Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I dag d.26. januar

Startede Kl. 18:03 - sluttede 00:05

Kontakt P4 Aften

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Aften

  Har du fået nok af tv, eller trænger du bare til lidt go' musik som akkompagnement til din aften - så er P4 svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan sende dit musikønske ind. Vært: Morten Dam-Sørensen.

 2. P4 Aften

  Har du fået nok af TV, eller trænger du bare til lidt go' musik som akkompagnement til din aften - så er P4 Aften svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21, hvor du kan maile dit musikønske ind til p4aften@dr.dk. Og der er mere P4 Aften fra 22 til midnat. Vært: Torben Møller

 3. P4 Aften

  Har du fået nok af tv, eller trænger du bare til lidt go' musik som akkompagnement til din aften - så er P4 svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan sende dit musikønske ind. Vært: Britt Berglund.

 4. P4 Aften

  Lad tv'et være slukket og få lidt go' musik som akkompagnement til din aften. I P4 Aften får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan sende dit musikønske ind. Vært: Britt Berglund.

 5. P4 Aften

  Trænger du til lidt go' musik som akkompagnement til din onsdag aften - så er P4 svaret. Og har du et musikønske så send det til P4aften@dr.dk eller i en sms til 1212. Skriv P4 (mellemrum) og din besked. Det koster 1 kr. + takst. Vært: Ivan Gregersen.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

Morgenstund

Regionale nyheder 5.30. Vært: Hans Otto Bisgaard.

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 06:05 (Næste: P4 Morgen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Arabiske stemmer: Sten for sten Man bygger med dem, ber' op ad dem og slår ihjel med dem Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Torsdagskoncert med Herbert Blomstedt Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Laika på P1 Nu med elektrochok Genre: Sjov radio

Søg efter titel