SÅ ER VI IGANG IGEN……

12. marts 2013 08:50 af marie

Glæd dig til der kommer en ny omgang Pendlerkids. Vi er i fuld gang med forberedelserne – og optagelserne starter snart.

Mens du venter kan du se Sæson 1 af Pendlerkids her på siden.

Du kan også læse alle de mange indlæg her på bloggen fra sidste sæson – søg i arkivet længere ned på siden ude til højre :)

Kh Marie

GODT NYTÅR

8. januar 2013 20:24 af marie

Kære allesammen

Rigtig godt nytår til jer allesammen :)

Du kan stadigvæk læse alt det, der står på min blog.

Kærlig hilsen Marie

Glædelig jul

14. december 2012 13:46 af marie

Kære allesammen.

Tusind tak for de mange indlæg her på min blog – og tak for alle de gode råd.
Rigtig god jul til jer allesammen.

Knus fra Marie

VI HJÆLPER HINANDEN ….

17. november 2012 09:52 af marie

Hey drenge og piger

Det er så fedt at vi endelig er begyndt at lav musik sammen i toget – nu er vi rigtige Pendlerkids – og det er super ikke at være imod hinanden hele tiden.  Og faktisk blev det så meget bedre da Magnus og Pil kom med og lavede de fedeste moves –  for det var vi andre ligesom ik så gode til !!!!– altså til at fyre den af…..

Så brug hinanden  og hjælp hinanden derude  – har du prøvet det ?

Har du hjulpet andre eller selv fået hjælp – så det hele kørte lidt lettere :)

HJÆÆÆLP – hvad stiller jeg op med min far?

11. november 2012 21:48 af marie

Ok – jeg skal lige ha’ noget hjælp fra jer her – hvad skal jeg stille op med min far? Han er håbløs og skide irriterende…. Jeg ville ønske han bare ville se mig og ikke alt mulig andet, som kun handler om de kendte og TV Shows - 
Det er det eneste han virkelig interesserer sig for…..Hvordan får jeg ham til at bare være min FAR og helt almindelig og ikke pinlig og fraværende  …HJÆÆÆÆLP.

Fortæl mig hvad jeg skal gøre – og du må også gerne fortælle om dine forældre og hvordan du klarer dem :)

Mine tanker og sange er mine egne…….

3. november 2012 22:44 af marie

Mine sange handler om mine tanker – mine inderste tanker. Derfor vil jeg ikke lige sådan dele dem med nogen i en åben togvogn. Men Gud hvor er jeg træt af folk, der hele tiden blander sig i mine ting, og blander sig i om jeg har en kæreste eller er forelsket eller ej. Og fortæller mig hvad jeg skal tænke og mene – og jeg er totalt ligeglad, hvad de tror og mener. Og hvad så hvis man er kærester? Er det så så pinligt? Det er vel ikke noget problem, at sige man godt kan lide hinanden…
Og virkelig dejligt at give Kasper det der kram :) han er sød.

Er du ærlig overfor dig selv og står fast på din egen mening? Eller tør du ikke? Og hvis du ikke tør stå fast på dine egne meninger, hvorfor ikke så?

En sang til dig ??

28. oktober 2012 22:27 af marie

Sikke noget rod med den sang – troede den var til mig, men så sagde Kasper, at det slet ikke var til mig, for der er jo mange der hedder Marie… men var den så alligevel til mig ??? Det tror jeg.

Jeg blev snotforvirret – og lidt glad. Han er sød. :)

Og så alligevel inde i toget, så gik han med til, at Magnus og Pil lavede musikken om til teksten. Den blev mega poppet og lignede slet ikke den, Kasper først havde lavet – og hold kæft hvor blev jeg sur, da jeg hørte Pil og Magnus synge…
Nå men det endte jo meget godt – for kasper ville heller ikke ha den blev lavet om.

Og egentlig ret fedt, at der er nogle der skriver en sang til én :) – specielt hvis den lyder sådan her  – prøv at hør:

Kaspers sang til Marie.

Hva’siger du? Hvordan ville du ha det, hvis der var en der skrev en sang til dig – der handlede lidt om kærlighed ???

Skal man blande sig i toget ?

23. oktober 2012 13:28 af marie

Så du os  på Ramasjang, hvor vi kørte vores laange togtur fra Kolding gennem landet :)
Jeg er bare så glad for mine hovedtelefoner, så jeg kan sidde lidt i min egen verden – og ikke behøver høre på alt det kaos der nogle gange er i togvognen J

Men der var en ny dreng med denne her gang  –  Kasper hedder han  – han virker altså ret sød – ret afslappet og nede på jorden.. Men jeg synes bare, at Magnus og Pil  totalt stride ved ham, da de tog hans bog med tekster – og skal man så blande sig? Jeg prøvede at sige de skulle stoppe, og Tobias blandede sig også  - heldigvis !!

Hvad ville du selv gøre  – ville du blande dig – eller bare lade som ingenting. ??

Velkommen her til min blog

15. oktober 2012 21:06 af marie

Jeg hedder Marie, og hver uge bliver jeg sendt på tværs af Danmark mellem min far og mor der er skilt. Det er lidt underligt – min far bor i København – og min mor bor i Kolding, men jeg har efterhånden vænnet mig til det. Selvom det kan være noget belastende med den togtur – der er altid nogle der skal spille smarte.
Ikke at de andre i toget ikke er søde – for det er de fleste – men jeg hader når folk generer hinanden eller er uærlige overfor hinanden.

Jeg prøver bare at holde lidt fast i mig selv og at være den jeg er, og ikke hoppe med på hvad andre synes og mener.

Jeg går i det tøj, jeg selv synes er fedt og prøver at opføre mig ordentlig overfor andre – og lytter til musik. Jeg elsker musik – og jeg elsker at synge ☺