Lige nu på P4 Nordjylland

Danmark Direkte

Hvorfor må der ikke være en rynke tilbage, når P4 er blevet forynget? Og findes der en pude i en dansk bolig der ikke er blevet rystet for åben skærm på DR1 eller en kage der ikke har fundet formen? Så ryst dog puden og puds formen, mener nogen. Vær med, når vi vender bunden i vejret på DR. Vært: Bente Hansen.

Startede klokken 12:32 Slutter klokken 14:03 (Næste: Musikmøde på P4: Lars H.U.G.)

Nyheder fra Nordjylland

Travlhed truer liv på fødegangen

Færre jordemødre er på vagt, samtidigt er social- og sundhedsassistenter blevet afskediget, så jordemødre må klare flere opgaver.

Senest spillet P4 Nordjylland

Ugens album

Se flere album

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. Mig og Monica

  Det eneste man kan være sikker på lørdag formiddag er, at Monica Krog-Meyer og Dennis Johannesson er i studiet. Hvem er det, der er med dem i studiet? Og hvad har de gravet ud af ugen, der gik? Det får man svar på, hvis man lytter med.

 3. P4 Morgen

  1. november er en ganske særlig dag her på P4 Nordjylland. Vi holder åbnet hus fra kl. 9-13. Du er velkommen på Fredrik Bajers Vej 9 i Aalborg Øst. Du kan blandt andre møde udenrigskorrespondent Matilde Kimer, Pernille fra Ultranyt, meteorolog Henrik Andersen, trafikvært Johnny Krone, Rikke Myrup Kirk fra Den Store Bagedyst og naturligvis mange af medarbejderne på P4 Nordjylland. Vi sender i dagens anledning P4 Weekend helt frem til kl. 12.00.

 4. Morgenstund

  Vært: Hans Otto Bisgaard.

Mest hørte programmer P4 Nordjylland

Trafikken

Trafikmeldinger

Mest spillet P4 Nordjylland

Mest hørte podcast P4 Nordjylland

Mere radio

 1. p2d
  Program: P2 Koncerten: Torsdagskoncert med Korngold og Walton Koncert med sjældne senromantiske værker Genre: Musik

Søg efter titel