1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, mandag d. 28. juli

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik. Vi kigger på hårdkogte kriminelle i landets fængsler, Cykelstativet - som er et nyt firma, der fjerner folks cykler i København og dagens demonstration mod Rusland.

 2. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

 3. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik. Vi får en status på flykatastrofen i Ukraine og ser på, hvordan man kan hjælpe skilsmissebørn, der har det svært i skolen. Vi taler også med pressechefen i FCK om kampen i Ukraine, og så skal det handle om læsning i skoleferien.

 4. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik. Vi får en status på branden i Jyllingehallerne, ser på historien om selvtægt i skolegården og så skal vi tale med en julemand - i dag begynder nemlig den årlige julemandskongres på Bakken.

 5. P4 Morgen

  I dag skydes superligaen i gang med åbningskamp på Farum Park mellem FC Nordsjælland og FC Vestsjælland. Vi taler med Ole Palmå, direktør i FCN, for han har i aften sat billetpriserne ned til 20-40 kr. Vi ser også - sådan overordnet - frem mod det nye fodboldår med DR's fodboldekspert Jan Kalborg. Vi runder også fodboldmaskotter, for nogle af dem ser meget søde og rare ud. Hvis formålet med FCN's tiger Timba eller Esbjergs zebra Strittiz er at skræmme modstanderen, så kunne det godt være, at de skulle overveje nogle nye dyr. Men hvilket? Biolog Anders Kofoed giver et par bud. Endelig så har Københavns Vestegns Politi været på gaden med den mobile politistation forskellige steder - simpelthen for at hilse på og snakke med borgerne. Hvad får politiet og ikke mindst borgerne ud af at mødes på den måde?

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

Min sommer

Danskernes sommer er i centrum, når vi sender fra en ny plet på danmarkskortet hver uge. Og Du skal endelig blande dig ved at vise os din sommer i billeder. Det sker på Instagram med #DRminsommer Denne uge fra Torvet i Nykøbing Falster. Værter: Jonas Deiborg og Charlotte Ostertag og reporter Satie Espersen.

Startede klokken 10:03 Slutter klokken 12:00 (Næste: Radioavis)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Rigtig mange sager om voldtægt kommer aldrig for retten P1 Dokumentar: Voldtaget og anklaget Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: Richard Strauss er uovertruffen i sin musikalske beskrivelse af de vældige bjerglandskaber i sol, sne og storm P2 Koncerten: En Alpesymfoni Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Classic Genre: Sjov radio

Søg efter titel