1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.
  www.dr.dk/kbh

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, mandag d. 30. november

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:00

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Banken hæver renten på dit lån - fordi den kan! Forbrugerrådet Tænk klager derfor nu til Finanstilsynet og Finansrådet og beder dem gribe ind overfor bankerne, når de hæver forbrugernes renter med alt for kreative forklaringer, fortæller vi her til morgen, hvor vi også skal tale om Black Friday - fesen fuser eller fed forbrugerfest?

 2. P4 Morgen

  Der bliver postet millioner af kroner på at få to-sprogede elever til at klare sig bedre i den københavnske folkeskole, men effekten udebliver. Her til morgen spørger vi den ansvarlige borgmester, hvordan det kan være.

 3. P4 Morgen

  Samfundets fattigste har ofte de dårligste tænder. Måske er det på tide at gøre tandplejen gratis eller bare billigere? Sådan spørger vi her til morgen, hvor du også får historien om Mødrehjælpen, der har stor efterspørgsel på julehjælp.

 4. P4 Morgen

  I weekenden sneede det mange steder i hovedstadsområdet. Nu er det plusgrader og tøvejr, og derfor risikerer mange at få vandskader, fortæller vi her til morgen, hvor du også får historien om de mange tvivlere, der i næste uge skal sætte deres kryds ved afstemningen om retsforbeholdet.

 5. P4 Morgen

  Sne og is driller morgenens trafik, og det kommer din morgenradio også til at bære præg af. Vi ser på, hvordan togtrafikken klarer kulden, og så giver vi dig historien om, hvordan katte er blevet et middel mod terroristers og kriminelles afluring af politiet i Belgien.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

Badabing Show

Danmarks mest velklædte radioprogram. Vært: Carsten Bang.

Startede klokken 14:03 Slutter klokken 16:06 (Næste: P4 Eftermiddag)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert Symfonisk Jul Genre: Musik
 2. p1d
  Program: Selvsving Fuskningsministeren og kampagnemusen Genre: Sjov radio

Søg efter titel