1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 30. marts

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Vi bliver klogere på reglerne for gækkebreve - hvornår er der deadline, og hvordan laver man et godt et af slagsen? Og så skal vi tale om sikkerhedsprocedurer på flyvemaskiner ovenpå tragedien med den tyske Airbus.

 2. P4 Morgen

  Vi taler med en musiker og hjerneforsker om, hvorfor man får en sang på hjernen, og hvad man kan gøre, hvis man vil af med den igen. Og så anmelder vi filmen 'Skammerens datter', som har premiere i dag.

 3. P4 Morgen

  Et flag i lorten skal få hundejere i Greve til at samle de firbenedes efterladenskaber op, fortæller vi her til morgen, hvor vi også giver dig historien om en succesrig, privat handyman-tjeneste, der kan hjælpe dig med at sætte hylder op, skifte blandingsbatteri og grave have.

 4. P4 Morgen

  Budskaber om sunde fødevarer preller tilsyneladende af på mange af os. "Vi lader os styre af vaner, der blev grundlagt i barndommen," lyder det fra en ekspert, vi taler med her til morgen. Og så skal vi hilse på Foreningen Villavenner, hvor du kan låne alt fra et skateboard til et hønsehus.

 5. P4 Morgen

  Danmark er den nation i verden med flest jernmænd og kvinder. Vi ser nærmere på, hvorfor triatlon er blevet så stort et hit herhjemme. Og så får børnene deres eget 'Mads & Monopolet', når Ramasjang i aften har premiere på 'Ring til Ramasjang'.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Weekend

- er der flere dyr , der bliver kørt over, når vi skifter fra vinter- til sommertid?Og hvad betyder det for flypendlerne, at indenrigsterminalen i Kastrup Lufthavn lukker? Få svarene i P4 Weekend, hvor du også kan vinde en termokop i vores søndags-sms-quiz.

Startede klokken 07:03 Slutter klokken 10:03 (Næste: Café Hack med Tom Kristensen og Lars H.U.G.)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Bagklog på P1 Jan Gintberg forsøger at finde en mening Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten Torsdagskoncert med Brantelid og Ruders Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Helle Thorning taler ud Genre: Sjov radio

Søg efter titel