1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 24. november

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

 2. P4 Morgen

  I dag kåres Danmarks nationalret. Så snart vi ved det, så ved du det også. Gennem den sidste måned har man også kunnet oddse på, hvilken ret der vinder. Vi taler med odds-sætter Thomas Holm. I Nordsjælland er en række kommuner blevet enige med de lokale lodsejere om, hvor en ny nationalpark skal ligge. Vi besøger området. Og så siger vi farvel til det satiriske magasin "Blæksprutten", der i dag udkommer for sidste gang.

 3. P4 Morgen

  430.000 af danskerne har det - lungesygdommen KOL - men kun halvdelen VED, at de rent faktisk lider af den kroniske og behandlingskrævende sygdom. Derfor sættes der i dag fokus på netop KOL og mange steder kan du få testet dine lunger. Mange gange har vi hørt, at lærlinge har svært ved at få en praktikplads. I Helsingør har to skibsbyggerlærlinge taget sagen i egen hånd og startet deres eget værft, som vi besøger.

 4. P4 Morgen

  I Greve Kommune skal unge under 30 år ud og slide for føden bare 24 timer efter, at de er blevet godkendt til kontanthjælp. Knap 60 procent af de unge har siden ordningen blive indført den 1. september sagt nej tak til arbejde og dermed kontanthjælp. Vi er i Greve for at høre mere om ordningen. 3.000 københavnske skolebørn har spist listeria-inficeret skolemad. Vi taler med fødevarechef Bjørn Wirlander, Fødevarestyrelsen, om, hvordan forældre skal forholde sig. Og så er det nu, du skal kigge din forskudsopgørelse for 2015 efter i tallene. Eller er det det? Vi spørger Richard Hanlov, underdirektør i SKAT.

 5. P4 Morgen

  Efter planen skal den nyeste udgave af "Do They Know It's Christmas" udkomme i dag. Den blev indspillet i lørdags, og skal indsamle penge til bekæmpelse af ebola. Henrik Smith-Sivertsen, forskningsbibliotekar ved Det Kgl. Bibliotek med særlig fokus på populærmusik, forholder sig til, om man kan genbruge en støttesang? Endelig er uge 47 Iværksætteruge, og det sætter vi også fokus på.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

Startede klokken 10:03 Slutter klokken 12:00 (Næste: Radioavis)

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier:Din latterlige nar Er debatten på nettet kørt af sporet? Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert Den britiske violindarling Nicola Benedetti er solist Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving Stegt flæsk og dillermand Genre: Sjov radio

Søg efter titel