Radiodrama | Drama & bog | DR

Seneste Radiodrama

 • Kong Juni 3 Afsnit

  På sin fars dødsleje får Christian et skøde til en plantage på Skt. Jan. Christian er rystet, for hvem var hans far virkelig og hvorfor ejede han en plantage med slaver?

 • Valgkamp 4 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Kong Juni 3 Afsnit

  På sin fars dødsleje får Christian et skøde til en plantage på Skt. Jan. Christian er rystet, for hvem var hans far virkelig og hvorfor ejede han en plantage med slaver?

 2. Valgkamp 4 Afsnit

  For 100 år siden fik de danske kvinder valgret – men få dage inden kongen underskriver, runger der skud gennem København.

 3. En dansker i eksil 4 Afsnit

  Når man er ude i verden kan man blive nostalgisk omkring sit gamle liv hjemme i Danmark. Og spørgsmål om tilhørsforhold og rødder kan virker afgørende. Især hvis livet i det nye land giver benspænd.

 4. Barn af Tvind 3 Afsnit

  Journalisten Anne er gravid og på jagt efter sin far. Hendes mor har hele hendes barndom holdt hans identitet skjult. Annes mor gik på det nødvendige seminarium i Ulfborg så Annes søgen går mod Tvind.

 5. Sneblind 4 Afsnit

  Anders er taget til Norge med sine to sønner Lasse og Rasmus. Nu skal der satme bestiges bjerge og bare være max kvalitetstid. Men særligt Lasse er ikke helt med på den plan. Han kan bare ikke se pointen i pludselig at skulle spille lykkelig familie med en far, der normalt aldrig er hjemme. Så Lasse brokker sig, og i raseri over ungens opførsel efterlader Anders ham ved foden af fjeldet og fortsætter til toppen med Rasmus. Anders og Rasmus bliver forsinket af en snestorm, og da de endelig når ned, er Lasse væk. Medvirkende: Peter Mygind, Thor Støvelbæk, Otto Giacomello, Baard Owe, Laura Drasbæk, Laura Bro, Casper Sloth og Henrik Holmen. Manuskript: Christoffer Örnfelt. Instruktør: Thomas Bjerregaard Nielsen. Teknik: Helga Prip. Producent: Dorthe Riis.

Hør også