Lige nu på DR P8 JAZZ

P8 JAZZ

P8 JAZZ er til det hele: Morgentrafik og middagsmad, natteravn og nybegynder, kælderfest og kædedans, lænestol og lyttestund. Musikfladen på P8 JAZZ leverer soundtracket til hverdag og weekend med de nyeste jazzudgivelser, de ældste jazzklassikere og alle herlighederne derimellem.

Startede klokken 21:03 Slutter klokken 05:00 (Næste: Radioavisen)

Senest spillet DR P8 JAZZ

Seneste udsendelser og artikler

 1. P8 JAZZ med Christian Cherry

  God gedigen jazz, der får aftensmaden til at glide ned og opvasken til at forsvinde.

 2. Jazzoom: Jakob Bro & Jørgen Leth

  I 2014 blev guitaristen Jakob Bro nomineret til Nordisk Råds Musikpris for trilogien Balladeering, Time og December Song. I maj måned i år tager han for første gang de involverede musikere med til destinationer som Grønland, Island, Færøerne og Danmark, hvor de skal optræde live med musikken fra trilogien. Med sig har han fået forfatter, filmskaber og kommentator Jørgen Leth der vil lave en film undervejs. Hør Jakob og Jørgen fortælle om musikken, filmen og deres samarbejde. Vært: Naya Buric

 3. Eftermiddagen på P8 JAZZ med Jonas Visti

  Jonas Visti tager dig i hånden og fører dig sikkert igennem eftermiddagen, her finder du både nutidens jazz, små overraskelser og kendte klassikere.

 4. Radioavisen
 5. Jazz for jazzhadere 17:20 - gæst: Nikolaj Sonne

  Benjamin Koppel inviterer gæster ind til P8 Jazz, der har det til fælles, at de ikke lytter til jazz. Vil det lykkes Benjamin Koppel at omvende en jazzhader til jazzelsker og vende skepsis til ubetinget kærlighed. Benjamin Koppel forsøger, at omvende studievært og gadget-entusiast Nikolaj Sonne, der til daglig bevæger sig hjemmevant imellem robotter, elektroder, LED-lys og akkumulatorer. Jazz? Det vil tiden vise.

Mest hørte programmer DR P8 JAZZ

Mest spillet DR P8 JAZZ

Mest læste DR P8 JAZZ

Mere radio

 1. p1d
  Program: Eksistens Hvor meget er dit liv værd? Genre: Perspektiv
 2. p7m
  Program: P7 MIX møder Jonas Berggren fra Ace Of Base Genre: Musik
 3. p1d
  Program: Laika på P1 - går over gevind DR's bidske møgkøter er atter i æteren Genre: Sjov radio

Søg efter titel