Radiodrama | Drama & bog | DR

Seneste Radiodrama

 • Over grænsen 3 Afsnit

  Mikkel er på tur til Thailand, og skal bare have det sjovt. Et møde med en pige sætter hans hjerte i kog, og fornuften ud af spil. Han skal lige gøre en tjeneste for pigens venner. En pakke skal over grænsen. Men det skulle han aldrig have gjort, for pludselig er der meget langt til lille Danmark.

 • 1972 5 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Over grænsen 3 Afsnit

  Mikkel er på tur til Thailand, og skal bare have det sjovt. Et møde med en pige sætter hans hjerte i kog, og fornuften ud af spil. Han skal lige gøre en tjeneste for pigens venner. En pakke skal over grænsen. Men det skulle han aldrig have gjort, for pludselig er der meget langt til lille Danmark.

 2. 1972 5 Afsnit

  Ukendte gerningsmænd bortfører den konservative politiker Hans Martin Wilkens. Forbrydelsen er velforberedt og alt peger på, at det er en professionel organisation, der står bag. Politiefterforskeren Axel Rohde sættes på sagen, der er hans hidtil sværeste.

 3. Kineserne kommer 3 Afsnit

  Hvert år på Tobias fødselsdag mødes en gruppe venner for at fejre hans fødselsdag. I år er Tobias i Cambodja og det er kun Magnus og Sebastian der har fundet tid til at fejre dagen hos Jesper i Nansensgade. De er unge friske hipsterdrenge, privilegerede og reflekterede unge mænd. Men de kæmper alle med hver deres.

 4. Lille sjæl 4 Afsnit

  I april 2014 forsvandt en dansk antropolog og hans kæreste under feltstudiet til en Ph.d. om voodooens opfattelse af sjæl, død og zombificering. Et halvt år senere blev deres lydoptageudstyr fundet i en vejkant uden for byen Jacmel på Haiti. DR har lyttet optagelserne grundigt igennem.

 5. Folkeskolen 3 Afsnit

  En klassebamse, legeaftaler, et jubilæum, forelskelse, drillerier, omklædningsrum, vold og en ny dreng i klassen. Radiodrama tager i ni små dramaer tilbage til folkeskolen for at fremkalde barndomsminder om livet i klasselokalet.

 6. På ingens side 4 Afsnit

  Radiodrama om Røde Kors. Som en rød tråd i alle afsnit ligger forventningen om det gode menneske, der træder til og hjælper. Men det kan være svært - i en ond og korrumperet verden? Og hvor uselvisk er det gode menneske egentlig?

 7. Efter fyringerne 3 Afsnit

  I dokudramaet ’Efter fyringerne’ er det lykkes journalist Louise Witt Hansen gennem private optagelser, interviews med chefer, kolleger og efterladte at skrue historierne bag tre tragiske selvmord sammen. ’Efter Fyringerne’ er inspireret af en virkelig historie hos den franske telegigant France Telecom i 2008-09. Her begik 48 medarbejdere selvmord på grund af et umenneskeligt arbejdspres.

 8. Stemmer der dræber 6 Afsnit

  En radiogyser der handler om en tegneserietegner der finder et kassettebånd med nogle mærkelige og sindssygt uhyggelige, skrigende stemmer på. Derefter begynder folk at dø og det virker som om der er en sammenhæng mellem dødsfaldene, stemmerne og Bermuda-trekanten, der virker til at være det der binder ofrene sammen. Vi følger tegneren gennem opklaringen af mysteriet og spændingen bevares til det sidste. De medvirkende er Erik Wedersøe, Bodil Kjer, Jessi Ringdom, Frits Helmut m.fl. Manuskript af Poul-Henrik Trampe. Instruktion af Bent Christensen. Musik af Fussy. Sendt første gang d. 23.februar 1979.

Hør også