Radiodrama | DR Podcast | DR

Seneste Radiodrama

 • Kollaps 8 Afsnit

  Kollaps er et sats på en ny podcast serie hvor DR Radiodrama har givet 3 teaterkunstnere frirum til at lave et radioeksperiment om angst. Det er der kommet 8 forskellige afsnit ud af som alle har det tilfælles at de tager udgangspunkt i interviews med ”rigtige” personer og deres angstscenarier.

 • Brandø 10 Afsnit
 • Det store togt 8 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Kollaps 8 Afsnit

  Kollaps er et sats på en ny podcast serie hvor DR Radiodrama har givet 3 teaterkunstnere frirum til at lave et radioeksperiment om angst. Det er der kommet 8 forskellige afsnit ud af som alle har det tilfælles at de tager udgangspunkt i interviews med ”rigtige” personer og deres angstscenarier.

 2. Brandø 10 Afsnit

  Sofie og Tobias har valgt at opsige deres jobs og sælge deres lejlighed, for at udleve deres drøm om at starte et yoga-retreat i en nedlagt lejrskole på den lille ø Brandø. Alt tegner godt selvom lejrskolen er noget mere slidt end særligt Sofie havde forestillet sig, og da en gammel ghettoblaster pludselig spiller musik fra 1996 breder uroen sig.

 3. Det store togt 8 Afsnit

  DR Podcast og Radiodrama tager dig 1000 år tilbage i tiden - til vikingetiden. En tid, hvor alle må kæmpe for at overleve. De danske vikinger sejlede ud i verden med blod på tanden for at erobre land, stjæle rigdomme, voldtage og slås. Deres koner og børn blev tilbage og kunne kun bede til guderne om, at de kom sikkert hjem igen.

 4. Love me Tinder 8 Afsnit

  Love me Tinder er en podcastserie om den håbefulde, længselsfyldte, liderlige, lidenskabelige, ligegyldige, desperate, overfladiske, inderlige, dybsindige, hemmelige, tilgængelige og tragikomiske verden, man som single i 2016 kan træde ind i for at lede efter kærlighed.

 5. Når jeg engang kommer hjem 5 Afsnit

  Lee er adopteret og fortæller sin historie til journalisten Irma. Igennem fem afsnit får vi historien om Lees opvækst og hører om alle de problematiske aspekter, der er forbundet med adoption.

 6. Migranten 1 Afsnit

  'Migranten' er en serie om et groft overfald. Om en afrikansk mand i koma, der måske er italiensk statsborger. Om et system, der måske har spillet fallit. Om en dansk mand, der i bedste mening gør en del skade.

 7. Lille sjæl 4 Afsnit

  I april 2014 forsvandt en dansk antropolog og hans kæreste under feltstudiet til en Ph.d. om voodooens opfattelse af sjæl, død og zombificering. Et halvt år senere blev deres lydoptageudstyr fundet i en vejkant uden for byen Jacmel på Haiti. DR har lyttet optagelserne grundigt igennem.

 8. Sommer 10 Afsnit

  Hvad skete der egentlig med lægefamilien Sommer? Historien om lægefamilien fra Frederiksværk fortsætter på podcast og begynder, hvor den sluttede på tv. (Sendt første gang i 2009)

Hør også

Mere radio

 1. Program: Hjernekassen på P1: Hvad laver en anklager? Hør hvordan det er at få nogle af de farligste indespærret på livstid Genre: Perspektiv 53 minutter, kan høres indtil: 29. august, 2019
 2. Program: Jazz & co - med Steffen Gram Steffen Gram fortæller om sit forhold til jazz Genre: Musik 119 minutter, kan høres indtil: 15. maj, 2019
 3. Program: Platt-form: i-landstelefonen En begravelse med wow-faktor Genre: Sjov radio 4 minutter, kan høres indtil: 24. februar, 2017