Lige nu på P4 Syd

P4 Aften

Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Morten Dam-Sørensen. www.dr.dk/P4

Startede klokken 19:05 Slutter klokken 22:03 (Næste: Dansktimen)

Nyheder fra Syd

Vrinsk på plejehjem: Besøgsponyer spreder glæde hos ældre

Der er stor stigning i besøgsdyr. Det er særlig godt for demente og nedsætter følelsen af ensomhed.

Udvalgte artikler

 1. Nærvejr

  Vores vejrmeldere opdaterer dig hver morgen på vejret nær dig.

Seneste udsendelser og artikler

 1. FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Fonk det er lørdag byder på den helt store føljeton om den ultimative discoklassiker "Relight My Fire" af Dan Hartmann. Det bliver ikke større? Og hvem er den fanatiske Level 42 fan der har trængt sig ind i studiet? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

 2. Diva & Dario

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Søren Sko - Sangeren der efter en lang og solid solokarriere, nu har fundet vej tilbage til duoen Sko/Torp med helt nyt album - Jon Nørgaard - Sangeren du måske husker fra Popstars, og som i dag hjælper andre sangere og musikere på vej i sit eget selskab - samt Geo - Stand-up komikeren der blev ramt af en kræftsygdom, et forløb han har beskrevet i en bog, men som i dag er erklæret helt rask.

 3. Uhørt

  Kan Jan Gintberg hviske? Hvordan er det at vokse op med at ens mor bliver kaldt tyskertøs? Hvor meget kan det lade sig gøre at pakke sprogligt ind at fluelarver er vildt ulækre? Og hvordan havde naboerne til Svinkløv Badehotel det mandag morgen efter den altødelæggende brand på hotellet? De spørgsmål og et par stykker flere opklarer vi i Uhørt lørdag fra 12.15. Vært: Gry Mathiesen.

Senest spillet P4 Syd

Ugens album

Se flere album

P4 Syd i dag

Mest hørte programmer P4 Syd

Mere radio

 1. p1d
  Program: Radioklassikeren De globale høvdinge - Sejrherrerne Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: Bagerens Beatbox C - sider, specielle edits og obscure vinyler Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Selvsving: Topskatteøen DF og TV2 præsenterer 'Vild med dansk' Genre: Sjov radio

Søg efter titel