ONSDAG
 
ATLETIK Dansk Atletik Forbund  
FORBUND
 
Minsport er under ombygning
1 år siden    2
DR Sporten er ved at ændre opsætningen af /minsport-hjemmesiden. Kontakt os for mere info.

Vi er ved at ændre /minsport-hjemmesiden, der derfor ikke bliver opdateret i øjeblikket.
Vil du have yderligere info, eller er du blogger og gerne vil i kontakt med os, så skriv venligst en mail til jga@dr.dk.

Mange hilsner, Jens Gjesse, DR Sporten

 
KOMMENTARER

Allan Grønkjær 24. Sep 11:50
Hej,
Jeg er sportschef i Bueskydning Danmark. Vi skal til VM i næste uge, og jeg vil gerne høre, hvem jeg kan sende eventuelle pressemeddelelser til?

Mange hilsner
Allan B. Grønkjær
Sportschef / Sports Manager
Bueskydning Danmark / World Achery Denmark
(+45) 41 81 31 71
sportschef@bueskydningdanmark.dk
Skype: allan.b.groenkjaer
www.bueskydningdanmark.dk

Thorbjørn Jørgensen 11. Jul 18:04
Til DR min sport
Siden har nu til stor ærgelse for manga af os været under ombygning i 4 måneder. Hvornår kan vi forvente at siden kommer op at stå igen?

Mange hilsner

Thorbjørn


SKRIV EN KOMMENTAR 
TORSDAG
 
GOLF Lasse Sonne Nielsen  
KLUB
 
Lasse Sonne måtte kæmpe med både spil og vejr
1 år siden  
Svære forhold satte spillerne på prøve i turneringen på Evolve Pro Touren, der bliver spillet over 36 huller, og blot tre spillere brød par på åbningsrunden.

Selvom man spiller en golfturnering sydpå, kan det sagtens være dårligt vejr. Det måtte spillerne sande på første runde af El Valle Open 2.2., der bliver spillet i Murcia.

Svære forhold satte spillerne på prøve i turneringen på Evolve Pro Touren, der bliver spillet over 36 huller, og blot tre spillere brød par på åbningsrunden.

22-årige Lasse Sonne Nielsen fra Frederikssund Golfklub var en af de spillere, der fik sit golfspil testet, og med en runde i 76 slag (+5) er han placeret som nummer 13.

- Det har ikke været mere end 8-9 grader, god vind og regn, så det var svært. Det lange spil var egentlig nogenlunde, men jeg chipper og putter ikke godt nok. Bliver det forbedret til i morgen, kan jeg forhåbentlig slutte med en god runde.

Efter de første 18 huller fører Florian Fristsch fra Tyskland i -3.

LINK: Se Lasse Sonne Nielsens hjemmeside her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
FODBOLD Aab  
KLUB
 

AaB til Silkeborg med tre mulige dubutanter
1 år siden  
Søren Frederiksen, Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg kan alle få debut for AaB, når det i fredag aften gælder opgøret i Silkeborg, hvor AaB ikke har vundet i knap seks år.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til at tage hul på forårets udfordringer.

- Vi glæder os til at komme i gang. Der bliver en utrolig tæt og hård kamp om alle placeringer fra nummer to til tolv, og i sagens natur vil vi selvfølgelig forsøge at slutte så højt som muligt, mens der omvendt ikke skal meget til, før man i hvert fald for en stund af ude af topstriden.

Specifikt omkring opgøret mod Silkeborg I.F. lyder vurderingen:

- Vi ved, vi skal op mod et erfarent og smart hold, hvor mange spillere har spillet sammen i lang tid. Silkeborg vil blive en udfordring for alle hold i foråret, så selvom vi er bedre placeret i tabellen, betragter vi opgøret som ligeværdigt. Silkeborg spiller med en diamant-formation på midtbanen, hvilket ikke mange hold gør, så vi skal være klar på de udfordringer, det giver, og forhåbentlig kan vi spille med den kompakthed, der i de fleste af vores testkampe har gjort os svære at score imod.

- Offensivt har vi i testkampene været bedst, når vi har spillet hurtigt, bevægeligt og direkte. Det er der, vi kan volde modstanderne størst problemer, og det skal vi have frem i morgen, påpeger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft, 31 Jakob Blåbjerg og 32 Kasper Pedersen.

Kenneth Emil Petersen har karantæne, mens Anders Due, Rasmus Thelander og Kayke sidder ude med skader.

LINK: Læs mere på AaB's hjemmeside her

Foto: -
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg  
KLUB
 
Rasmus Lauge skifter til THW Kiel
1 år siden  
Rasmus Lauge får sin drengedrøm opfyldt og skifter til sommer til de tyske mestre og forsvarende Champions League vindere THW Kiel. Bjerringbro-Silkeborg er blevet enige med den tyske storklub om aftalen, der sikrer stortalentet kontrakten med sin drømmeklub.

Bjerringbro-Silkeborg er blevet enige med THW Kiel om en aftale, der gør, at Rasmus Lauge til sommer skifter til den tyske storklub, et år før kontraktudløb. Et skifte til Kiel, der i sidste sæson vandt 'the triple', har i mange år været Rasmus Lauges store drøm, og han er selvfølgelig overvældet over, at han nu skal tørne ud for Europas bedste håndboldhold.

- Det er jo det ultimative at komme ned og spille i en af de største klubber i Tyskland, både på grund af selve håndboldkulturen dernede, og også fordi det er nogle af de bedste hold, der spiller i Bundesligaen. At det lige er THW Kiel, som egentlig er favoritklubben lige nu, der henvender sig, synes jeg egentlig bare er helt enormt stort. Det ser jeg bare helt vildt frem til, fortæller en lykkelig Rasmus Lauge om sit skifte sydpå.

Rasmus Lauge har i de sidste 15 år af sit liv spillet håndbold i først Bjerringbro FH og siden i Bjerringbro-Silkeborg. De klubber betyder derfor noget helt særligt for ham, og bagspilleren er rigtig taknemmelig for den tid, han har haft i Bjerringbro-Silkeborg.

- Man må om nogen sige, at Bjerringbro FH og Bjerringbro-Silkeborg har forberedt mig på min fremtid i Bundesligaen. De har først og fremmest vist mig frem og givet mig den ballast, der gør, at jeg nu føler nu, at jeg er klar til at tage springet, og det er jeg bare meget taknemmelig for, siger Rasmus Lauge.

I Bjerringbro-Silkeborg ville man naturligvis gerne have beholdt Rasmus Lauge et år mere, men når et loyalt bysbarn som Rasmus Lauge får et sådant tilbud, ønsker man ikke at stå i vejen for hans drøm.

- Rasmus Lauge har været en fantastisk spiller at have i Bjerringbro-Silkeborg, og vi er som klub selvfølgelig også stolte, når THW Kiel henvender sig til en af vores spillere. Det har været Rasmus' store drøm i mange år at komme til en storklub i Bundeligaen, og når han får et sådant tilbud, har vi selvfølgelig gjort, hvad vi kunne for, at det kunne lade sig gøre?, siger administrerende direktør Frank Lajer, der glæder sig over at Bjerringbro-Silkeborg endnu engang har været springbræt til Bundeligaen for en talentfuld dansk spiller.

- Bjerringbro-Silkeborg har endnu engang vist, at klubben er et godt sted for unge spillere med ambitioner, og det er vi selvfølgelig stolte af. THW Kiels interesse for Rasmus er helt klart et klap på skulderen til vores talentarbejde i Bjerringbro FH og i Bjerringbro-Silkeborg, lyder det fra Frank Lajer.

Salget af Rasmus Lauge er en af de største transfers i dansk håndbold, men THW Kiel og Bjerringbro-Silkeborg har aftalt ikke at offentliggøre detaljerne i aftalen. Pengene, som salget af Rasmus Lauge indbringer, skal investeres i spillertruppen fremadrettet.LINK: læs mere her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ISHOCKEY EfB Ishockey  
KLUB
 
Midnatsdrama i vente i det første kvartfinalebrag
1 år siden  
SønderjyskE møder EfB Ishockey i morgen kl. 21.00 i SE Arena

To lokale ishockeymandskaber i topform tørner sammen i en ønskekvartfinaleserie, hvor EfB Ishockey for første gang i mange år kan se tilbage på et grundspil med flest indbyrdes sejre over SønderjyskE, tre mod to.

SønderjyskE har dog fordel af at have langt mere slutspilserfaring, og holdet synes at have overvundet en downperiode. Over for sig har hjemmeholdet en modstander med en støt stigende formkurve frem mod slutspillet og en førstekæde, der er svær at sætte ud af spillet. Hvem kan fortsætte målstimen: Asselin og Lykkeskov eller Nikiforuk og Mosienko, og hvor mange mål kan de øvrige kæder levere?

- Kvartfinaleserien mod SønderjyskE er den fedeste udfordring, vi kunne få i Esbjerg. Jeg forventer fantastisk intensive, fysisk betonede kampe med et meget hurtigt spil. De to hold vil kunne byde på noget af det bedste spil, der er set i dansk ishockey i denne sæson. Begge hold har store matchvindertyper, men jeg tror også, at bredden i høj grad bliver afgørende. Desuden vil sult, motivation og kølighed, når det hele spidser til, få stor indflydelse. Der skal overordentlig meget til at slå et hold ud, som har været i semifinalerne mange år i træk, og der skal tæt på et mirakel til, for at SønderjyskE ikke kommer det igen. Men miraklernes tid er ikke forbi, siger cheftræner Olaf Eller.

