Lige nu på DR P8 JAZZ

P8 JAZZ

P8 JAZZ er til det hele: Morgentrafik og middagsmad, natteravn og nybegynder, kælderfest og kædedans, lænestol og lyttestund.Musikfladen på P8 JAZZ leverer soundtracket til hverdag og weekend med de nyeste jazzudgivelser, de ældste jazzklassikere og alle herlighederne derimellem.

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 13:03 (Næste: Eftermiddagen på P8 JAZZ med Naya Buric)

Udvalgte udsendelser

 1. Jazzoom: 10 år med Ibrahim Electric

  Ibrahim Electric udgav deres debutplade for 10 år siden. Jazzoom har inviteret de tre musikere i studiet til et tilbageblik på musikken og tiden der er gået.

 2. Jazz & Co - med Lars Knutzon

  Skuespiller Lars Knutzon gik på jazzklub allerede som 14-årig. Han er nok fra et hjem med klaver, men ellers var det en oplevelse med Oscar Peterson i Stockholm, der for alvor satte jazz i den unge sjæl.

 3. Jazzoom - gæst: Mike Stern

  Mød guitaristen Mike Stern, der elsker tråd og jazz

 4. Jazz & Co - med Oliver Zahle

  Oliver Zahle har det med jazz, som han har det med rødvin. Han kan godt lide det, men synes ikke han ved nok til at finde den gode flaske hver gang.

 5. Jazz & Co - med Peter Gantzler

  The Doors åbnede porten til musik for Peter Gantzler, men der har alligevel sneget sig et par jazzede ting ind under huden.

 6. Jazz & Co - med Per Fly

  Per Fly ville egentlig helst have været guitarist og øvede sig dag og nat på jazzguitaren, men følte sig aldrig helt god nok.

Senest spillet DR P8 JAZZ

Seneste udsendelser og artikler

 1. Radioavis
 2. P8 JAZZ

  P8 JAZZ er til det hele: Morgentrafik og middagsmad, natteravn og nybegynder, kælderfest og kædedans, lænestol og lyttestund. Musikfladen på P8 JAZZ leverer soundtracket til hverdag og weekend med de nyeste jazzudgivelser, de ældste jazzklassikere og alle herlighederne derimellem.

 3. P8 JAZZ med Stine Danving

  God gedigen jazz, der får aftensmaden til at glide ned og opvasken til at forsvinde.

 4. Jazzoom

  Jazzoom tager dig i hånden og fører dig ind i jazzens univers. Her kan du få overblikket og høre det nyeste og genopdage det ældste. Værterne og programmets gæster er din guide til nye jazzoplevelser. Fra det lækre og lyttevenlige til det underlige og uforudsigelige. Vært: Mikkel Rønnau.

 5. Eftermiddagen på P8 JAZZ med Naya Buric

  Naya Buric tager dig i hånden og fører dig sikkert igennem eftermiddagen, her finder du både nutidens jazz, små overraskelser og kendte klassikere.

Mest hørte programmer DR P8 JAZZ

Mest spillet DR P8 JAZZ

Mest læste DR P8 JAZZ

Mere radio

 1. p2d
  Program: Klassisk Top 50 Filmmusik: Nr.34 og nr.33 American Beauty og Danser med ulve - ledsaget af historier Genre: Musik
 2. p1d
  Program: LAIKA på P1 Sexisme er sund fornuft Genre: Sjov radio

Søg efter titel