1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, mandag d. 04. august

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Sommertid er tid for politiske udmeldinger, som måske er lidt mere vidtgående, end de plejer at være. Politikens politiske redaktør, Mette Østergaard, fortæller, hvorfor det er sådan. Vi besøger Vesterbro. Istedgade skal friskes op og fornyes men med respekt for gadens klassiske rammer og for det mylder af liv, der findes på stedet. Endelig undlader vi at vifte den irriterende flue væk, næ, vi ser derimod nærmere på det lille summende insekt, der er så glad for mad... og os.

 2. P4 Morgen

  Vi ser til morgen på, hvor mange unge, der er blevet optaget på drømmestudiet. Nogle københavnere har bemærket, at der ligger døde fugle og fisk i Skt. Jørgens Sø. Vi spørger kommunen, hvorfor dyrene dør. Endelig ser vi på børn, der nørder sig igennem robot-lab, klimalab, byggelab og nørdlab på en camp i Roskilde.

 3. P4 Morgen

  Vi fejrer folkeskolen, der i dag fylder 200 år. Og så taler vi med Anne Marie Geisler Andersen, der i weekenden løb 24 timers-løb og satte Danmarksrekord med 219 km. Noget af en distance, og derfor forsøger vi også at finde ud af, hvorfor ekstremt sport er blevet så populært.

 4. P4 Morgen

  Bedemænd kritiserer vagtlægesystemet for at være for langsomme til at rykke ud og skrive en dødsattest. Vi spørger en bedemand, hvorfor det er et problem. Ramadanen er ved at være slut. Hvordan har det været at faste i varmen, og hvad går den kommende eidfest - der varer tre dage - ud på. Vi taler med Özlem Cekic, der netop har skrevet en børnebog om ramadan. VM er slut, Wimbledon er slut, Tour de France er slut, så hvad skal sportsnørderne nu kaste sig over? Vi forsøger at finde svar.

 5. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Morgen

I dag er det 100 år siden, at 1. verdenskrig brød ud. Vi ser tilbage til dengang i 1914 og får besøg fra Mosede Fort i Karslunde - et nyt museum om livet under krigen. Københavns Politi får mange klager fra borgere, der er plaget af larm fra naboer. Vi er alt for dårlige til at tage hensyn til hinanden. Vi taler med en… Vis mere

Startede klokken 06:05 Slutter klokken 10:03 (Næste: Min sommer)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Arlas administrerende direktør Peder Tuborgh om den brændende platform P1 Business Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: To timers ren jazzferie med solgaranti med Master Fatman Helt vildt utroligt tyk sommerjazzradio Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Det er sommer og det er helt i hegnet. Få et herligt genhør I hegnet Genre: Sjov radio

Søg efter titel