Truppen:
Uændret i forhold til kampen Blue Fox Herning.
Målmænd: Daniel Sperrle og Dennis Jensen
Backs: Jannik L. Christensen, Emil Kristensen, Daniel Villadsen, Louis Liotti, Thomas Svärdström, Nicklas Hansen og Anders Krogsgaard.
Forwards: Dennis McCauley, Tyler Mosienko, Alex Nikiforuk, Dirk Southern, Kasper Gommesen, Henric Höglund, Søren Christiansen, Lasse Holgaard, Sune Hjulmand, Lasse Bang, Michael Binderup og Morten Dalgaard.

LINK: Se EfB Ishockeys hjemmeside her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
FODBOLD Vejle Boldklub Kolding  
KLUB
 
Vejle Boldklub Kolding henter Kasper Jensen
1 år siden  
Den 30-årige målmand Kasper Jensen spiller i Vejle Boldklub Kolding frem til sommer.

Vejle Boldklub Kolding har lavet en kontrakt med den 30-årige målmand Kasper Jensen. Aftalen med den nordjyske keeper, der senest har stået i svenske Djurgården, løber frem til sommer.

- Kasper Jensen er en dygtig keeper, hvilket han også viste, da vi havde lejlighed til at se ham an i testkampen mod Lyngby. Derfor er vi glade for, at der er opstået mulighed for at tilknytte Kasper Jensen nu. Han skal gå ind og konkurrere med vores to dygtige målmænd i truppen, siger sportschef Mads Bro Hansen.

Kasper Jensen har tidligere blandt andet optrådt for FC Midtjylland, SønderjyskE og AaB samt flere tyske klubber.

LINK: Se Vejle Boldklub Koldings hjemmeside her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ONSDAG
 
CYKLING Christina Watches  
KLUB
 
Christina Watches starter sæsonen i Algeriet i stærk opstilling
1 år siden  
Hele Danmarks cykelhold er klar til at slå sæsonen i gang. De første løb er dog ikke pådansk grund, da sæsonen her ikke er i gang endnu, derfor drager en del af truppen tilvarmere himmelstrøg ? vel at mærke til Algeriet, hvor Christina Watches ? Onfonepowered by DANA er inviteret til 4 løb.

11. marts klikker rytterne første gang i pedalerne under lidt varmere himmelstrøg end
herhjemme, nemlig i Algeriet. Teamet stiller i skarp opstilling med 6 ryttere. Stefan Schumacher,
Constantino Zaballa, Angelo Furlan, Jimmi Sørensen, Marc Hester og Martin Pedersen.

I perioden 11. Marts til og med 23. Marts køres der 4 selvstændige løb. Tour of Algeria, Circuit of
Algeria, Tour of Tipaza og Tour og Blida. Løbene er en skøn blanding af flade etaper og
bjergetaper, så det er løb velegnet til flere af profilerne. Rytternes formkurve er god, da de netop
har overstået 14 dages intensiv træningslejr i Italien, så stemningen og forhåbningerne er i top
forud for de første løb.

Den anden halvdel af rytterne må desværre kigge lidt længere efter deres sæsonstart.

Planerne var her at rytterne skulle køre Vuelta al Estado de Mexico, men tilsyneladende er løbet
flyttet til juni, hvis det ikke ender med at blive aflyst.

"Vi har udtaget 6 ryttere som er meget tændte og klar til at vise såvel det nye teamcykler som
det nye tøj" siger holdets sportsdirektør Søren Rasmussen. "Vi stiller op for at kæmpe om
podiepladser - såvel på etaperne som i klassementet, så vi forventer meget af de 4 løb.
Desværre er sæsonstarten for de øvrige ryttere udsat på grund af problemer i Mexico, men vi
krydser fingre for at de også snart kommer i aktion på landevejene. Det er dog stadig planen,
at vi skal køre Vuelta Mexico fra den 10/3 - 17/3, hvortil teamet er inviteret, hvilket så bliver
sæsonens første løb for de øvrige ryttere i stedet" slutter Søren Rasmussen.

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD Team Tvis Holstebro  
KLUB
 

Green forlænger med Team Tvis Holstebro
1 år siden  
Team Tvis Holstebro og Jakob Green har forlænget samarbejdet for yderligere to sæsoner, så bagspilleren er i klubben til 2016.

- Jeg er særdeles glad for at være i klubben - og glad for, at klubben trods min langvarige skadespause alligevel har valgt at satse på mig. Det er et velkomment skulderklap, siger Jakob Green.
Den tidligere landsholdsspiller ser store muligheder i Team Tvis Holstebro.

- Allerede i sidste sæson var vi tæt på toppen, og trods udskiftninger i truppen er vi igen med i den rigtig gode ende og har succes i Europa. Vi har også et ungt hold med masse af potentiale, så jeg glæder mig til de kommende år. Samtidig har vi et trænerteam, jeg tror på kan gøre os endnu bedre, lyder det fra Jakob Green, der i øjeblikket knokler for at komme tilbage efter sin hofteskade.

- Jeg har ikke spillet for fuld styrke siden maj, så det er klart, at det tager tid at komme tilbage til topformen. Det går dog den rigtige vej, selv om det kan være frustrerende at mærke, at der er ting, man ikke mestrer lige så godt som normalt. Men jeg er håndboldsulten og regner med at være helt skarp, når vi tager hul på slutspillet, siger han.

TTH-sportschef Niels Agesen glæder sig over at kunne holde på en af TTH's helt store profiler.

- Jakob er ganske enkelt en klassespiller af den type, der vinder kampe. Han er godt på vej tilbage efter sin skade, og vi tror endda, at han kan blive endnu bedre, end han var inden sin skade, fastslår Niels Agesen.


Foto: DR
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ATLETIK Dansk Atletik Forbund  
FORBUND
 
Dansk kuglestøder tyvstarter
1 år siden  
Med mandagens udtagelse af længdespringer Morten Jensen når den danske trup ved EM-inde i Göteborg op på seks aktive. Allerede i morgen torsdag kommer kuglestøder Kim Juhl Christensen i aktion.

Seks atleter i den endelige trup er en anelse mindre end håbet, men sportschef Thomas Bøgh ser med fortrøstning frem mod mesterskabet.

Et lille, men slagkraftigt hold

"Det er et relativt lille hold, men til gengæld et slagkraftigt hold uden debutanter, og hvor alle aktive har vist topform på det seneste," lyder det fra Thomas Bøgh.

Ved EM i Torino 2009 blev det blot til en enkelt semifinaleplads, mens Paris 2011 var en overvældende succes med hele tre finalepladser - heraf en bronzemedalje til netop Morten Jensen.


De danske deltageres starttidspunkter (med evt. semifinaler og finaler i kursiv)


Torsdag d. 28. februar

19:00 Kim Juhl Christensen - kuglestød (kval.)


Fredag d. 1. marts

12:02 Nick Ekelund-Arenander - 400 meter (indl.)

17:15 Caroline Bonde-Holm - stangspring (kval.)

18:35 Andreas Bube - 800 meter (indl.)

18:45 Kuglestød finale (Kim Juhl Christensen)Lørdag d. 2. marts

11:30 Morten Jensen - længdespring (kval.)

11:35 Rasmus Wejnold Jørgensen - stangspring (kval.)

16:10 Stangspring (K) finale (Caroline Bonde Holm)

16:55 800 meter semifinale (Andreas Bube)

17:45 400 meter semifinale (Nick Ekelund-Arenander)Søndag d. 3. marts

11:30 800 meter finale (Andreas Bube)

12:00 400 meter finale (Nick Ekelund-Arenander)

16:33 Stangspring (M) finale (Rasmus W. Jørgensen)

17:00 Længdespring finale (Morten Jensen)

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
TIRSDAG
 
ØVRIG SPORT  
BRUGER
 

SØLV TIL CASPER STEINFATH VED ISA VM 2013!
1 år siden  
Sølvmedalje til Danmark ved VM-debut i Stand Up Paddle.

Stort tillykke til Casper Steinfath, fra Surfklubben NASA i Klitmøller, der her til aften (dansk tid) fik en meget flot 2. plads i Stand Up Paddle Longdistance Race ved International Surfing Associations VM 2013 i Peru.

Efter mere end 2 1/2 time på vandet kom Casper ind med frontgruppen på i alt 7 personer. En bølge sendte samtlige 7 atleter mod stranden, hvor en enkelt måtte stå af før kollision med klipperne. Casper fik dog et meget fint glid på bølgen og nåede stranden samtidig med Fernando Stalla, som landede 4-5 meter tættere på det sidste stykke af stranden, hvor atleterne skal løbe i mål. Casper var tæt på at slå Fernando på stranden, men slutter sekunder efter på 2. pladsen.

Stort tillykke med den flotte 2. plads til Casper Steinfath.

?Denmark is the first federation joining the ISA and getting a medal in such a short time. Casper Steinfath is definitely joining the league of the best surfers in the world. He was our ?dark horse? before the event kicked off but he has certainly put his name on the SUP Distance Race event at the ISA World Stand Up Paddle and Paddleboard Championship 2013?

- kommentar fra kommentatorerne på ISA Live Stream.

LINK: Dansk Surf & Rafting Forbund

Foto: Michael Tweddle ISA
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg  
KLUB
 
Bjerringbro-Silkeborg henter Kristian Kjelling i Aalborg
1 år siden  
Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig Kristian Kjellings underskrift, således at den rutinerede bagspiller fra sommer skifter Aalborg Håndbold ud med Bjerringbro-Silkeborg.

