Lige nu på P4 Nordjylland

Mig og Monica

Det eneste man kan være sikker på lørdag formiddag er, at Monica Krog-Meyer og Dennis Johannesson er i studiet. Hvem er det, der er med dem i studiet? Og hvad har de gravet ud af ugen, der gik? Det får man svar på, hvis man lytter med.

Startede klokken 10:03 Slutter klokken 12:00 (Næste: Radioavis)

Nyheder fra Nordjylland

Travlhed truer liv på fødegangen

Færre jordemødre er på vagt, samtidigt er social- og sundhedsassistenter blevet afskediget, så jordemødre må klare flere opgaver.

Senest spillet P4 Nordjylland

Ugens album

Se flere album

Seneste udsendelser og artikler

 1. P4 Morgen

  1. november er en ganske særlig dag her på P4 Nordjylland. Vi holder åbnet hus fra kl. 9-13. Du er velkommen på Fredrik Bajers Vej 9 i Aalborg Øst. Du kan blandt andre møde udenrigskorrespondent Matilde Kimer, Pernille fra Ultranyt, meteorolog Henrik Andersen, trafikvært Johnny Krone, Rikke Myrup Kirk fra Den Store Bagedyst og naturligvis mange af medarbejderne på P4 Nordjylland. Vi sender i dagens anledning P4 Weekend helt frem til kl. 12.00.

 2. Morgenstund

  Vært: Hans Otto Bisgaard.

 3. Radioavis
 4. Dansktimen

  Vært: Carsten Løvschall.

 5. P4 Aften

  Har du fået nok af tv, eller trænger du bare til lidt go' musik som akkompagnement til din aften - så er P4 svaret. Her får du timevis af blandet underholdning med aktuelle hits og gamle kendinge. Vi sender direkte frem til 21.00, hvor du kan sende dit musikønske ind. Vært: Carsten Løvschall.

Mest hørte programmer P4 Nordjylland

Trafikken

Trafikmeldinger

Mest spillet P4 Nordjylland

Mest hørte podcast P4 Nordjylland

Mere radio

 1. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert med Korngold og Walton Koncert med sjældne senromantiske værker Genre: Musik

Søg efter titel