Lige nu på DR P7 MIX

Den Store Poptur

1995. Et af de vildeste år i moderne dansk pop. Det er, som om alt er nyt eller bliver vendt på hovedet. Caroline Henderson udgiver 'Cinemataztic' og lægger den pæne pop bag sig. Et rapnummer på 80 minutter gør Østkyst Hustlers til et fænomen, mens Aud Wilken rusker op i Melodi Grand Prix, Poul Krebs for et sent gennem… Vis mere

Startede klokken 15:03 Slutter klokken 16:03 (Næste: POPparlamentet)

Seneste udsendelser og artikler

 1. Den Store Poptur

  1995. Et af de vildeste år i moderne dansk pop. Det er, som om alt er nyt eller bliver vendt på hovedet. Caroline Henderson udgiver 'Cinemataztic' og lægger den pæne pop bag sig. Et rapnummer på 80 minutter gør Østkyst Hustlers til et fænomen, mens Aud Wilken rusker op i Melodi Grand Prix, Poul Krebs for et sent gennembrud og grupper som Sound Of Seduction, Hotel Hunger og Me & My er del af årets soundtrack. Vært: Niels Fez Pedersen. (Sendt første gang 22. november 2016).

 2. Den Store Poptur

  1994. Thomas Helmig har fået styr på det engelske sprog og når nye højder med albummet 'Stupid Man'. Whigfield kom ud af den blå luft og topper hitlister overalt i Europa, mens Dizzy Mizz Lizzy bryder stort igennem, på trods af et fjollet navn. Årgangsmusikken er med bl.a. Souvenirs, Lucas, C.V. Jørgensen og Nice Device. Vært: Niels Fez Pedersen. (Sendt første gang 21. november 2016).

 3. Den røde tråd

  Et ægte apropos-program med anderledes historier om, hvordan poppens verden er forbundet på kryds og tværs. Hvad har Gnags og Natalie Imbruglia egentlig til fælles, hvilken sjælden milepæl deler Diana Ross og Stevie Wonder, og hvorfra kendte Annie Lennox og Whitney Houston mon hinanden? Bliv klogere på popmusikken, når Christina Bjørn sender Den Røde Tråd.

 4. P7 Weekendmix

  Vært: Christine Milton.

DR P7 MIX i dag

Mest hørte programmer DR P7 MIX

Mest spillet DR P7 MIX

Mest hørte podcast DR P7 MIX

Mere radio

 1. p1d
  Program: Bagklog på P1 Lone Hertz er gæstevært Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten med norske Henning Kraggerud Wienerklassikkens tre største komponister er på programmet Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Platt-form: P1 cafeen - Tyrkiet Må man nu ikke rejse derned, eller købe sommerhus i landet? Genre: Sjov radio

Søg efter titel