Bjerringbro-Silkeborg har sikret sig Kristian Kjellings underskrift, således at den rutinerede bagspiller fra sommer skifter Aalborg Håndbold ud med Bjerringbro-Silkeborg. De forsvarende DM-sølvvindere har tegnet en toårig kontrakt med den norske landsholdspiller og ser frem til at have en kapacitet som Kjelling i truppen.

For Kristian Kjelling var der ingen tvivl om at skiftet til Bjerringbro-Silkeborg, var det rigtige for ham, da han hørte om den danske topklubs interesse for ham. Bjerringbro-Silkeborg er en klub, der har styr på økonomien og samtidig er med i toppen af dansk håndbold hver år, og det tiltalte den norske bagspiller.

- Bjerringbro-Silkeborg er et tophold, og en klub, der har alt på plads. Jeg kan mærke, at klubben har ambitioner, og det var selvfølgelig meget tillokkende, at et af de bedste hold i Danmark vil have mig til klubben. Jeg har en forhåbning om at være med i toppen og være med til at vinde guld, og det tror jeg, at jeg kan i Bjerringbro-Silkeborg, siger Kristian Kjelling om nogle af årsagerne til hans skifte til Bjerringbro-Silkeborg.

Kristian Kjelling har spillet for de spanske topklubber Ademar Leon og Portland San Antonio, og han har været med til at vinde DM-guld med AaB Håndbold, men nordmanden er klar til nye udfordringer, og han glæder sig til at finde sin plads på Bjerringbro-Silkeborgs hold.

- Jeg tror ikke, at det bliver noget problem for mig at finde mig tilrette på holdet. Der er mange gode spillere og en rigtig god kombination af spillere. Der er nogle rutinerede spillere, der danner en god stammer, og så er der nogle unge meget talentfulde spillere. Så jeg synes, at det er et godt mix og et rigtig godt hold, som jeg glæder mig meget til at være en del af, fortæller Kristian Kjelling.

I Bjerringbro-Silkeborg er man rigtig glade og stolte over at få så rutineret og dygtig spiller som Kristian Kjelling til klubben, og cheftræner Carsten Albrektsen ligger ikke skjul på, at Kjelling var rigtig højt på ønskelisten.

- Kristian Kjelling har i gennem længere tid været en af de spillere, som jeg rigtig gerne har villet have til klubben, da jeg synes, at han har nogle kvaliteter, som vi mangler på banen. Han har det individuelle niveau, der gør, at selvom holdet ikke spiller godt, så kan han alligevel afgøre kampe, siger Carsten Albrektsen, der har store forventninger til, hvad bagspilleren kan bidrage med.

- Kristian Kjelling er en stor individualist. Han har et rigtig godt skud, og så er han frem for alt dygtig i en-plus-en-spillet, altså samspillet med f.eks. en stregspiller eller en playmaker, lyder det fra Carsten Albrektsen.

Kristian Kjelling skifter til Bjerringbro-Silkeborg fra Aalborg Håndbold, og kontrakten løber fra sommeren 2013 til sommeren 2015. 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
FODBOLD Brøndby IF  
KLUB
 

Søndag: Randers-kampen MED tilskuere
1 år siden  
Brøndby IF valgte den 22. februar 2013 at anke DBU's Appeludvalgs stadfæstelse af DBU's Disciplinærudvalgs kendelse til DIF's Appeludvalg. Den oprindelige kendelse lød på, at Brøndby IF i forårets to første kampe skulle spille uden tilskuere.

Brøndby IF valgte den 22. februar 2013 at anke DBU's Appeludvalgs stadfæstelse af DBU's Disciplinærudvalgs kendelse til DIF's Appeludvalg. Den oprindelige kendelse lød på, at Brøndby IF i forårets to første kampe skulle spille uden tilskuere.

Nu har DIF's Appeludvalg besluttet, at Brøndby IF's anke har opsættende virkning. Det betyder, at Brøndby IF kan spille hjemmekampe med tilskuere, indtil DIF's Appeludvalg har truffet en endelig afgørelse i sagen.

Altså bliver forårspremieren på søndag kl. 17 mod Randers FC afviklet MED tilskuere på Brøndby Stadion.

Konstitueret administrerende direktør i Brøndby IF, Tommy Håkansson, udtaler:

- Vi er i dag blevet informeret af DIF om, at vores anke har opsættende virkning. Det betyder, at vi kan spille med tilskuere, indtil DIF's Appeludvalg har færdigbehandlet anken. Indtil der falder en endelig afgørelse i sagen, har vi ikke yderligere kommentarer til ankens indhold.

- At anken får opsættende virkning betyder, at vi kan se frem til nogle meget travle dage på kontoret. Der skal løbes stærkt for at få solgt nogle billetter og kickstartet hele det store apparat, som kampdage på Brøndby Stadion kræver.

- Vi håber meget på, at der vil komme en masse tilskuere til søndagens forårspremiere mod Randers. Spillerne har brug for al den støtte, de kan få for at komme godt fra land i Superligaen, så vi sidst i maj er at finde over nedrykningsstregen, slutter Tommy Håkansson.

Den ikendte bøde på 150.000 kroner, som var en del af DBU's Disciplinærudvalgs oprindelige kendelse i sagen, får ikke opsættende virkning.Foto: Scanpix
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD Randers HK  
KLUB
 

Stærk ung dansk landsholdsspiller til Randers HK
1 år siden  
Randers HK har med virkning fra næste sæson lavet en toårig aftale med stregspilleren fra Team Tvis Holstebro, Kathrine Heindahl.

Randers HK har med virkning fra næste sæson lavet en toårig aftale med stregspilleren fra Team Tvis Holstebro, Kathrine Heindahl.

Kathrine var anfører på det danske U20 landshold ved VM i Tjekkiet i sommer og har efterfølgende deltaget i en A-landsholdssamling. Hun er således en af boblerne i den danske landsholdslejr.

Det bliver fra 1. juli 2013, at Randers HK får glæde af Kathrines håndboldfaglige evner og potentiale.
"Kathrine er stærk i begge ender af banen. For en spiller på hendes alder har hun en fremragende fysik, som jeg er sikker på kommer os til gode i næste sæson. Tilmed er Kathrine meget seriøs med sin sport og stiler konstant efter at udvikle sig. Det bliver et godt match med Randers HK, og de værdier som vi står for," siger cheftræner Jan Leslie.

Om skiftet til Randers HK siger Kathrine: "Jeg har fulgt min mavefornemmelse. Jeg synes, det ser rigtig spændende ud i Randers, og jeg synes, at mine personlige udviklingsmuligheder ser gode ud. Jeg vil komme med en masse fysik og fight i begge ender af banen og tror på, at vi kan begå os blandt de bedste i dansk og international håndbold. Et af mine fremtidige mål er at komme i betragtning til det danske landshold, et mål jeg selvfølgelig også håber at skiftet bringer mig nærmere."

FAKTA:
Tidligere klubber: Team Tvis Holstebro, HC Odense, GOG, Nyborg GIF
Landsholdskampe: Y: 50; U: 25, A: 1
Foto: Scanpix
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
MANDAG
 
HÅNDBOLD Mors-Thy Håndbold  
KLUB
 

Mors-Thy Håndbold stopper samarbejdet med Einar Hrafnsson
1 år siden  
Einar har fået en hård medfart i diverse medier og vi føler i klubben, at situationen har fået en negativ drejning med risiko for fejltolkninger til følge.

Einar har fået en hård medfart i diverse medier og vi føler i klubben, at situationen har fået en negativ drejning med risiko for fejltolkninger til følge.

Den islandske stregspiller har de seneste to år spillet i klubben og vist sit store potentiale i flere kampe. Einar Hrafnsson er indbegrebet af den islandske håndbold kultur med en høj træningsdisciplin som kendetegn. Det var en af de forventninger som Mors Thy i sin tid havde til en stregspiller, da man i en længere periode havde haft mange unge spillere på den position.

Einar har til fulde opfyldt den ønskede rolle og vist de unge spillere, at der skal trænes hårdt, hvis man vil opnå noget med håndbolden. Vi har gennem hele perioden været meget glade for Einar, men hovedsagligt af økonomiske årsager, har det ikke været muligt at forlænge samarbejdet. Vi kan kun give Einar de bedste anbefalinger - siger formand Heino Vigsø.

Jeg har været glad for samarbejdet med Mors Thy Håndbold og fået mig nogle gode kammerater i klubben. Endvidere har Danmark været et dejligt sted at bo og jeg har fået nogle gode minder at se tilbage på. På mange måder minder befolkningen og livet på Mors og i Thy meget om ?Island, hvilket har gjort det nemt at falde til.

Nu er tiden så inde til et nyt eventyr og forhåbentligt med et større ansvar på håndbold banen. Men inden det sker, vil jeg gøre mit yderste til, at Mors Thy Håndbold og holdet får opfyldt sin målsætning - udtaler Einar Hrafnsson.Foto: Scanpix
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
FODBOLD OB  
KLUB
 

Kasper Larsen i OB til 2016
1 år siden  
OB og Kasper Larsen er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre et halvt år, frem til 30/6 2016.

OB og Kasper Larsen er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre et halvt år, frem til 30/6 2016.

Kasper Larsen er et produkt af klubbens eget ungdomsarbejde. Han kom i OB?s Superligatrup før tid, da han i 2011/2012 begyndte at træne med truppen i det omfang hans uddannelse tillod det. Siden da er han blevet fast tilknyttet truppen, og han står dags dato noteret for 20 kampe for OB i en alder af blot 20 år.

