1. P4 Morgen Sendt første gang

  - med nyheder hver halve time.
  Aktuelle reportager, sport,
  vejr, musik og trafik.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, I morgen d. 28. maj

Startede Kl. 06:05 - sluttede 10:03

Kontakt P4 København Morgen

Playliste

Seneste udsendelser

 1. P4 Morgen

  Så er der valg på programmet. Statsminister Helle Thorning Schmidt forventes at udskrive valg i dag, og det bærer din morgenradio naturligvis præg af.

 2. P4 Morgen

  Hjemløse sælgere af Hus Forbi skal være digitale for at få del i de forbipasserendes penge, fortæller vi her til morgen, hvor du også får gode råd til at få has på spændingshovedpinen.

 3. P4 Morgen

  - Hvorfor fejrer vi pinse? Kan en krimiforfatter skifte genre uden at fornærme sine kernelæserer? Kan man udstille menneskelige misfostre? Og hvorfor vandt franske Jacques Audiards ’Dheepan' Guldpalmerne på årets Cannes Filmfestival? Det gir' vi dig svaret på.

 4. P4 Morgen

  I en tid med masser af valgrygter stiller vi spørgsmålet, hvad ville det betyde, hvis vi fik en fast valgdato herhjemme ligesom i andre lande? Og så kommer vi også omkring det danske fodboldmesterskab, som gik til FC Midtjylland for første gang i klubbens historie.

 5. P4 Morgen

  Vi anmelder filmen Tomorrowland med George Clooney i hovedrollen. Og så besøger vi Greve Kommune, som var med i feltet om at blive kåret til årets læsekommune.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

P4 Aften

Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra kl. 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Jesper Nyborg.

Startede klokken 18:03 Slutter klokken 21:03 (Næste: Madsen)

Mest spillet P4 København

Mest hørte podcast P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Debat Hvad skal valget handle om? Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Buda på P6 BEAT Både ny elektronisk musik og klassikere Genre: Musik
 3. fm
  Program: Selvsving Folkemøde - nu for de rigtige folk Genre: Sjov radio

Søg efter titel