1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 22. august

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  De raske offentligt ansatte i Hørsholm bliver belønnet for lavt sygefravær med en konkurrence om et gavekort. God ide siger de konservative, dumt siger FOA. Og så skal vi forbi Grøndalsvænge, hvor de er skuffede over et mæglingsforslag fra kommunen og endelig har vi interview med Justitsminister Karen Hækkerup om bander og sendevognen på Zoologisk Museum for at kigge på gaver fra Darwin.

 2. P4 Morgen

  Denne morgen fortæller vi, at 51 beboere blev evakueret på grund af et jordskred ved metrobyggeriet ved Nørrebro Station. Vi taler med både politi, hovedentreprenøren CMT og en beboer. På Østerbro er det anderledes positivt. Her har Nørre Fælled Skole vendt skuden og hevet både karaktergennemsnit og andelen af tosprogede børn op. Vi når også omkring trafik ved skoler og den 3-2-lussing, FC København indkasserede mod Bayer Leverkusen.

 3. P4 Morgen

  Regeringen vil hæve fradraget for fagforeningskontingentet, men Per Christensen fra 3F sidder dog ikke og klapper i hænderne af den grund. Danmarks Naturfredningsforening sender frivillige ud i naturen for at tjekke, om alt er, som det skal være. Kate Skjærbæk fortæller mere om projektet. Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti, vil forbyde muslimske tørklæder i skolen. Vi spørger Pia Allerslev, Københavns børne- og ungeborgmester, hvad hun siger til det forslag. Anders Bondo Christensen kommer i studiet og fortæller om de syv bu, som Danmarks Lærerforening fremlægger til formiddag. Bud på, hvordan skolelederne bliver bedre til deres arbejde. Endelig fortæller vi om en ny app til gymnasieelever, Vektio, der er en slags alarm, der fortæller, hvis første time er aflyst, og lader eleven sove videre.

 4. P4 Morgen

  Vi besøger byggemarkedet Stark, der nu holder døgnåbent, og spørger senere på morgenen en forbrugerekspert om det er fremtiden. Sophie Hæstorp Andersen svarer på, om hun er tilfreds med at bestyrelsesformanden for Wonderfull Copenhagen er gået af og endelig skal vi runde emner som madspild på hospitaler, Helle Thorning Schmidt og sund mad for 15 kr.

 5. P4 Morgen

  Hvordan er den første uge med ny skolereform gået? Vi taler med Miranda Dagsson, formand for Danske Skoleelever. Efter sommerferien sker der flere arbejdsulykker på byggepladser. Dansk Byggeri fortæller hvorfor, og hvad der kan gøres. Har du lagt mærke til, at næsten ligegyldigt hvad du søger svar på på nettet, så findes svaret på heste-nettet.dk? Vi taler med Jan Rasmussen, der er daglig leder af sitet.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Aften

Har du fået nok af tv, eller trænger du bare til lidt go' musik som akkompagnement til din aften - så er P4 svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan sende dit musikønske ind. Vært: Lars Paaske.

Startede klokken 18:03 Slutter klokken 21:03 (Næste: Madsen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Filmland Anmelder ugens premierefilm Genre: Perspektiv

Søg efter titel