Kasper Larsen er et stort talent, der foruden debut i Superligaen også er med i truppen til det danske U20-landshold. Her er det hidtil blevet til 3 landskampe, som sammen med kampe for andre danske U-landshold når op på i alt 42 kampe.
Kasper Larsen glæder sig naturligvis over kontraktforlængelsen, som han kommenterer således:

- Det er selvfølgeligt utroligt glædeligt. Jeg er stolt af at have forlænget min kontrakt med OB, og jeg ser frem til at få en god tid i klubben. OB har hele tiden været en klub, jeg gerne ville spille i og slå igennem i, så det var ikke så svært at tage beslutningen. OB er en klub, der betyder meget for mig, hvor jeg ser gode udviklingsmuligheder.

- Jeg synes, jeg har vist, jeg kan være med, så jeg vil træne og gøre det så godt som muligt, så må vi se, hvor megen spilletid det bringer med sig. Jeg er glad for at være en del af en ung, energisk trup suppleret med en del erfarne spillere, og jeg ser et stort potentiale i holdet, så jeg ser frem til de næste tre et halvt år i klubben.

Cheftræner Troels Bech er også glad for kontraktforlængelsen:

- Kasper Larsen lever på alle måder op til nogle af de kriterier, vi har for vores sportslige strategi: Udover at være vældig god og have en chance for at være med til at spille os tilbage i medaljerækkerne, er han også fynsk og ung. Unge spillere har det med at have stor entusiasme og mulighed for at blive bedre, det har Kasper Larsen. De laver i ny og næ fejl, det gør Kasper Larsen ikke så tit.

- Han går nok hurtigt hen og bliver en erfaren spiller, fordi han er meget opmærksom. Derfor kan han også blive en spiller, som folk der følger OB i kamp, kan komme til at se i kamp rigtigt mange gange i de kommende tre et halvt år. Jeg er supertilfreds med kontraktforlængelsen, både på holdet og Kasper Larsens vegne, men også på vegne af hele det projekt, som OB er i gang med. Det er en meget indlysende og bekræftende kontraktforlængelse.


Foto: Scanpix
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
FODBOLD AC Horsens  
KLUB
 

AC Horsens forlænger med Anders Madsen
1 år siden  
AC Horsens har forlænget kontrakten med assistenttræner Anders Madsen frem til sommeren 2015.

AC Horsens har forlænget kontrakten med assistenttræner Anders Madsen frem til sommeren 2015.

Den sportslige struktur omkring A-truppen ændres, så der fra sommer kun vil være én decideret assistenttræner for Johnny Mølby, og det bliver Anders Madsen.

- Anders Madsen har mange åbenlyse kvaliteter som assistenttræner, og det er et naturligt step for ham at komme tættere på A-truppen og reserveholdet, der også bliver hans ansvarsområde. Han har haft stor indflydelse på vores talentudvikling, som for alvor er begyndt at slå igennem, men vi har valgt en ny struktur, og vi glæder os over, at han fortsætter i klubben, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen og fortsætter:

- Vi har valgt den nye struktur for at opruste på talentsiden, men der skal stadig være fuld støtte til Johnny Mølby, og den opgave kan Anders Madsen løse, lyder det fra Jesper Hansen, der nu skal på jagt efter en ny talentchef.

Anders Madsen har været i AC Horsens siden 2009, og han glæder sig over kontraktforlængelsen, der betyder, at han fra sommer kan koncentrere sig fuldt ud om jobbet som assistenttræner.

- Jeg er glad for kontraktforlængelsen, for det har hele tiden været min førsteprioritet at blive i AC Horsens, hvor jeg er beriget med gode kolleger. Som klub er vi inde i en god udvikling, og det er jeg glad for, at jeg fortsat skal være en del af. Jeg har haft en del ansvarsområder og vil også have det frem til sommer, men jeg har nok også haft for mange. Fremover bliver jeg mere træner og mindre chef, hvilket jeg glæder mig til.


Foto: Scanpix
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
GOLF Therese Kølbæk  
KLUB
 

Rust i det korte spil blev dyrt for Therese Kølbæk i sæsondebut
1 år siden  
I den forgangne uge sæsondebuterede Therese Kølbæk ved VisitMesa.com Gateway Classic, der var en turnering på Symetra Touren, der blev spillet på Longbow Golf Club i Arizona.

I den forgangne uge sæsondebuterede Therese Kølbæk ved VisitMesa.com Gateway Classic, der var en turnering på Symetra Touren, der blev spillet på Longbow Golf Club i Arizona. Der var gode tendenser i de lange slag, men efter måneder uden turnering, var det korte slag ind til green og puttningen ikke skarpt nok, og det kostede et misset cut for den 25-årige dansker.

- Der var desværre lidt for meget rust på spillet i turneringen efter tre måneder uden turnering. Det var specielt reflekteret i det korte spil, hvor jeg chippede og puttede alt for dårligt. Greenområderne på denne bane var utrolig svære med hurtige og hårde greens, der var meget kuperede, og selvom jeg missede bolden de rigtige steder, kom jeg ikke ind i nok gange. Det lange spil var derimod gangske fint. Mit sving føles som om, det er på vej et rigtig godt sted hen, og jeg slog mange gode slag. Uden et godt kort spil og uden at hole et putt, er det dog svært at score. Derfor føltes spillet langt bedre, end hvad scoren lød. Det var ikke lige den start, jeg havde håbet på, men jeg føler egentlig, at jeg mentalt er på det rette sted, så med nogle ugers træning i det korte spil, skal jeg nok blive klar til næste turnering.

Sæsonens første turnering på Symetra Touren blev vundet af Jaclyn Sweeney fra USA, der udover en førstepræmie på 15.000 dollars også modtog en invitation til RR Donnelley LPGA Founders Cup, der bliver spillet på LPGA Touren fra den 14. marts.

Næste turnering for Therese på Symetra Touren bliver først i Florida fra den 22. marts, men for at holde turneringsformen ved lige stiller Therese til start på Cactus Touren fra først kommende mandag, hvor turneringen bliver spillet på hjemmebanen, Wildfire Golf Club, i Arizona.Foto: Peter Skott Carlsen
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
SØNDAG
 
ISHOCKEY EfB Ishockey  
KLUB
 
Først de snu ræve - så kvartfinaledrama på tv
1 år siden  
EfB Ishockey - Blue Fox Herning mandag den 25. februar kl. 19.30 i Granly Hockey Arena

Kampen:
EfB Ishockeys sidste chance for at betvinge de snu ræve fra Herning, der blot har lukket et mål ind i hver af de foregående indbyrdes kampe og i de seneste 12 kampe har holdt samme snit mod andre modstandere.

TV3 Sport 1 har rykket den direkte transmission fra grundspillets 40. spillerunde og det efterfølgende direkte valg af kvartfinalemodstandere fra Vojens til Esbjerg. Blue Fox kæmper for at erobre førstepladsen og blive førstevælger efter kampen. EfB Ishockey kæmper for at bevare topformen og den medlevende stemning i Granly Hockey Arena.

Cheftræneren:
Olaf Eller: Vi spillede en god kamp mod Aalborg og vandt skudstatistikken med 57-30. Kun en superkamp af Magnus Åkerlund i Aalborg-målet hindrede en sejr i ordinær spilletid. Vi behøver ikke score fem mål mod Herning, men vi går naturligvis 100 procent efter at vinde sæsonens første sejr mod dem. Vi skal bevare det gode spil foran eget mål og det hårde arbejde, og så skal vi fortsætte med at skabe mange målchancer. Vi satser på at gå ind i slutspillet med form, sult og motivation. Vi glæder os til en spændende mandag aften med først kamp i hallen og dernæst tv i EfB Caféen, hvor vi må se, om nogen vælger os, eller vi bliver givet til SønderjyskE som kvartfinalemodstander.

Truppen: Uændret i forhold til kampen mod Aalborg Pirates fredag aften.
Målmænd: Daniel Sperrle og Dennis Jensen
Backs: Jannik L. Christensen, Emil Kristensen, Daniel Villadsen, Louis Liotti, Thomas Svärdström, Nicklas
Hansen, Anders Krogsgaard og Andreas Pedersen.
Forwards: Dennis McCauley, Tyler Mosienko, Alex Nikiforuk, Dirk Southern, Kasper Gommesen, Henric
Höglund, Søren Christiansen, Lasse Holgaard, Sune Hjulmand, Lasse Bang, Michael Binderup, Morten
Dalgaard og Frederik Bjerrum.

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
GOLF Therese Kølbæk  
KLUB
 

Mørket indhentede Therese Kølbæk i Arizona
1 år siden  
På Symetra Touren var 25-årige Therese Kølbæk blandt de spillere, der ikke nåede at spille anden runde færdig ved VisitMesa.com Gateway Classic grundet mørke.

Spillerne skal derfor tidligt i gang søndag morgen, inden der falder cut til finalerunden.

Therese fik ellers en god start på runden på Longbow Golf Club med en birdie på hul 1, men den blev allerede udlignet med en bogey på hul 2, og siden fulgte yderligere fire bogeys. Efter 13 huller er Therese derfor +4 på runden, og i +6 er hun på en 52. plads.

Fire spillere fører turneringen i -4.


Foto: Peter Skott Carlsen
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
MOTORSPORT Auto-G Danish Thundersport Championship  
KLUB
 

Ung sydjysk racer-talent får debut i motorsportens superliga
1 år siden  
Det unge sydjyske racer-talent, Patrick Egsgaard fra Esbjerg skriver to-årig kontrakt med det professionelle racer-team, Elgaard Motorsport anført af teamchefen, Casper Elgaard.

