1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 23. december

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  I dag er det den helt store jule-rejsedag. Vi besøger en travl station, hvor personale fra DSB og Banedanmark står klar med en hjælpende hånd. Der er også travlhed i Københavns Lufthavn, hvor mange i dag rejser bort - enten for at holde jul under fremmede himmelstrøg eller for at komme væk fra den. Endelig får vi besøg af tryllekunstner og humor-menneske, Joachim Solberg. Han hjælper med at finde den lytter, der vinder konkurrencen om vitsebogen og får den tilsendt.

 2. P4 Morgen

  I dag vedtager Folketinget en ændring af indfødsretsloven, der betyder, at danskere fremover kan have dobbelt statsborgerskab. Vi taler med Teresa Rodríguez Bergqvist, der er én af dem, der klapper i hænderne over af ændringen. Hvad er god ledelse? Hvad er en god chef? Vi får besøg af ledelsesrådgiver Christian Ørsted, der for nylig var ude at sige undskyld for, at han har været med til at fremme en skidt ledelsesstil på danske arbejdspladser.

 3. P4 Morgen

  En campingplads på Amager Fælled er kommet nærmere. Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg har netop godkendt et tyveårigt lejemål. I Helsingør Kommune er nogle byrødder utilfredse med kommunens officielle julekort, der ikke har snerten af sne, nisser, gran eller lignende. Vi besøger byen og taler med politikere for og imod.

 4. P4 Morgen

  Vi netshopper som aldrig før fra butikker i Danmark, og det er noget specielt postarbejderne kan mærke her op til jul. De har travlt med at fordele og aflevere over 2 mia. pakker i denne tid. Vi besøger pakkecenteret i Brøndby. Men hvad betyder vores glæde for nethandel for de fysiske butikker? Vi har besøgt John Brødbæk, der er næstformand i brancheorganisationen Dansk Detail. Sygefraværet blandt pædagoger i København er nogle steder på vej ned. Vi taler med Børne- og Ungdomsborgmester Pia Allerslev om, hvad nøglen til succes er. Iflg. Kristelige Dagblad genindfører flere skoler nu juleritualer - bl.a. på Hyltebjerg Skole i Vanløse, hvor vi møder en glad religionslærer, Vibeke Hagemann,

 5. P4 Morgen

  S- togene får i dag ny køreplan, og det betyder bl.a. nye linjenavne og endestationer. Trafikinformationschef Tony Bispeskov fortæller, hvordan, hvorledes og ikke mindst hvorfor. Nødsporet på Hillerødmotorvejen kan snart fejre et års jubilæum som motorvejsbane. Forsøget giver bedre plads på motorvejen i myldretiden, men ikke alle lige begejstrede. Vi besøger jubilaren.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Morgen

- med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

Startede klokken 06:05 Slutter klokken 10:03 (Næste: Formiddag på 4'eren)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kultursøndag Lone Scherfig er gæst Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: International julemusikdag på P2 Hør den danske koncert til Europa Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Laika på P1 Sådan slipper du for nisser . . . Genre: Sjov radio

Søg efter titel