1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 28. april

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Vi dykker ind i spiluniverset Ingress, der får dig til at bevæge dig og kigge efter statuer og monumenter i den virkelige verden. Og så samler vi op på vores fælles middag i anledning af vores ensomhedstema i DR i denne uge.

 2. P4 Morgen

  Det er Verdens Bogdag og herhjemme deles der i den anledning 100.000 bøger ud gratis. Vi får anbefalinger af Årets Unge Boghandler, som kommer på besøg, og så anmelder vi også Thomas Vinterbergs nye film, Far from the Madding Crowd.

 3. P4 Morgen

  Den lette adgang til informationer på nettet får os i stigende grad til at indhente oplysninger om diverse sygdomme. Det skaber nogle udfordringer i dialogen mellem læger og patienter. Hør mere denne morgen, hvor vi også ser nærmere på tv-pakkerne.

 4. P4 Morgen

  Hvem har tabt småkagerne i sponsorkonflikten i dansk badminton? Vi prøver at blive klogere på sagen og så har vi stadig fokus på ensomhed. I dag skal det handle om, hvordan det egentlig er at være ny blandt mennesker, der allerede kender hinanden.

 5. P4 Morgen

  Vi sætter sammen med resten af DR fokus på ensomhed i denne uge, og sender vores reporter ud for at spise alene på restaurant. Vi ser også nærmere på weekendens forfærdelige kæntringsulykke i Middelhavet og spørger, hvad EU kan gøre for at undgå, det sker igen?

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Morgen

Kan man blive slank på ét sekund? Nok, ikke - men vejen til et slankere liv begynder på et sekund, siger en forfatter, du kan møde i din morgenradio, hvor vi også fortæller om en ny kampagne for at holde til højre på motorvejen og giver dig historien om mobile møbler i byen.

Startede klokken 06:05 Slutter klokken 10:03 (Næste: Formiddag på 4'eren)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Arabiske stemmer: Iranerne og "de bar-røvede vilde" Hvordan opfatter iranerne sig selv og hvordan ser de på araberne? Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Laika på P1 - går over gevind DR's bidske møgkøter er atter i æteren Genre: Sjov radio

Søg efter titel