Det betyder, at Patrick Egsgaard som 18-årig debuterer i dansk motorsports superliga, Auto-G DTC, når sæsonen starter den 5. maj på Padborg Park. Det sydjyske racer-talent kommer i Auto-G DTC, dansk motorsports kongeklasse til at køre mod vel-etablerede racerkørere som Jan Magnussen, John Nielsen, Ronnie Bremer og sin teamchef Casper Elgaard.

Auto-G DTC bliver noget af en udfordring og spring for det unge racer-talent, der siden 2006 har kørt sig til 22 podie-placeringer i go kart. I 2012 blev Patrick Egsgaard vinder af X30 DM + samlet 3'er i X30 Challenge Serien.

Racer-talentet, Patrick Egsgaard siger i forbindelse med kontrakten:

- Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Elgaard Motorsport, der er et super professionelt team med et rigtig godt set up og gode muligheder for sponsor-pleje. Jeg ved også, at Casper Elgaard og hele teamet kan lære mig en masse.

- Mit mål for min debut-sæson i Auto-G DTC er at opnå en masse god erfaring og i løbet af sæsonen køre mig til bedre og bedre resultater. Jeg er i topform og helt klar til at give den fuld gas. Jeg vil i 2013 som minimum gerne ende midt i det stærke DTC-felt. Jeg ved, at konkurrencen bliver hård - men, det gør mig blot endnu bedre, og jeg ser frem til at udvikle mig som kører over flere år i Auto-G DTC.

Racerkøreren og teamchefen for Elgaard Motorsport, Casper Elgaard siger i f.m. aftalen:

- Patrick Egsgaard er en ung og talentfuld kører, som jeg glæder mig meget til at samarbejde med.

- Det er vigtigt for Elgaard Motorsport, at vi med vores erfaring og set up er med til at udvikle unge danske racer-talenter, så de får mulighed for at skabe sig en motorsports-karriere.

- Patrick Egsgaard kommer direkte fra go kart - men, har allerede testet DTC-raceren med rimelige resultater, og jeg er ikke i tvivl om, at vi efter en periode med hårdt arbejde fra teamet og Patrick vil opnå resultater, så folk også i Auto-G DTC vil opleve Patricks motorsports talenter, fastslår racerkøreren og teamchefen, Casper Elgaard.Foto: mementofoto.dk
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
CYKLING Cycling World  
KLUB
 

VM-sølv til Lasse Norman
1 år siden  
Danske Lasse Norman blev nr. to i 1000 meter tid, der lørdag aften var den sidste disciplin ved omnium VM i hviderussiske Minsk, og endte dermed på den samlede andenplads.

Danskeren kørte de 1000 meter i 1:02,437 minut. Bedst var new zealandske Aaron Gate med 1:02,271. Gate blev dermed også også verdensmester. Den forsvarende verdensmester, australske Glenn O´Shea måtte ud i omstart efter defekt i 1000 meter på tid, men måtte siden nøjes med femtepladsen og dermed bronzen i omnium.

Tidligere i omnium-serien er Lasse Norman blev nr. to i omgang på tid, poinløb og forfølgelsesløb, nr. seks i udskilningsløbet og nr. syv i scratch, hvilket gav 21 point. Aaron Gate vandt VM med 18 point, mens Glenn O´Shea endte på 22 point.

"Det er rigtigt flot af Lasse. Han kører rigtig godt specielt i tidskørslerne, og så må vi bare have respekt for at at Aaron Gate kører stærkt. Jeg synes at vi har fået det optimale ud af tingene, når man tænker på at Lasse har været syg op til VM", lød den første kommentar fra Danmarks banelandstræner Casper Jørgensen efter at VM-sølvet var sikret. "Selvfølgelig ville jeg gerne have vundet en guldmedalje, men det er tilfredsstillende at vi nu har nået vores mål om to VM-medaljer ved dette VM", kom det videre fra Casper Jørgensen.

Lasse Norman blev som bekendt olympisk mester i omnium i sommers. Ved sidste års VM i Melbourne blev det til bronze.

Bane-VM i Mindsk fortsætter søndag, hvor Danmark i parløb er repræsenteret af Jesper Mørkøv/Mathias Møller.


Foto: VASILY FEDOSENKO / Scanpix
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ATLETIK Dansk Atletik Forbund  
FORBUND
 
DM Atletik: Kuglestøder vinder for 7. år i træk
1 år siden  
Tre kommende danske EM-deltagere vandt sikkert deres øvelse på førstedagen af DM-inde i Skive. For kuglestøder Kim Juhl Christensen var det den syvende titel på stribe.

- Kuglestøder Kim Juhl Christensen (Sparta) vandt sin syvende titel i træk med resultatet 19.51 meter.

- Caroline Bonde Holm (Sparta) tog guld i stangspring ved at komme over højden 4.25 meter. Efterfølgende forsøgte hun sig tre gange forgæves på ny dansk rekord 4.43 meter.

- Nick Ekelund-Arenander (Københavns IF) vandt 200 meter med tiden 21,84 sekunder ? 0,26 sek. fra hans personlige rekord. Søndag skal han forsvare sin titel på 400 meter.

- Andreas Bube (Bagsværd AC) løb sig også sikkert videre til søndagens finale på 800 meter uden at overanstrenge sig.

- Den femte EM-udtagne atlet, Rasmus W. Jørgensen (Sparta), springer stangspring søndag.

Anders Møller tager titlen i trespring

I mændenes trespring måtte Peder P. Nielsen (Aarhus 1900) overraskende se sig besejret af 35-årige Anders Møller (Sparta), der sejrede med sølle 2 cm: 16.15 mod 16.13 meter. Dermed vandt veteranen endnu en af sine mange titler ? 14 år efter at han første gang sejrede ved DM-inde tilbage i 1999.

DM Atletik (inde) - Spar Nord Arena, Skive d. 23.-24. februar 2013


 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ISHOCKEY Aalborg Pirates  
KLUB
 
Aalborg Pirates ophæver kontrakten med Lukacevic
1 år siden  
Ned Lukacevic kom aldrig i kamp for Aalborg Pirates.

Lørdag valgte klubben at ophæve kontrakten med den 27-årige canadier.

- Vi ville meget gerne have haft Ned på isen. Men på grund af sygdom i familien hjemme i Canada har han ikke kunnet leve op til de forpligtelser, han havde som spiller i klubben. Derfor har vi valgt at lade ham gå, så han kan koncentrere sig om familien. Der er trods alt ting, der er vigtigere end ishockey, siger direktør Frederik Åkesson fra Aalborg Pirates.

Ned Lukacevic kom på kontrakt i Pirates 31. januar efter at have været til prøvetræning i klubben.
Han opholds- og arbejdstilladelse har imidlertid været længe undervejs.
Derfor var han først spilleberettiget i fredagens kamp mod Esbjerg. Her holdt en lægskade ham imidlertid ude, og nu bliver debut'en altså ikke til noget.

- Vi er kede af at skulle sige farvel til Ned, men vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, siger Frederik Åkesson, som nu må gå i slutspillet med den trup, der har båret klubben frem til en tredjeplads i grundspillet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, når vi mente at have forstærket os.
Men omvendt har vi en god trup, og jeg har fuld tiltro til at spillerne kan levere et godt resultat i de kommende knald eller fald-kampe, siger Frederik Åkesson.

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
LØRDAG
 
ATLETIK  
BRUGER
 

danske mesterskaber atletik
1 år siden  
Bronze og klubrekord

Christoffer Mikkelsens (19år) første konkurrence med senior kuglen (7,26 kg) resulterede i klubrekord med 68 cm til 15,41 m som også rakte til en Bronze medalje, med sig i kuglestødskonkurrencen deltog 2 freja atleter mere, Mathias E. Madsen (18 år)som stødte flotte 13,12 m, personligrekord med 1 meter, hvilken gav ham en nr. 5 plads og Emil Faramarzi (20år) blev nr. 7 med et personligrekord stød på 11,84 m ( pr med 1,25 m )
Sørme om Freja ikke også havde 3 atleter med i en anden øvelser, nemlig stangspring for piger og de gjorde det medaljemæssigt bedre end drengene nemlig sølvmedalje til Line René Jensen (20år) med 3,85 m, Amalie B. Pedersen (15 år) tog bronzemedalje med 3,45 m og Josephine Skipper (15år) blev nr. 5 med 3,35 m
Ude på løbebanerne have vi Jacob Michaelsen (18år) med på 800 m indledende, hvor han løb en pæn tid tid 2,02,68 min.


LINK:

Foto: René Kvist
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
GOLF Therese Kølbæk  
KLUB
 

Rusten Therese Kølbæk kæmpede sig flot tilbage efter rædsom start
1 år siden  
-

I sæsonens første turnering på Symetra Touren, VisitMesa.com Gateway Classic, skulle Therese Kølbæk starte sin åbningsrunde på hul 10 på Longbow Golf Club i Arizona, og det var en dansk golfspiller, der absolut ikke fik den bedste start. Efter otte huller var Therese +5, men da det blev til en birdie på hul ni begyndte tingene at vende. Therese fik styr på spillet og med yderligere birdies på de sidste ni huller kunne der skrives under på en score i 74 slag (+2).

- En lidt rusten start på sæsonen men heldigvis fik jeg vendt det med birdies på de sidste i huller , så jeg er tilbage i turneringen.

I +2 er Therese placeret som nummer 32, mens turneringen bliver ført af tre spillere i -3. Alle spillere nåede ikke at få færdigspillet deres runde.


