1. Cæcilie Norby på P8 JAZZ 10:10 - Krop og jazz Sendt første gang

  Cæcilie Norby er en af de mest anerkendte og alsidige jazzsangerinder herhjemme med et imponerende CV i bagagen. Gennem snart 30 år har hun toppet hitlister, vundet store priser og turneret verden rundt. Nu debuterer hun som radiovært på DR P8 JAZZ med sit eget ugentlige program i 10 afsnit. Programmerne tager udgangspunkt i hendes egen jazzkarriere, hvor hun fortæller anekdoter om og spiller eksempler med musikere, hun har samarbejdet med gennem årene. Desuden tager Cæcilie temaer op indefor jazzens verden og øser ud af sin kæmpe viden om musikken. Det hele serveres med smil, viden og masser af improvisation.
  Denne gang: Krop og jazz.
  Kan man få en jazz-psykose? eller er bebop i virkeligheden sundt for lillehjernen?
  Cæcilie Norby har hjerneforsker Peter Lund Madsen i studiet.

Kontakt Cæcilie Norby på P8 JAZZ

Playliste

Seneste udsendelser

 1. Cæcilie Norby på P8 JAZZ 10:10 - Krop og jazz

  Cæcilie Norby er en af de mest anerkendte og alsidige jazzsangerinder herhjemme med et imponerende CV i bagagen. Gennem snart 30 år har hun toppet hitlister, vundet store priser og turneret verden rundt. Nu debuterer hun som radiovært på DR P8 JAZZ med sit eget ugentlige program i 10 afsnit. Programmerne tager udgangspunkt i hendes egen jazzkarriere, hvor hun fortæller anekdoter om og spiller eksempler med musikere, hun har samarbejdet med gennem årene. Desuden tager Cæcilie temaer op indefor jazzens verden og øser ud af sin kæmpe viden om musikken. Det hele serveres med smil, viden og masser af improvisation. Denne gang: Krop og jazz. Kan man få en jazz-psykose? eller er bebop i virkeligheden sundt for lillehjernen? Cæcilie Norby har hjerneforsker Peter Lund Madsen i studiet.

 2. Cæcilie Norby på P8 JAZZ 9:10 - Jazzfortællinger

  Cæcilie Norby er en af de mest anerkendte og alsidige jazzsangerinder herhjemme med et imponerende CV i bagagen. Gennem snart 30 år har hun toppet hitlister, vundet store priser og turneret verden rundt. Nu debuterer hun som radiovært på DR P8 JAZZ med sit eget ugentlige program i 10 afsnit. Programmerne tager udgangspunkt i hendes egen jazzkarriere, hvor hun fortæller anekdoter om og spiller eksempler med musikere, hun har samarbejdet med gennem årene. Desuden tager Cæcilie temaer op indefor jazzens verden og øser ud af sin kæmpe viden om musikken. Det hele serveres med smil, viden og masser af improvisation. Denne gang: Jazzfortællinger. Cæcilie Norby har turneret i hele verden og stået på scenen med et utal af jazzlegender. Hør hendes personlige historier om de eksklusive musikalske møder.

 3. Cæcilie Norby på P8 JAZZ 8:10 - Amerikanske Jazz Ladies

  Cæcilie Norby er en af de mest anerkendte og alsidige jazzsangerinder herhjemme med et imponerende CV i bagagen. Gennem snart 30 år har hun toppet hitlister, vundet store priser og turneret verden rundt. Nu debuterer hun som radiovært på DR P8 JAZZ med sit eget ugentlige program i 10 afsnit. Programmerne tager udgangspunkt i hendes egen jazzkarriere, hvor hun fortæller anekdoter om og spiller eksempler med musikere, hun har samarbejdet med gennem årene. Desuden tager Cæcilie temaer op indefor jazzens verden og øser ud af sin kæmpe viden om musikken. Det hele serveres med smil, viden og masser af improvisation. Denne gang: Amerikanske Jazz Ladies. Lady Day, First Lady of song, The Divine One, Queen of Jazz. Kære Jazzsangerinder har mange navne. Cæcilie Norby har fundet musikalske stjernestunder med sine amerikanske favorit sangerinder.

 4. Cæcilie Norby på P8 JAZZ 7:10 - Østeuropæisk Delta

  Denne gang: Østeuropæisk Delta. Klezmer, Balkan og Gypsy - Østeuropæisk musik dækker over et utal af genre, som alle er udsprunget enten af den lokale folkemusik eller indvandreres medbragte folkemusik. Musik med drama, alvor og et væld af farver.

 5. Cæcilie Norby på P8 JAZZ 6:10 - Cæcilies grænseland

  Denne gang: Cæcilies grænseland. Som datter af en operasanger og en moderne klassisk komponist har Cæcilie en medfødt svaghed for gennemskuelige melodier på et leje af krydrede akkorder -altså i grænselandet mellem jazz og klassisk musik. Dette program handler bl.a. om hvordan den klassiske verden tog det, da jazzakkorderne begyndte at formere sig i symfoniorkestrene - og har Miles Davis gået på klassisk konservatorium i New York? Og har Maurice Ravel opsøgt jazzklubberne i New Orleans?

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P8 JAZZ

Lige nu på DR P8 JAZZ

Weekend på P8 JAZZ

En pose med godt og blandet fra P8 Jazz. Der jongleres med gamle jazzklassikere i den ene hånd og nye jazzkompositioner i den anden. Vær vidne til jazzens spændvidde i et par timer hver søndag. Vært: Jens Rasmussen. www.dr.dk/p8jazz

Startede klokken 12:03 Slutter klokken 14:03 (Næste: Nye skiver)

Mest spillet DR P8 JAZZ

Mere radio

 1. p1d
  Program: P1 Business EU 60 år og i livskrise Genre: Perspektiv

Søg efter titel