Lige nu på P4 Midt & Vest

Startede klokken 22:03 Slutter klokken 00:05 (Næste: P4 Natradio)

Nyheder fra Midt & Vest

Elizabeth fødte i en rundkørsel: Det vildeste, jeg har prøvet

Hvert år kommer omkring 140 babyer til verden uden for sygehuset. Elizabeth fødte i en rundkørsel mellem Skive og Viborg.

Udvalgte artikler

 1. I Sandhedens Tjeneste: Nu på venteliste

  Tusindvis af unge har meldt sig til workshop på DR Midt & Vest om kildekritik.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Nu og dansk

  Vært: Andrew Jensen.

 2. P4 Aften

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Morten Dam-Sørensen. www.dr.dk/P4

 3. FONK! Det er lørdag

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. George Michael Filmmåneden byder på historien bag Wham's "Careless Whisper", og Aske Jacoby demonstrer hemmeligheden bag Louis Johnsons slagbas. Glæd dig til premieren på den ultimative kend dine klassikere quiz : FonkMaster Quizzen. Kan du spotte hvilke klassikere der er mixet sammen? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

 4. Diva & Dario

  Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Rune Klan - Tryllekunstner og stand-up komiker, med det nye show 'Barnløs' lige om hjørnet - Peter Sommer - Den ene halvdel af 'De Eneste To', men i den grad også i stand til at stå på egne ben - samt Therese Glahn - Danser og skuespiller og ganske sikkert husket, blandt andet for rollen som Søs i 'Nikolaj og Julie'.

Senest spillet P4 Midt & Vest

Ugens album

Se flere album

P4 Midt & Vest i dag

Mest hørte programmer P4 Midt & Vest

Mest spillet P4 Midt & Vest

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier: Folkedomstol uden ansvar Det flyder med racistiske og hadefulde ytringer i kommentarfelterne Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: P6 Beat City Turen går til Liverpool Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form P1 cafeen Genre: Sjov radio

Søg efter titel