Foto: Peter Skott Carlsen
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
TORSDAG
 
HÅNDBOLD Viborg HK  
KLUB
 
Viborg HK og Stoholm lægger op til hurtigt samarbejde
1 år siden  
Viborg Håndboldklub har tidligere meldt ud, at klubben af økonomiske grunde har valgt at fortsætte med et talenthold på herresiden. Den plan er der som udgangspunkt ikke ændret ved.

I lyset af den senere tids fremragende spil og glimrende resultater er herreholdet i Viborg imidlertid blevet mere og mere attraktivt for såvel publikum som spillere. En lang række af spillerne ønsker at fortsætte i klubben, og holdets popularitet i byen er stærkt stigende. Viborg HK's herrehold er blevet kendt som "holdet, der nægter at dø." Det ændrer dog ikke ved, at der mangler penge i kassen for at opretholde holdets niveau.

Gennem flere år har Viborg HK og naboklubben Stoholm, der spiller i den næstbedste række, afsøgt mulighederne for at konstruere et fælles elitehold på herresiden. Stoholm har været garant for en fantastisk talentudvikling og håndboldkultur, men har i lighed med andre eliteklubber haft svært ved at finde økonomi til at hæve niveauet yderligere. Derfor er ledelsen i de to klubber kommet frem til, at tidspunktet nu er det rigtige til at indlede et samarbejde.

Klubberne har i fællesskab regnet sig frem til, at der skal skaffes to millioner kroner, ud over de nuværende indtægter til Viborgs herrehold, for at skabe et slagkraftigt fælleshold, der kan fastholde det nuværende sportslige niveau. Der er enighed om at lave et samarbejde, hvis det beløb kan fremskaffes. I modsat fald fortsætter de to klubber deres hidtidige virke, og Viborg HK vil i næste sæson stille med et talenthold. Der er også enighed om, at der af hensyn til de nuværende spillere i begge klubber skal træffes en hurtig afgørelse. Der er derfor sat en deadline på tre uger til at undersøge, om det nødvendige økonomiske grundlag kan tilvejebringes gennem nye fremadrettede sponsorater.

Opbakningen til samarbejdet er stor i begge klubber, hvor man selvfølgelig håber, at projektet kan realiseres.

- Jeg ser det som et stort plus, at det store arbejde vi i Stoholm har lagt i talentudvikling med et godt træningsmiljø fortsætter og helt sikkert udbygges, og at vi derved øger mulighederne for at holde talenterne i vores lokalområde. Samtidig vil det være fantastisk at kunne tilbyde ligahåndbold i Stoholm hallen med et slagkraftigt hold fra Viborg Kommune, udtaler Martin Finderup, formand for Stoholm Håndbold.

- Viborg HK's direktion og bestyrelse vil sammen med Stoholm arbejde målrettet for, at der fortsat kan sikres et herrehåndboldhold på liganiveau i Viborg Kommune. Der er ingen tvivl om, at vi skal arbejde meget hurtigt, og at det her nok også er vores sidste chance. Vi håber derfor, at kommunen og erhvervslivet vil engagere sig i projektet og medvirke til at realisere det økonomiske grundlag. Vi er klar til at tage imod enhver henvendelse fra relevante interessenter, udtaler Viborg HK's bestyrelsesformand, Ove Kloch.


 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ØVRIG SPORT Hestesportens Medier  
KLUB
 

'Selvfølgelig bør han bare vinde'
1 år siden  
Dansk travsports bedste hest, Classic Grand Cru, er på søndag klar til en ny stor sæson. Den bliver forhåbentlig lige så god som den forrige. Her travede hingsten sig ind i verdenseliten.

To titler blev det til for stjernetraveren Classic Grand Cru, da hestesporten i begyndelsen af året kårede sine 2012-profiler. Helt fortjent blev den "Årets Ældre Hest," men den tyskfødte hingst i træning hos Steen Juul tog også den mere prestigefyldt titel som "Årets hest."

De sidste tre måneder har Classic Grand Cru holdt velfortjent løbspause oven på en sæson, som blandt andet betød skridtet ind i den absolutte verdenselite. 1,6 mio. kroner løb Classic Grand Cru hjem til sin tyske ejer, og hestens daglige oppasser, Jens de Rosche, ser ingen hindring for en lige så god sæson i år.

»Jeg synes næsten, at han har trænet bedre, end han nogensinde har gjort. Alt taler for en lige så god sæson i år som i fjor,« siger Jens de Rosche, der gennem hele karrieren har passet Classic Grand Cru, som var det hans egen.

En rigtig indehest
Lidt menneskelige træk er der over Classic Grand Cru, som ikke behøver mange starter i 2013 for at runde seks millioner kroner indløbet. Classic Grand Cru elsker nemlig at være inde i stalden, når kulden udenfor bider.

»Ja, han er lidt af en indehest, som slet ikke kan forstå, hvorfor han egentlig skal ud. Ofte når jeg lukker ham på fold, så vender han hurtigt hovedet rundt og er sådan set klar til at komme ind igen,« kommer det med et grin fra Jens de Rosche.
Men ud det skal Classic Grand Cru, og det sker søndag eftermiddag på Charlottenlund Travbane i et ganske almindeligt løb. Sæsonen skal indledes blødt.

»Det er helt tilfældigt, at det lige nøjagtigt blev til en løbspause på tre måneder. Han virker som en meget robust og stærk hest, som altid er klar, når man beder om det. Men topform kan man ikke begære hele året rundt og således heller ikke til på søndag,« pointerer Jens de Rosche.

Sæsonstarten på Lunden lugter dog langt væk af et straffespark med blot fem modstandere, men Jens de Rosche er ikke sen til at advare.

»Selvfølgelig bør han løse opgaven på søndag, men der er andre løb, der fremadrettet er vigtigere. Og der er et par gode heste med på søndag, som har løb i kroppen. Det siger sig selv, at Classic Grand Cru efter tre måneders pause vil savne løbstempo i sine ben,« siger oppasseren.

Norsk storløb venter
Det er helt og holdent træner Steen Juul, der udstikker kursen for Classic Grand Cru, og den går med et par løb i kroppen mod en start i Norge i slutningen af næste måned.

»Jeg går ud fra, at Steen matcher ham mod en start i Klosterskogen Grand Prix som den første store opgave i år,« siger Jens de Rosche om løbet, som hesten nærmest er selvskrevet starter i efter to sejre og to andenpladser gennem de sidste fire år.

»Jeg ser meget frem til igen at tage med Classic Grand Cru rundt til de store løbsdage i Skandinavien. Så glemmer man også lidt, hvor koldt det er lige nu,« siger Jens de Rosche.

Sideløbende med væddeløbene virker Classic Grand Cru også som avlshingst. Han bedækker naturligt, men sæsonen er ikke begyndt startet endnu. Det er simpelthen for koldt.

Af Hestesportens Medier


Foto: TR Foto
 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ATLETIK Dansk Atletik Forbund  
FORBUND
 
Fem danskere udtaget til EM
1 år siden  
Fem danske atletikfolk er torsdag officielt blevet udtaget til EM-inde i Göteborg, som starter på næste fredag. Sportschef i Dansk Atletik Forbund, Thomas Bøgh, regner med, at flere vil komme til i den endelige trup, som foreligger umiddelbart efter weekendens DM i Skive.

To løbere, to stangspringere og en kuglestøder er nu officielt udtaget til den danske trup ved EM-inde i Göteborg (1.-3.marts). De fem atleter klarede allerede på et tidligt tidspunkt af sæsonen de opstillede kvalifikationskrav, og deres start ved mesterskaberne i Scandinavium er nu formelt på plads.De fem udtagne er:

Nick Ekelund-Arenander (Københavns IF) - 400 meter

Andreas Bube (Bagsværd AC) - 800 meter

Rasmus Wejnold Jørgensen (Sparta) - stangspring

Kim Juhl Christensen (Sparta) - kuglestød

Caroline Bonde Holm (Sparta) - stangspring


Regner med 7-8 atleter

"Det er fem atleter, der alle har international erfaring, men som stadig er på vej frem. Så sent som sidste weekend præsterede Nick Ekelund-Arenander og Rasmus W. Jørgensen deres bedste resultat nogensinde. Det styrker forhåbningerne om et par danske finalepladser," siger sportschef Thomas Bøgh, der regner med, at den endelige trup kommer op på 7-8 atleter.


Et interessant DM

"Weekendens DM bliver meget interessant at følge. Der er rigtig mange, som kan klare kravet på falderebet. Men det er sidste chance, og derfor skal de vise, at de kan præstere, når det gælder," lyder det fra sportschefen, der peger på bl.a. Peder P. Nielsen (Aarhus 1900) i trespring, Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) på 400 meter samt Morten Jensen (Sparta) i længdespring, som oplagte navne, der kunne sikre sig EM-billetten i sidste chance.

DM-inde - Spar Nord Arena, Skive d. 23.-24. februar 2013

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD Team Tvis Holstebro  
KLUB
 
TTH siger farvel til fløj
1 år siden  
Team Tvis Holstebro og den islandske fløjspiller Thorey Rosa Stefansdottir stopper samarbejdet efter denne sæson efter gensidig aftale.

Men både TTH og Thorey Rosa Stefansdottir ville gerne have fortsat sammen.

- Jeg er meget ked af at måtte forlade TTH. Jeg har haft to rigtig gode år i både byen og klubben, men desværre har min kæreste ikke kunnet finde en ny klub i området, forklarer Thorey Rosa Stefansdottir, der danner par med Mors-Thy Håndbolds Einar Hrafnsson.

