1. Uhørt Sendt første gang

  Hvad tænker danskerne om skattekommissionen, der skal opklare hvor vores allesammens milliarder er blevet af? Hvordan kan man redde pindsvinene, fra de mange robotplæneklippere der kører rundt i villahaverne om natten? Og hvad har danske østers med Kina at gøre? Vi skal have opklaret en del i Uhørt, hvor der også er en ret uheldig radiobøf og en kunstner der er glad igen.
  Vært: Gry Mathiesen.

Sendetider

Næste udsendelse

P4 København, lørdag d. 27. maj

Startede Kl. 12:15 - sluttede 14:00

Kontakt Uhørt

Playliste

Seneste udsendelser

 1. Uhørt

  Hvad tænker danskerne om skattekommissionen, der skal opklare hvor vores allesammens milliarder er blevet af? Hvordan kan man redde pindsvinene, fra de mange robotplæneklippere der kører rundt i villahaverne om natten? Og hvad har danske østers med Kina at gøre? Vi skal have opklaret en del i Uhørt, hvor der også er en ret uheldig radiobøf og en kunstner der er glad igen. Vært: Gry Mathiesen.

 2. Uhørt

  Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Gry Mathiesen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på Facebook eller på uhort@dr.dk

 3. Uhørt

  I den uges Uhørt kan du møde en af de sidste mennesker, der har ringet fra en af motorvejens orange nødtelefoner, som snart bliver pillet ned. Der er noget om et lokalopgør i fodbold i det vestjyske, som man kun kan fnise lidt af. Der er 4. maj lys i vinduet, og en lille fyr der er 54 millioner år gammel, som det er svært ikke at nusse lidt på ryggen. Plus det løse. Vært: Gry Mathiesen.

 4. Uhørt

  Der har været klima overalt i DR i denne uge, og Uhørt har et par gode historier fra genbrugspladser rundt om i landet. Derudover kan du som altid møde mennesker med noget på hjerte, for eksempel Freja der blev kaldt flodhest, men har tabt 25 kilo efter hun kom på efterskole. Der er folk der i denne uge har spist sammen med fremmede, og så får vi svaret på det lidt bizarre spørgsmål om sår på to forskellige arme kan vokse sammen. Vært: Gry Mathiesen.

 5. Uhørt

  Der er besøgstid for alle i Uhørt, ligesom der efterhånden er fri besøgstid på mange hospitaler. Det skal vi høre om i Uhørt, der også har nogle mande-refleksioner på programmet, noget om en brand der blev katastrofal for en hel by og lidt om hvad der kan ske når en P4-vært bliver meget kagesulten. Vært:. Gry Mathiesen.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på P4 København

Lige nu på P4 København

Startede klokken 22:03 Slutter klokken 00:05 (Næste: P4 Natradio)

Mest spillet P4 København

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kejser: Unge piger med ondt i selvværdet Hvordan er det blevet sådan - og hvad kan vi gøre ved det? Genre: Perspektiv
 2. p1d
  Program: Platt-form: P1 cafeen Kan man spise en rigsret? Genre: Sjov radio

Søg efter titel