Lige nu på P4 Trekanten

Søndag i Farver

Søndag den 23. november fortæller racerkører Tom Kristensens frisør gennem knap 40 år om at have den store sportsmand og gentleman i frisørstolen siden Tom K var helt lille. Vi skal også kigge i goodiebag'en fra den store landbrugsmesse, Agromek. det er hverken chokolade eller lækre cremer, der kommer i den pose. Og… Vis mere

Startede klokken 16:04 Slutter klokken 17:10 (Næste: Har du hørt)

Nyheder fra Trekanten

Frivillig i 70 år: Jeg dør uden Røde Kors

En kvinde fra Fredericia har været frivillig i Røde Kors i 70 år som den første i organisationen nogensinde. Derfor får hun nu en helt særlig hæder.

Udvalgte artikler

 1. HØRING: Er Danmark for lille til regional journalistik?

  Alle er velkomne til åben høring om fremtidens regionale journalistik i DR Aarhus tirsdag den 25. november klokken 16.00-18.30.

 2. Ny morgen på P4 Trekanten

  Friskere morgenservering med to værter i studiet, og mere fokuseret regional journalistik. P4 Trekantens morgenradio kommer til at lyde anderledes, end den plejer.

 3. Naturklassen: Derfor smager myrer af citron

  Følg med når 5. årgang fra Egtved skole bliver til P4/Naturklassen, og lægger store dele af undervisningen ud på Randbøl Hede.

Udvalgte udsendelser

Senest spillet P4 Trekanten

Seneste udsendelser og artikler

 1. Madsen

  Tilrettelæggelse: Alex Nyborg Madsen.

 2. Radioavis
 3. Den Sorte Gryde

  Hver søndag giver tre gæster deres uforbeholdne mening om både aktuelle sager og livet som sådan. Søren Møller, teaterchef på Fredericia Teater, Flemming Paasch, direktør og medejer af firmaet Easy Food og Kristian Thulesen Dahl, formand i Dansk Folkeparti giver deres mening om blandt andet farlige bakterier, en ny taxa-app og DRs Underholdningsorkester.

Mest hørte programmer P4 Trekanten

Trafikken

Trafikmeldinger

Mest hørte podcast P4 Trekanten

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Eftermiddag Genre: Perspektiv

Søg efter titel