Seneste udsendelse

Café Hack med Rasmus Seebach og Rasmus Bjerg Seneste udsendelse

Cafe Hack har besøg af 2 gange Rasmus. Rasmus Seebach har taget sin nye CD med, som har ryddet hitlisterne. Rasmus Bjerg har også taget musik med, en ny julesang, og så vil han fortælle om sit seneste show.

Næste udsendelse

 1. Café Hack med Christian Bitz og Lars Lilholt

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Søren Dahl med musik og gæster i caféen. www.dr.dk/cafehack

Seneste udsendelser og artikler

 1. Café Hack med Rasmus Seebach og Rasmus Bjerg

  Cafe Hack har besøg af 2 gange Rasmus. Rasmus Seebach har taget sin nye CD med, som har ryddet hitlisterne. Rasmus Bjerg har også taget musik med, en ny julesang, og så vil han fortælle om sit seneste show.

 2. Café Hack med Allan Olsen, Carsten Olsen, Søren Holm og Lindy Aldahl

  Masser af musik, mad og mandehumør. Sangeren Allan Olsen er gæst i første time. Han har samlet en række historier fra sin opvækst i det nordjyske i en selvbiografi. De fem "Rigtige mænd" har byttet fastfood ud med salater, og nu har de udgivet en kogebog sammen med Den Skaldede Kok.

 3. Café Hack med Stephanie Surrugue og Erann DD

  Cafe Hack har i denne uge besøg af Stéphanie Surrugue, der har skrevet en bog om den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, og så er hun på vej til USA, som DRs nye korrespondent. Erann DD er netop vendt hjem fra sydens sol, hvor han har skrevet sange til en spritny CD. Han har taget et par musikere med, og de har lovet at spille et nummer fra det nye album.

 4. Café Hack med Huxi Bach og Ib Tardini

  Gæsten i første time er radio- og TV-vært, Huxi Bach, der snart drager ud i landet med et nyt one-man-show. Det har fået titlen valg, for det er noget han har svært ved. I anden time får vi besøg af en sand legende indenfor dansk film, nemlig filmproducer Ib Tardini. Han har været involveret i stort set alle danske film siden 70'erne, og det kan han fortælle en masse anekdoter om.

 5. Café Hack Manu Sareen, Per Frimann og Carsten Werge

  Søren Dahl er i godt selskab med først tidligere minister Manu Sareen og derefter kommentator-makkerparret Per Frimann og Carsten Werge. Det handler en del om fodbold, men også om en helt masse andet, for anekdoter og gode historier står i kø for at komme til.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, søndag d. 29. november

Startede Kl. 10:03 - sluttede 12:00

Om Café Hack

 1. Café Hack er et formiddagsprogram, hvor værten Søren Dahl hver søndag inviterer lytterne på caféstemning, musik og underholdning.

Podcast Café Hack

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Café Hack

Lige nu på P4 København

Startede klokken 23:05 Slutter klokken 00:05 (Næste: P4 Natradio)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Religionsrapport Kan kirken hjælpe knuste hjerter? Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Selvsving: DF's ultimative krav Sigurd Barrett skal afløse Morten Olsen Genre: Sjov radio

Søg efter titel