangerinde i musikgruppen Aqua. Derefter er det Michael Meyerheim, der indtager den varme stol. Han har 25 års jubilæum som talkshowvært.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Thomas Skov og Thomas Uhrskov

  Cafe Hack har denne uge besøg af TV-vært Thomas Skov, som lige for tiden slår han sine folder med Hella Joof i DR1-programmet "Ikke Okay". I anden time skal det handle om ski - og ikke mindst afterskiing med besøg af en af landets største ski-eksperter, Thomas Uhrskov.

 2. Café Hack med Christian Fuhlendorff

  Cafe Hack har i denne uge besøg af en Danmarks skarpeste og dygtigste komikere, Christian Fuhlendorff. Han er klar til at tage landet med storm med sit nye show. I anden time kommer albumaktuelle Fenger/Nordstrøm og spille lækker live-musik.

 3. Café Hack med Birgit Aaby og Wafande/Black Dylan

  Cafe Hack har besøg af erhvervskvinden Birgit Aaby, som er en af de benhårde dommere i TV-programmet "Løvens Hule". Hun har et rengøringsfirma med 200 ansatte, men hvem gør mon rent hjemme hos hende selv? I anden time skal vi have lækker live-musik fra et helt nyt projekt, som kalder sig Black Dylan. Det er sangeren Wafande og produceren Nuplex, der står bag.

 4. Café Hack med Sofie Linde og Martin Buch

  X Factor-feberen har igen ramt store dele af landet, og Cafe Hack har besøg af den nye vært på programmet, Sofie Linde, som selv er stor X Factor-fan. I anden time kommer skuespiller Martin Buch, der spiller kammertjener Kold i premiere-filmen 'Tordenskjold og Kold'.

 5. Café Hack med Lars Ranthe og Jesper Bo Jensen

  Cafe Hack har denne uge besøg af skuespiller Lars Ranthe, der er aktuel i Thomas Vinterbergs nye film, "Kollektivet". Fremtidsforsker Jesper Bo Jensen kommer i anden time og fortæller om tendenser i 2016, og til sidst kommer Anna David og spiller sin nye single.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 14. februar

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 06:03 (Næste: P4 Weekend)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Harddisken Startup-byen Singapore Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten med Johan Reuter Mahlers gribende folkesange i symfoniske klæder Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Bæredygtige Eva Genre: Sjov radio

Søg efter titel