Lige nu på DR P7 MIX

P7 MIX

Musik med pop og sjæl.

Startede klokken 00:05 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Seneste udsendelser og artikler

 1. POPparlamentet

  Bliv klogere på musikken med POPparlamentet. Værterne Christel Ekelund, Joakim Hediger og Frank Rasmussen glæder sig til at dele deres viden, opdagelser og uhørte anekdoter om kunstnerne. Hver uge afsløres en musiktyv med 'fingrene i spilledåsen', dine ører forkæles når der diskes op med 'kræs for kendere' og du kan være med i 'udfordringen' når der skal sættes musik til en udvalgt nyhed fra ugen. Vil du være på forkant med musikevents og møde den kommende uge med god musik og højt humør? Så stil ind, skru op, og bliv opdateret på en verden i pop og public service.

 2. Den Store Poptur

  Datidens unge. 1983. Den Store Poptur rammer året, hvor Anne Linnet gav dansk pop pisk, Sebastian og Steffen Brandt jagtede tidsånden, og 'Midt Om Natten' slog alle rekorder. Vært: Niels Fez Pedersen. (Sendt første gang 25. marts 2012).

 3. Den Store Poptur

  Datidens unge. 1982 er dagens år i Den Store Poptur. Vi er på vej gennem 80'ernes danske popmusik. År for År. I 1982 kan du kan møde Steffen Brandt fra TV-2, der fortæller om teknologiens betydning for årtiets pop og rock. Laban husker, hvordan de kom til at indspille årets landeplage, og der er årgangshits med bl.a. Tøsedrengene, Kliche, Brixx, Laid Back og Mek Pek Partyband. Vært: Niels Fez Pedersen. (Sendt første gang 18. marts 2012).

 4. P7 Weekendmix

  Vært: Christine Milton.

 5. Radioavisen

Senest spillet DR P7 MIX

DR P7 MIX i dag

Mest hørte programmer DR P7 MIX

Mest spillet DR P7 MIX

Mest hørte podcast DR P7 MIX

Mere radio

 1. p1d
  Program: Mennesker og medier: Folkedomstol uden ansvar Det flyder med racistiske og hadefulde ytringer i kommentarfelterne Genre: Perspektiv
 2. p6b
  Program: P6 Beat City Turen går til Liverpool Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form P1 cafeen Genre: Sjov radio

Søg efter titel