1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 24. oktober

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Nogle kommuner har en stram økonomi. Men nogle af kommunerne her i hovedstadsområdet holder fast i at bruge skattekroner på den årlige julegave til medarbejderne. Vi ser nærmere på, om det er en investering, der giver masser af arbejdsglæde og -iver den anden vej. En ny undersøgelse viser, at kun lidt over halvdelen af bilisterne i vores region har en førstehjælpskasse med sig i bilen. Torsten Fugmann Kristensen, paramediciner og førstehjælpsspecialist hos Falck, fortæller, hvad man som minimum bør have med sig.

 2. P4 Morgen

  Der bør gribes ind mod ulovlig brug af sommerhuse om vinteren - sådan lyder det både fra en række borgmestre OG sommerhusejerne selv. Vi besøger et sommerhusområde, og spørger også ministeren, hvad hun vil gøre. I dag får socialdemokraterne ny gruppeformand. Vi taler med politisk kommentator Hans Engell om, hvem den nye gruppeformand Leif Lahn er, og hvorfor der er peget på lige ham. Og så ser vi nærmere på prutning om priser, en disciplin vi danskere ikke er særligt gode til det, men skal vi være det?

 3. P4 Morgen

  Mange af os har en profil på Facebook, mens det langt fra er ligeså mange, der har en Twitter-konto. Men det sociale medie kan faktisk have en stor betydning for vores allesammens hverdag. Mikkel Freltoft Krogsholm, seniorrådgiver i public affairs og sociale medier i kommunikationbureauet Burson-Marsteller, fortæller hvorfor. Ungdomskriminaliteten i hovedstadsområdet er for første gang i mange år steget. Vi ser på hvor bekymrede, vi skal være. Endelig taler vi med Philip Schröder, professor i nationaløkonomi, om, hvad det betyder for dansk detailhandel, at vi i stigende grad handler i udenlandske netbutikker.

 4. P4 Morgen

  Smid cyklen, som det passer dig. Københavns cykelbutlere tager sig af at stille den på plads. Godmorgen. Vi hører om et møde i en kommunal bygning, der får borgmesteren til på forhånd at kræve forsikring fra arrangøren om, at talerstolen ikke vil blive brugt til racistiske ytringer. Og så spørger vi, om du har været i biografen, for det har da ved Gud været biografvejr, ikke?!

 5. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

Flere udsendelser på programsiden

Lige nu på P4 København

P4 Morgen

I Nordsjælland er der ros på vej. Det er politiet som her til morgen roser årvågne borgere, som brugte efterårsferien på at spotte mistænkelige typer, som havde travlt med indbrud. I de øvrige regioner bruger op mod 40-45 procent refleks, når mørket falder på. Her i hovedstaden er det kun 27 procent. I dag afholder Bør… Vis mere

Startede klokken 06:05 Slutter klokken 10:03 (Næste: Klar vikar på 4'eren)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne SF vil have flere indvandrere i dansk film Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: Jazzoom 10 år med Ibrahim Electric Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving 1864 – The Pia Kjærsgaard Edition Genre: Sjov radio

Søg efter titel