1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.
  www.dr.dk/kbh

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I dag d.09. februar

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:00

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Mere end 300.000 parkeringsbøder blev der i 2015 sat under vinduesviskerne i København. Hvorfor så mange får en bøde, kan du hører i P4 Morgen, hvor vi også giver de gode råd, der kan redde dig fra en bøde. Og så står fastelavn for døren - vi fortæller hvor du skal slå på tønden, hvis du vil ende dagen som kattekonge. Nyheder fra den store verden, og dit område hver halve time.

 2. P4 Morgen

  Pas, kørekort eller anden ID har den seneste måned skulle op af lommen på turen til Sverige. Vi gør status over konsekvenserne, og møder de mennesker, hvis hverdag er påvirket. Og så fortsætter Danmarks Indsamling - i dag skal vi blandt andet en tur til Benin, hvor vores reporter opholder sig. Radioavis og regionale nyheder hver halve time.

 3. P4 Morgen

  Det er en presset modebranche, der i dag skyder den københavnske modeuge igang. Vi får besøg af et af de danske modefirmaer, der har kastet håndklædet i ringen. Danmarks Indsamling fortsætter også i dag, og så får du selvfølgelig også seneste opdatering fra både dit område og den store verden.

 4. P4 Morgen

  Lever du videre på nettet, efter du dør? 3 ud af 4 af os har ikke taget stilling til, hvad der skal ske med vores digitale liv, efter det fysiske stopper. Så tænkes der i alternative boliger på Frederiksberg, Jonas og Sisse musikbattler for Danmarks Indsamlingen og har masser af stort, småt og godt med til din morgen.

 5. P4 Morgen

  Vi giver en hånd til verdens fattigste i denne uge - og du kan give en med og samtidig komme til ar høre din musik. Derudover vil vi undersøge, hvad der drev 21 billister til at køre mod retningen på motorvejen og så er der selvfølgelig nyheder, vejr og ekstra god musik.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Laika på P1 Nu med hash og Man Band Genre: Sjov radio

Søg efter titel