1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 27. november

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Er det i orden, at de københavnske politikere kan holde orlov med løn for enten at passe deres almindelige arbejde eller at holde fri, spørger P4 Morgen, hvor vi også fortæller om SOS Børnebyerne, der fylder 50 år i dag, og så skal vi forbi helseskoven Octovia.

 2. P4 Morgen

  Der er 4000 nye e-bøger på vej til bogormene, fortæller vi denne morgen, hvor vi også runder urolighederne i den amerikanske by Ferguson og taler om Bilka-buler.

 3. P4 Morgen

  Robotterne kommer - og i P4 Morgen kan du møde de elektriske arbejdsheste, når vi besøger en robotudstilling på Hovedbanegården. Desuden taler vi med en arbejdsgiver, der er afhængig af udenlandsk arbejdskraft og så kigger vi også på bombetrusler.

 4. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

 5. P4 Morgen

  I dag kåres Danmarks nationalret. Så snart vi ved det, så ved du det også. Gennem den sidste måned har man også kunnet oddse på, hvilken ret der vinder. Vi taler med odds-sætter Thomas Holm. I Nordsjælland er en række kommuner blevet enige med de lokale lodsejere om, hvor en ny nationalpark skal ligge. Vi besøger området. Og så siger vi farvel til det satiriske magasin "Blæksprutten", der i dag udkommer for sidste gang.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Aften

Har du fået nok af tv, eller trænger du bare til lidt go' musik som akkompagnement til din aften - så er P4 svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan sende dit musikønske ind. Vært: Carsten Løvschall.

Startede klokken 18:03 Slutter klokken 21:03 (Næste: Madsen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

Søg efter titel