1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 01. oktober

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Der er stadig knas på Helsingørmotorvejen, hvor vi har en reporter ude for at få en status på oprydningsarbejdet, men vi kigger også på en ny miljøautomat og EU-midler til udkantsområderne i din morgenradio.

 2. P4 Morgen

  Samarbejdet mellem lærere og pædagoger fungerer ikke optimalt i den nye folkeskolereform, mener pædagogerne. Vi har debat i studiet mellem repræsentanter for begge grupper, men vi besøger også den sammenstyrtede motorvejsbro denne morgen.

 3. P4 Morgen

  I dag runder vi ugens integrationstema af. Vi har masser af debat i studiet med Torben Møller-Hansen, Mette Reissmann, Martin Henriksen, Uzma Ahmed Andresen og Ole Bjørstorp. Og så er det dagen, hvor vi siger farvel og TAK til Jette Beckmann, der har sidste dag i trafikken.

 4. P4 Morgen

  Vores tema om integration og vestegnen fortsætter i dag. Hvornår er man dansker – sådan i myndighedernes øjne? En række vestegnsborgmestre lægger op til netop den diskussion. Og så besøger vi Bruun Rasmussen Kunstauktioner, for senere i dag kommer Danmarks højst vurderede moderne stol på auktion. Med en vurdering på op mod 1 mio. kr. kan den snildt gå hen og blive Danmarks dyreste stol.

 5. P4 Morgen

  Også i dag zoomer vi ind på vestegnen. Hvis unge muslimer skal integreres bedre, kræver det, at kommuner og stat begynder at se imamer og religiøse foreninger som en ressource frem for et onde. Det mener imam Fatih Alev. Vestegnens kommuner har knækket koden, når det gælder om at få unge bandemedlemmer til at droppe det hårde liv. Exitkoordinator Jesper Lauridsen i Hvidovre fortæller hvordan. Derudover fortæller vi, at forbrugerombudsmand Henrik Øe nu skruer bissen på overfor forskellige deal-sites på nettet, hvor vi sparer penge. Eller tror, at vi gør det.

Flere udsendelser på programsiden

Lige nu på P4 København

Danmarksmester

- en quiz på land og by, i fortid og nutid, fra Skagen til Gedser. Vært: Karlo Staunskær.

Startede klokken 13:03 Slutter klokken 14:03 (Næste: Madsen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Verden ifølge Gram: Til kamp mod IS Vil det lykkes at smadre kalifatet - eller har man åbnet for nye konflikter? Genre: Perspektiv
 2. p3
  Program: Det Elektriske Barometer Hitliste bestemt af lytterne Genre: Musik
 3. p1d
  Program: LAIKA på P1 Laika finder match på Tinder Genre: Sjov radio

Søg efter titel