1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.
  www.dr.dk/kbh

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 11. februar

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:00

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

 2. P4 Morgen

  Bedst som vi troede, at vi kendte dem - så ændres parkeringsreglerne i København. Så sætter vi fokus på terror og indberetningerne om antiradikaliseringen, og endelig kigger vi på om boligjagten for de nyeste borgere virkelig er så svær, som de giver udtryk for.

 3. P4 Morgen

  Hvor er de små stykker af universet landet henne? Giv os et tip, hvis du har fundet en underlig sten i din baghave eller på fortorvet. Og så ser vi nærmere på, hvorfor gaderne er så glatte for tiden - og hvorfor boliger er nærmest ligeså sjældne som meteorer- med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik. www.dr.dk/kbh

 4. P4 Morgen

  Mere end 300.000 parkeringsbøder blev der i 2015 sat under vinduesviskerne i København. Hvorfor så mange får en bøde, kan du hører i P4 Morgen, hvor vi også giver de gode råd, der kan redde dig fra en bøde. Og så står fastelavn for døren - vi fortæller hvor du skal slå på tønden, hvis du vil ende dagen som kattekonge. Nyheder fra den store verden, og dit område hver halve time.

 5. P4 Morgen

  Pas, kørekort eller anden ID har den seneste måned skulle op af lommen på turen til Sverige. Vi gør status over konsekvenserne, og møder de mennesker, hvis hverdag er påvirket. Og så fortsætter Danmarks Indsamling - i dag skal vi blandt andet en tur til Benin, hvor vores reporter opholder sig. Radioavis og regionale nyheder hver halve time.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Aften

P4 Aften er Danmarks største, levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi leverer lydsporet til din onsdag aften og sender direkte fra kl. 18 til 21, hvor du kan skrive ind med musikønsker og gode historier, uanset hvor du er og hvad du laver. Mail til p4aften@dr.dk. Vært: Torb… Vis mere

Startede klokken 18:03 Slutter klokken 21:03 (Næste: Jensens Vikarservice)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Videnskabens Verden: Fed uden grund Hvorfor bliver nogen fede mens andre ikke gør det? Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Wikibeats Dit radiofoniske musikleksikon Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving: Clement og Mette Nu som læs-let bog Genre: Sjov radio

Søg efter titel