- Vi rejste fra Island sammen for fire år siden, og vi hænger sammen på den måde, at vi vil spille i klubber, der gør, at vi også kan bo sammen. Det var vores plan at blive i Danmark, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre, så jeg er glad for, at TTH har udvist forståelse over for mit ønske, siger Thorey Rosa Stefansdottir, der endnu ikke ved, hvor håndboldkarrieren og livet fortsætter.

- Det er ikke noget på plads. Det kunne blive Tyskland eller måske Frankrig. Jeg håber dog at kunne vende tilbage til Danmark på et tidspunkt. Nu handler det om at få sluttet så godt af som muligt med TTH og sikre os en, måske to medaljer, i ligaen og EHF Cuppen. Som vi spillet i øjeblikket, kan den drøm godt gå i opfyldelse, mener hun.

TTH-cheftræner Niels Agesen er ked af at måtte sige farvel til Thorey Rosa Stefansdottir.

- Vi har været glade for Thorey både på og uden for banen, men vi har forståelse for hendes ønske og ønsker hende og Einar alt godt i fremtiden, lyder det fra Niels Agesen.

Af Claus Sonne

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ISHOCKEY EfB Ishockey  
KLUB
 
Topholdene kommer til Esbjerg inden slutspillet
1 år siden  
EfB Ishockey vs. Aalborg Pirates fredag den 22. februar kl. 19.00 i Granly Hockey Arena

Kampen:

Efter endnu en snæver sejr over Bulldogs Odense tirsdag aften venter to yderst interessante hjemmekampe
mod topholdene Aalborg Pirates fredag og Blue Fox Herning mandag, som tester EfB Ishockey inden
slutspillet. EfB fik endelig ram på nordjyderne i Gigantium for en måned siden, da holdet i kraft af dominans førte 4-1 og først lod piraterne nærme sig med to sene mål, der ikke kunne true 4-3-sejren. Aalborg Pirates jagter fortsat muligheden for at blive førstevælger i mandagens tv-transmitterede valg af
kvartfinalemodstandere. Det kræver dog, at Blue Fox med en kamp til gode løber i en fælde og mister
favoritrollen til førstepladsen.

Cheftræneren:

Olaf Eller: Vi skal i de to kommende hjemmekampe primært fortsætte det gode spil, så selvtilliden er intakt til slutspillet, og så skal vi fortsætte den klart opadgående formkurve i spillet foran eget mål, som kan blive helt afgørende i kvartfinalerne. Og så håber jeg, at tendensen til fest og farver på tilskuerpladserne fra den seneste hjemmekamp mod Copenhagen Hockey vil fortsætte, og at esbjergenserne er begyndt atter at tro på, at det er værd at gå til ishockey i byen.

Truppen: Rasmus Vad Christensen og Søren Nielsen er ikke med i truppen. Bortset fra Daniel Lundvald Nielsen er truppen fri for skader.

Målmænd: Daniel Sperrle og Dennis Jensen

Backs: Jannik L. Christensen, Thomas Svärdström, Anders Krogsgaard, Emil Kristensen, Daniel Villadsen, Louis Liotti, Andreas Pedersen og Nicklas Hansen.

Forwards: Dennis McCauley, Tyler Mosienko, Alex Nikiforuk, Søren Christiansen, Lasse Holgaard, Sune
Hjulmand, Kasper Gommesen, Henric Höglund, Dirk Southern, Morten Dalgaard, Lasse Bang, Michael
Binderup og Frederik Bjerrum.

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
FODBOLD EfB Esbjerg Forenede Boldklubber  
KLUB
 
Jess Thorup bliver Danmarks nye U21-landsholdstræner
1 år siden  
Esbjerg fB's cheftræner i de to seneste sæsoner, Jess Thorup, overtager i sommeren 2013 den næsthøjestetrænerpost i DBU og bliver træner for det danske U21-landshold.

Han forlader således EfB efter næsten 15 år som aktiv spiller, anfører, assistenttræner og cheftræner for at afløse Morten Wieghorst, der tidligere i denne måned blev fritstillet for at tiltræde posten som assistenttræner under Michael Laudrup i den walisiske klub i Premier League, Swansea City.

- Jeg fik i januar en henvendelse fra først DBU's elitechef, John Helt, og dernæst generalsekretær Jim
Stjerne Hansen, om jeg kunne tænke mig at blive landstræner i DBU. Da jeg siden fik at vide, at der var tale om posten som U21-landsholdstræner, blev jeg dels meget beæret og dels meget interesseret. At blive betroet at arbejde med de største talenter i dansk fodbold og have tæt forbindelse til både A-landsholdets trænerteam og de øvrige ungdomslandstrænere i en organisation, der vil stå for den ypperste talentudvikling i international fodbold, er en kæmpeudfordring for mig, siger Jess Thorup, der fylder 43 år i dag.

Jess Thorup indledte sin aktive karriere i OB i 1989 og var med til at vinde det danske mesterskab samme år, ligesom han med klubben vandt to danske pokaltitler og spillede en række internationale kampe. Efter ophold i to udenlandske klubber, KFC Uerdingen i Tyskland og FC Tirol i Østrig, kom han i 1998 til EfB, hvor han blev et spillemæssigt omdrejningspunkt i genrejsningen af klubben og scorede 71 mål i 240 kampe.

Straks efter afslutningen på karrieren blev han i 2006 assistenttræner for først Troels Bech og senere Ove Pedersen. Han afløste i korte perioder begge træner som cheftræner, da de forlod klubben, og fra
sommeren 2011 blev han officielt cheftræner. Jess Thorup opnåede i 2010 den højeste danske og
internationale træneruddannelse, P-trænerlicens.

- EfB har været min klub i rigtig mange år, og der skulle et trænerjob som det, jeg tiltræder i DBU til sommer, til at lokke mig væk fra Esbjerg. EfB har i flere henseender været en foregangsklub inden for talentudvikling ved at bruge ressourcer på tidligt at udvikle de bedste spillere, være drivkraft bag byens eliteidrætsklasser og have en sportslig strategi om at udvikle to tredjedele af spillerne i A-truppen selv, hvad jeg er meget tilhænger af. Jeg har meget at takke EfB for, og det vil passe mig glimrende at vende tilbage til klubben på et tidspunkt, siger Jess Thorup.

Han var DBU's førsteprioritet til U21-landstrænerposten, og han opfylder alle de kriterier, unionen har
opstillet på 'en ideelle profil, herunder det indgående kendskab til og netværk i klubmiljøet i dansk fodbold.

EfB's administrerende direktør, Søren Poulsen, oplyser, at EfB og Jess Thorup var enige om betingelserne for et fortsat samarbejde ud over den nuværende kontraktperiode, da henvendelsen fra DBU kom.

- Det er med blandede følelser, vi afgiver Jess Thorup til tjeneste i DBU, men vi vil ikke stå i vejen for et så attraktivt og indholdsrigt job i et internationalt miljø. Vi betragter det som en cadeau til først og fremmest Jess selv, men også til EfB, at han har kunnet udvikle sig i et stærkt fagligt miljø til at være DBU's førstevalg som U21-landsholdstræner. På længere sigt håber vi at kunne drage nytte af de nye kompetencer, Jess vil tilegne sig i de kommende år, og vi vil af flere årsager holde en tæt dialog med ham, siger Søren Poulsen.

EfB er gået i gang med at sondere markedet for egnede kandidater til at afløse Jess Thorup, og
hovedpersonen afviser enhver bekymring for, om han vil være en lige så dedikeret EfB-træner resten af
denne sæson.

- Hvis nogle skulle tvivle på, om jeg agter at slutte bedst muligt af i Esbjerg, kan jeg sige, at jeg glæder mig meget til et spændende forår med EfB. Den første prioritet er at overleve i Superligaen og den næste er at vinde finalen i DBU Pokalen, siger Jess Thorup, der trods jobskiftet bliver boende med sin familie i Esbjerg.

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD SønderjyskElitesport A/S  
KLUB
 
Norsk landsholdsspiller til SønderjyskE
1 år siden  
SønderjyskE Herrehåndbold får til den kommende sæson tilgang af den norske landsholdsspiller Magnus Gullerud. Den 21årige forsvars ? og stregspiller har underskrevet en 2årig kontrakt med klubben, og flytter i løbet af sommeren til Sønderborg.

Ifølge Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt har nordmanden længe stået øverst på klubbens ønskeliste.

- Vi har fulgt Magnus Gullerud i de sidste tre sæsoner. Han er et perfekt match, og vores fans og sponsorer kan glæde sig til at opleve en ultimativ fighter i begge ender af banen. Magnus Gullerud leverer på et meget højt niveau, og jeg er overbevist om at han har en stor landsholdskarriere foran sig.

Vi skal til den kommende sæson løfte holdet til næste niveau på udviklingsstigen, og her bliver Magnus Gullerud helt sikkert en af profilerne, fastslår Simon Hajdu Lindhardt.
Cheftræner Morten Henriksen ser også frem til samarbejdet med den unge nordmand.

- Magnus Gullerud spiller i denne sæson på højeste niveau i den norske Posten Liga, hvor hans klub (Elverum Håndball, red.) pt. er placeret som rækkens tophold.

Han er en rigtig spændende forsvars- og stregspiller, der har fået en større og større rolle i Elverums midterforsvar og også i stregspillet, hvor han sætter nogle fantastiske screeninger. Da vi fik muligheden for at få Magnus Gullerud til SønderjyskE, slog vi derfor også til med det samme.
Han vil få en stor rolle i forhold til vores defensiv, og vil i det hele taget bidrage til at SønderjyskE kan tage endnu et skridt fremad i den danske liga, slutter Morten Henriksen.

