1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I dag d.21. oktober

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Mange af os har en profil på Facebook, mens det langt fra er ligeså mange, der har en Twitter-konto. Men det sociale medie kan faktisk have en stor betydning for vores allesammens hverdag. Mikkel Freltoft Krogsholm, seniorrådgiver i public affairs og sociale medier i kommunikationbureauet Burson-Marsteller, fortæller hvorfor. Ungdomskriminaliteten i hovedstadsområdet er for første gang i mange år steget. Vi ser på hvor bekymrede, vi skal være. Endelig taler vi med Philip Schröder, professor i nationaløkonomi, om, hvad det betyder for dansk detailhandel, at vi i stigende grad handler i udenlandske netbutikker.

 2. P4 Morgen

  Smid cyklen, som det passer dig. Københavns cykelbutlere tager sig af at stille den på plads. Godmorgen. Vi hører om et møde i en kommunal bygning, der får borgmesteren til på forhånd at kræve forsikring fra arrangøren om, at talerstolen ikke vil blive brugt til racistiske ytringer. Og så spørger vi, om du har været i biografen, for det har da ved Gud været biografvejr, ikke?!

 3. P4 Morgen

  - med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager, sport, vejr, musik og trafik.

 4. P4 Morgen

  Danskerne yder førstehjælp som aldrig før. Og det reder liv. Vi taler med TrygFonden om den positive udvikling, men bliver også klogere på, at vi faktisk går for hurtigt væk fra en person, der får et hjertestop. Det fortæller læge Gitte Linderoth om. Så siger vi goddag til Danmarks nye parti Nationalpartiet og dets formand Kashif Ahmad . Amning i det offentlige rum diskuterer vi også - ikke mindst med jer lyttere. God morgen!

 5. P4 Morgen

  Vi vil have større huse og lejligheder end tidligere. Det fortæller DR's erhvervskorrespondent Nina Munch-Perrin, mens reporter Maja Hald tester det københavnske ejendomsmarked for at se, om der er noget om snakken. Og så snakker vi med direktør fra Amager-Øbro Taxa Thomas Petersen, der sender en applikation på markedet, hvor kunder kan give taxachaufføren stjerner for sin service - og taxachaufføren det samme om kunderne. For hvor går grænsen? Endelig kigger vi også på rekordforsøg i undervandsmaling. Det er så usædvanligt, at selv stavekontrollen ikke kender ordet.

Flere udsendelser på programsiden

Lige nu på P4 København

Startede klokken 01:03 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavis)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Hjernekassen på P1: LSD-forsøgene på Frederiksberg Hospital Fik patienterne det bedre og hvorledes var CIA indblandet? Genre: Perspektiv
 2. p8j
  Program: Jazz & Co Skuespilleren Lars Knutzon er gæst Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving 1864 – The Pia Kjærsgaard Edition Genre: Sjov radio

Søg efter titel