Lige nu på DR P7 MIX

Startede klokken 10:03 Slutter klokken 14:03 (Næste: Popdatering)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Stå op med P7 MIX

  Start dagen med god musik, nyhedsopdateringer og din vært Sandie Westh.

 2. POPparlamentet

  Bliv klogere på musikken med POPparlamentet. Værterne Christel Ekelund, Joakim Hediger og Frank Rasmussen glæder sig til at dele deres viden, opdagelser og uhørte anekdoter om kunstnerne. Hver uge afsløres en musiktyv med 'fingrene i spilledåsen', dine ører forkæles når der diskes op med 'kræs for kendere' og du kan være med i 'udfordringen' når der skal sættes musik til en udvalgt nyhed fra ugen. Vil du være på forkant med musikevents og møde den kommende uge med god musik og højt humør? Så stil ind, skru op, og bliv opdateret på en verden i pop og public service.

 3. Den Store Poptur

  1991 lød som begyndelsen på et generationsskifte. Dansk pop får en ny dansabel lyd af Cut'N'Move og Dr Baker, mens Michael Learns To Rock går den bløde veje. Trommeslager Kaare Wanscher fortæller om 'The Actor' og det første møde med verden. Musikken er med bl.a. D-A-D, Gnags, Peter Belli og Metallica, som brød muren ned til et stort publikum og gjorde en dansk trommeslager til stjerne. Vært: Niels Fez Pedersen. (Sendt første gang 15. november 2016).

 4. Den Store Poptur

  1990 åbner et nyt årti på Den Store Poptur. Søren Sko og Palle Torp fortæller, hvordan deres tilbageskuende lyd blev moderne mod alle odds, og der er årgangshits med bl.a. Lonnie Devantier, Laid Back, Dodo & The Dodos og et nyt band ved navn Love Shop. Vært: Niels Fez Pedersen. (Sendt første gang 14. november 2016).

Senest spillet DR P7 MIX

Mest hørte programmer DR P7 MIX

Mest spillet DR P7 MIX

Mest hørte podcast DR P7 MIX

Mere radio

 1. p1d
  Program: Harddisken: Et nyt manifest for et digitalt Danmark Skal skaffe Danmark den digitale førertrøje Genre: Perspektiv
 2. p7m
  Program: Sangskriver: Gæst Sys Bjerre Bliv klogere på hvordan man skriver en sang Genre: Musik

Søg efter titel