Om P8 Jazz

Læs mere om kanalen P8 Jazz og hvordan du kommer i kontakt med os

Hvad er P8 Jazz?

P8 Jazz er en DR-radiokanal med start 12. september 2011. De passionerede studieværter på P8 Jazz brænder ligeså meget for de gamle klassikere som de nyeste jazzeksperimenter. Lyt med når pladeaktuelle jazzmusikere og -entusiaster gæster P8-værterne i studiet.

På P8 Jazz er der plads til både at blive musikalsk udfordret og strøget med hårene. Vi spiller jazz, du ikke vidste fandtes, jazz du ikke troede du kunne lide, og jazz hvor du kan nynne med på alle de ikoniske melodier. Jazz der byder op til dans, der dulmer mandagsstressen, der vækker nysgerrigheden, der åbner op for nostalgien, der får foden til at vippe.

Hvordan kommer jeg i kontakt med P8 Jazz?

Ønsker du at kontakte redaktionen på P8 Jazz, er du velkommen til at skrive til mailadressen p8jazz@dr.dk. Vi forsøger så vidt muligt at svare alle henvendelser eller videresende dem til rette vedkommende. Af og til kan tiden fra din henvendelse til vores besvarelse være længere end vanligt grundet travlhed på redaktionen. Vi beder om din tålmodighed.

Kan P8 Jazz spille min musik?

Er du musiker/repræsenterer du et pladeselskab, og ønsker du at sende en albumudgivelse til P8 Jazz, så send et par eksemplarer til redaktionen:

DR P8 Jazz

DR Byen
Emil Holms Kanal 20, opgang 5.4
0999 København C

Send også et eksemplar af pladen til DRs Diskotek, så musikken kan indspilles og ligge tilgængelig for alle programmedarbejdere i DR:

DR Diskoteket

DR Byen
Emil Holms Kanal 20, opgang 5.2
0999 København C

Musikken, vi får tilsendt, gennemlyttes på musikmøder hver uge af P8 Jazz' musikudvalg, der består af P8s redaktør, en musikmanager samt en roterende plads, som P8-værterne skiftes til at bestride. Musikudvalget vurderer, hvorvidt musikken kan komme i rotation på kanalen.

Da vi får meget musik tilsendt, og vi gerne vil omkring det hele, har vi desværre ikke kapacitet til at svare på henvendelser om, hvorvidt netop din musik er/bliver playlistet. Følg i stedet med på dr.dk/musik, hvor du kan søge efter specifikke kunstnere eller titler, der spilles på DRs kanaler.

Kan jeg være gæst i et P8 Jazz-program?

Hvis du ønsker at være gæst i et program på P8 Jazz – eksempelvis i forbindelse med en ny plade eller et aktuelt projekt – er du velkommen til at kontakte os på p8jazz@dr.dk . Vi læser og tager stilling til alle henvendelser på vores redaktionsmøder, men vi kontakter dig kun, såfremt du på baggrund af din henvendelse inviteres ind som gæst. Hører du ikke fra os, har vi blot prioriteret anderledes.

På genhør på P8 Jazz!
Bedste hilsner,
P8 Jazz-redaktionen

  • Print
  • Del artiklen: