1. Korrekt behandling skal være god forretning

  Det er helt hen i vejret, når sygehuse afregnes efter, hvor mange de kan nå at behandle og ikke nødvendigvis for at gøre det rigtige for patienten. Det mener flere folketingspolitikere.

Vejret Nordjylland

 • Eftermiddag

  En del sol. Frisk vind, 8 m/s fra vest-nordvest. Ingen nedbør

 • Aften

 • Nat

Se mere vejr

 1. Direktør: Final Four til Nordjylland igen

  De nordjyske håndboldfans skal næste år kunne nyde godt af endnu et Final Four-stævne. I hvert fald hvis det står til direktøren for Aalborg Håndbold.

Information fra P4 Nordjylland

 1. JOBOPSLAG: Gæsteredaktør på P4 Nordjylland

  Hvad mangler du at høre om i radioen? Og er du en af dem, der tænker ”det kunne jeg gøre bedre selv”? Så får du chancen den 1. april.

Seneste udsendelser

 1. Pop op

  Hvem gemmer sig bag kunstnernavnet, kan du genkende et hit baglæns, hvilke sange hører til hvilke TV-serier, og kan du huske musikvideoen? Vi quizzer om musik i Pop Op. Det er bare for sjov.

 2. P4 Play

  Det bedste af det nye. Musik til frokosten. Vært: Ivan Gregersen

 3. Klar vikar på 4'eren

  Maria Hollænder er chef i sit eget radio-vikar-bureau. I dag har hun hyret Naser Khader ind som hjælp til at løfte vikaropgaven. Maria og Naser Khader inviterer gæster til at svare på spørgsmål i sjov og alvor om hverdagsproblematikker og ting, man kan gå og undre sig over. X-Factor-vinder, Emilie Esther kommer også forbi. Der er 90 års- arkiv-quiz. Og mon ikke vikartjansen også giver plads til en kaffepause, hvor Maria udfritter Naser Khader personligt?

Lige nu på P4 Nordjylland

Startede klokken 15:06 Slutter klokken 16:50 (Næste: Radiosporten)
P4 Eftermiddag

I eftermiddag med et debatlystent ungdomspanel, Rugekassen, der måske vil svinge sparekniven over Kongehuset, og desuden diskuterer politik og tone på indvandrerområdet herhjemme

Trafikken

Trafikmeldinger

Senest spillet P4 Nordjylland

Ugens album

Se flere album

P4 Nordjylland i dag

Mest hørte programmer P4 Nordjylland

Mere radio

 1. p1d
  Program: Radioavisen Genre: Perspektiv

Søg efter titel