- Jeg glæder mig til at komme til SønderjyskE, hvor jeg kan udvikle mig til at blive en bedre spiller, siger Magnus Gullerud, og fortsætter. - Klubben er inde i en spændende udvikling, der passer perfekt for mig, og jeg ser frem til at flytte til Sønderborg sammen med min kæreste.

Fakta Magnus Gullerud.
Alder: 21 år (13. 11. 1991)
Højde: 194 cm.
Vægt: 100 kg.
Position: Forsvars- og stregspiller
Landskampe: 15 (A), 4 (B), 29 (U), 28 (Y).
Tidligere klubber: Skarnes Håndball, Elverum Håndball

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
ONSDAG
 
HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg  
KLUB
 
Nordisk landsholdsspiller til Bjerringbro-Silkeborg
1 år siden  
Bjerringbro-Silkeborg forstærker sig til næste sæson med den islandske landsholdsstreg Kari Kristjan Kristjansson, der har underskrevet en toårig kontrakt med den midtjyske klub.

Det er en stor og stræk stregspiller, som Bjerringbro-Silkeborg har hentet til klubben i den 29-årige islænding Kari Kristjan Kristjansson. Han er 194 centimeter høj og vejer 114 kilo, hvilket gør, at han fylder godt på stregen og er en rigtig god screeningsspiller. Kari Kristjan Kristjansson selv glæder sig meget til at skifte til Bjerringbro-Silkeborg, og han er specielt tiltrukket af holdets vindermentalitet.

- Bjerringbro-Silkeborg er en ambitiøs klub, der vil vinde hver gang, de går på banen. Det er et top 3 hold i Danmark, og de er blandt DM-favoritterne hvert år. Det tiltrak mig meget, da jeg også selv har ambitioner om at vinde hver gang. Jeg går ikke på banen og siger, at jeg håber at vinde. Jeg vil vinde, lyder det fra Kari Kristjan Kristjansson, der glæder sig til at flytte til Danmark, da han kun har hørt godt om Danmark og den danske håndboldliga.

- Jeg har snakket med mange af de andre islændinge, der har spillet i Danmark, og de har alle snakket godt om den danske liga og det at bo i Danmark. Mentaliteten i Danmark er nordisk ligesom i Island, og derfor finder vi islændinge os hurtigt tilpas i Danmark, fortæller Kari Kristjan Kristjansson.

I Bjerringbro-Silkeborg er der naturligvis stor tilfredshed med, at det er lykkedes at skrive kontrakt med en så stærk stregspiller som Kari Kristjan Kristjansson. Cheftræner Carsten Albrektsen glæder sig i hvert fald meget til at arbejde sammen med stregspilleren, som han har store forventninger til.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at tilføre endnu en stærk international spiller til vores trup. Kari Kristjan Kristjansson er erfaren, og så er han en rigtig dygtig stregspiller. Han er en typisk islandsk spiller med en islandsk mentalitet og et fighterhjerte af guds nåde, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner Carsten Albrektsen.

Her i Danmark virker Kari Kristjan Kristjansson måske bekendt. Under VM i Spanien scorede han nemlig otte mål for Island i kampen mod Danmark.

Han er en rutineret spiller, der bl.a. har spillet i Amicitia Zürich i Schweiz, og siden år 2010 har spillet i Bundesligaen for HSG Wetzler, hvorfra han skifter til Bjerringbro-Silkeborg. Kari Kristjan Kristjanssons kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg løber fra sommeren 2013 til sommeren 2015.

LINK: Se Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HANDICAPIDRÆT Dansk Handicap Idræts-Forbund  
FORBUND
 
Team Danmark investerer en halv million mere i handicapidrætten om året
1 år siden  
Team Danmark støtter i 2013 Dansk Handicap Idræts-Forbund med 1.303.000 kr. Det er en stigning på 500.000 kr. i forhold til 2012, og det løft er nødvendigt, hvis dansk handicapidræts elite fortsat skal kunne følge med på højeste internationale niveau.

Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) og Team Danmark har et godt samarbejde, som i 2012 blandt andet bar frugt ved De Paralympiske Lege, hvor de fem danske medaljer alle blev sikret i Team Danmark-støttede idrætsgrene.

Det vidner ifølge DHIF's elitechef Michael Møllgaard Nielsen om, at støtten fra Team Danmark er helt afgørende, hvis handicapidrættens eliteatleter skal kunne blive ved med at kæmpe med om de internationale medaljer:

- Fem danske medaljer ved PL i London var et acceptabelt udbytte, men vi stræbte efter syv og mener også, at vi på sigt har mulighed for at sætte overliggeren højere. En ekstra økonomisk håndsrækning fra Team Danmark er med til at muliggøre dette. Det forpligter DHIF, og sådan skal det også være. Vi lægger selv fremover flere penge i vore eliteatleter, men skal også vise resultater på den korte og lange bane. De nye midler giver vores atleter bedre trænings- og konkurrenceforhold, ligesom vi får mulighed for at løfte kvaliteten af det organisatoriske set up omkring vores landshold, siger Michael Møllgaard Nielsen.

Team Danmarks direktør Michael Andersen var tæt på de danske atleter under De Paralympiske Lege i London, hvor hele verdenseliten var samlet:

- Konkurrencen inden for handicapidrætten internationalt er blevet markant hårdere. Det var tydeligt ved PL i London. Det betyder, at det er nødvendigt at investere mere, hvis vi vil bevare den position, vi har, frem mod PL i Rio i 2016. Det har Dansk Handicap Idræts-Forbund vist, at de er klar til, og Team Danmark vil gerne være med til at bygge videre på den positive udvikling, som dansk handicapidræt er inde i, siger Michael Andersen.

For Danmarks eneste paralympiske guldvinder ved legene i London, kuglestøder Jackie Christiansen, betyder aftalen med Team Danmark, at der fremover bliver mulighed for at skabe nogle ekstraordinære rammer for hans daglige træning. Og det er afgørende for, at Jackie nu har besluttet at sætte kurs mod endnu et PL.

- Jeg er utrolig glad for den særlige støtte, der blandt andet gør det muligt for mig at optimere mine træningsforhold frem mod mit femte PL. Uden denne støtte ville det ikke være muligt for mig at kombinere træning, familie og arbejde, så det er helt afgørende, lyder reaktionen fra den danske verdensklasseatlet, der går efter at kvalificere sig til De Paralympiske Lege i Rio de Janeiro i 2016 i kuglestød og diskoskast.

DHIF er Internationalt eliteforbund i Team Danmarks støttekoncept 2013-2016, og samarbejdet er forankret i en toårig samarbejdsaftale.

Fire af DHIF's atleter indplaceres som verdensklasseatleter i Team Danmarks støttekoncept: Annika Lykke Dalskov, dressur, Jackie Tony Christiansen, kuglestød, Daniel Wagner Jørgensen, længdespring, og Peter Rosenmeier, bordtennis.

LINK: Se Dansk Handicap Idræts-Forbunds hjemmeside her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
HÅNDBOLD Skive fH  
KLUB
 
Skive fH forlænger med Nickolei Jensen
1 år siden  
Nickolai Jensen kommer også til at spille den kommende sæson i Skive fH.

Det er med stor glæde vi kan meddele, at klubben har forlænget aftalen med Nickolei Jensen. Efter den tidligere ungdomsspiller returnerede til barndomsklubben har han udviklet sig voldsomt i takt med udfordringerne i Ligaen de seneste to sæsoner, og der er derfor stor tilfredshed med, at Nickolei er på plads til den kommende sæson.

Nickolei ser frem til at forsætte samarbejdet:

- Det har været meget udfordrende at spille i Ligaen både i sidste men også i denne sæson, og jeg håber naturligvis vi klarer cuttet til endnu en sæson i Ligaen. Det arbejder vi stenhårdt på at opnå. Skive fH er min barndomsklub, men også den klub jeg ser de bedste muligheder for at udvikle mig i form af ansvar og en masse spilletid. Derfor har det ikke været svært at træffe beslutningen om at forlænge med Skive fH, udtaler Nickolei Jensen.

Klubben glæder sig over det er lykkedes at forlænge aftalen med den ombejlede spiller:

- Nickolei er en fremragende spiller med et stort potentiale, og han er en vigtig spiller i truppen, både nu men også fremadrettet. Han har udviklet sig til to-vejsspiller, men har stadigvæk mulighed for at lægge ekstra lag på sit spil i begge ender af banen, så han kan ramme sit topniveau i længere perioder i kampene. Jeg er sikker på han vil fortsætte med at imponere og udvikle sig yderligere hos os de kommende to sæsoner. Han har haft andre og langt mere lukrative muligheder, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde træningsforhold m.v., hvor det økonomiske ikke er det afgørende, udtaler Bo Tranberg.

- Udover at være en særdeles ambitiøs sportsmand er han også et stort aktiv udenfor banen. Nickolei ønsker at involvere sig i klubben og hjælper til på mange fronter. I den kommende sæson bliver han efter eget ønske også en del af ungdomsafdelingen, hvor han skal være hjælpetræner omkring et eller flere hold. Samtidig er det helt i overensstemmelse med Skive fHs grundtanke og målsætning om at bruge og udvikle unge lokale spillere fra området, så de på sigt bliver klar til endnu større udfordringer, slutter Bo Tranberg.

Nickolei Jensen har lavet en 2-årig aftale med Skive fH, og udover at spille håndbold studerer han til lærer på læreruddannelsen i Skive.

LINK: Se Skrive fH's hjemmeside her

 
KOMMENTARER


SKRIV EN KOMMENTAR 
JEG MENER: