Radiodrama | Drama & bog | DR

Seneste Radiodrama

 • Stormflod 4 Afsnit

  En atombombe sprænger over det nordlige Europa og begraver verden i et uigennemtrængeligt mørke. På en lille dansk ø bor Anders og sammen med naboen Erik og børnene August, Freya og Kalle forsøger de at finde deres vej ud af deres livs værste mareridt.

 • Axelborg 4 Afsnit
 • Lille sjæl 4 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Stormflod 4 Afsnit

  En atombombe sprænger over det nordlige Europa og begraver verden i et uigennemtrængeligt mørke. På en lille dansk ø bor Anders og sammen med naboen Erik og børnene August, Freya og Kalle forsøger de at finde deres vej ud af deres livs værste mareridt.

 2. Axelborg 4 Afsnit

  Georg Larsen følger i sporene på sin afdøde ven Morten Holm. Morten skrev på en bog om dansk landbrug, men manuskriptet er væk, og der dukker nu oplysninger op, som afslører at Morten tilsyneladende levede et dobbeltliv.

 3. Lille sjæl 4 Afsnit

  I april 2014 forsvandt en dansk antropolog og hans kæreste under feltstudiet til en Ph.d. om voodooens opfattelse af sjæl, død og zombificering. Et halvt år senere blev deres lydoptageudstyr fundet i en vejkant uden for byen Jacmel på Haiti. DR har lyttet optagelserne grundigt igennem.

 4. Congo 4 Afsnit

  Ea er næsten færdig som læge, og har fået stilling i en NGO for voldsramte kvinder i Congo. Men Ea har også et andet formål med sin rejse. Hun vil se det Congo, hvor hendes afdøde far tilbragte det meste af hendes barndom. Med sig har hun et billede af en smuk afrikansk kvinde, som hun har fundet i faderens ting. Den kvinde vil Ea finde. Men Ea er havnet i et land, der bærer på en drabelig forhistorie og stadig bløder efter en voldsom borgerkrig.

 5. Efter fyringerne 3 Afsnit

  I dokudramaet ’Efter fyringerne’ er det lykkes journalist Louise Witt Hansen gennem private optagelser, interviews med chefer, kolleger og efterladte at skrue historierne bag tre tragiske selvmord sammen. ’Efter Fyringerne’ er inspireret af en virkelig historie hos den franske telegigant France Telecom i 2008-09. Her begik 48 medarbejdere selvmord på grund af et umenneskeligt arbejdspres.

 6. Valgkamp 4 Afsnit

  For 100 år siden fik de danske kvinder valgret – men få dage inden kongen underskriver, runger der skud gennem København.

 7. Extrem Overlevelse 3 Afsnit

  En gruppe danske turister i Thailand tager på en endags-ekskursion gennem junglen for at opleve den øde og smukke strand, hvor et legendarisk reality tv-program blev optaget. Nogle er hardcore reality fans, andre vil bare slappe af. Men da deres thailandske chauffør pludselig falder død om, skal gruppen selv prøve at overleve.

Hør også