Hvem skal have P8 Jazz-prisen?

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage P8 Jazz-prisen.

Mandag d. 30. november er der Danish Music Awards Jazz i Bremen Teater i København. Til DMA Jazz uddeles der priser til ekstra gode jazzalbums, til de hårdtarbejdende jazzmusikere og til de kreative komponister. Og for tredje år i træk uddeler P8 Jazz i forbindelse med showet P8 Jazz-prisen.

P8 Jazz-prisen er en ildsjælspris og gives til en person, der har ydet en særlig indsats for jazzmusikken i Danmark. Og kære P8-lytter, du skal være med til at bestemme, hvem der skal nomineres! Kender du en person, der knokler og brænder for jazzen? En person, der med sine handlinger, ord, idéer eller hele sit væsen får jazzen til at leve lige dér, hvor du bor? En person, der fortjener at få et anerkendende nik fra en fyldt sal på Bremen Teater for tro jazztjeneste?

Så send os din nominering og en kort begrundelse i boksen herunder. Du kan nominere din ildsjæl frem til fredag d. 20. november kl. 23.59.

Når du sender din nominering og en kort begrundelse for dit valg, er du automatisk med i konkurrencen om 5 gange 2 billetter til DMA Jazz-showet på Bremen Teater.

P8 Jazz-redaktionen udvælger en vinder blandt de 5 personer, der har fået flest individuelle nomineringer.

Vi glæder os til at hejse jazzflaget til tops for en ildsjæl!

Skriv kommentar

Lukket for nye dr.dk kommentarer.
0 ud af 0 kommentarer

  • Print
  • Del artiklen: