Radiodrama | DR Podcast | DR

Seneste Radiodrama

 • Jaguar 1 Afsnit

  Jaguar-mordet er Danmarks blodigste drabs historie, men hvad skete der egentlig den langfredag morgen i påsken 2005? Jaguar er en grotesk detektivhistorie om en falleret montagejournalists egenrådige jagt på mørket.

 • Stemmen 5 Afsnit
 • Det 4. Rige 8 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Jaguar 1 Afsnit

  Jaguar-mordet er Danmarks blodigste drabs historie, men hvad skete der egentlig den langfredag morgen i påsken 2005? Jaguar er en grotesk detektivhistorie om en falleret montagejournalists egenrådige jagt på mørket.

 2. Stemmen 5 Afsnit

  Esther er en travl læge med mand og en teenagedatter. Alt virker perfekt, men Esther lider af vrangforestillinger og hun plages af en stemme i hovedet, der ikke vil gå væk. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

 3. Det 4. Rige 8 Afsnit

  Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og så melder spørgsmålene sig; var det en teknisk fejl eller var det en forbrydelse? Er der nogen overlevende, eller er alle 250 passagerer virkelig omkommet?

 4. Kollaps 8 Afsnit

  Kollaps er et sats på en ny podcast serie hvor DR Radiodrama har givet 3 teaterkunstnere frirum til at lave et radioeksperiment om angst. Det er der kommet 8 forskellige afsnit ud af som alle har det tilfælles at de tager udgangspunkt i interviews med "rigtige" personer og deres angstscenarier.

 5. Love me tinder 1 Afsnit

  Love me Tinder er en podcastserie om den håbefulde, længselsfyldte, liderlige, lidenskabelige, ligegyldige, desperate, overfladiske, inderlige, dybsindige, hemmelige, tilgængelige og tragikomiske verden, man som single i 2016 kan træde ind i for at lede efter kærlighed.

 6. Det store togt 8 Afsnit

  DR Podcast og Radiodrama tager dig 1000 år tilbage i tiden - til vikingetiden. En tid, hvor alle må kæmpe for at overleve. De danske vikinger sejlede ud i verden med blod på tanden for at erobre land, stjæle rigdomme, voldtage og slås. Deres koner og børn blev tilbage og kunne kun bede til guderne om, at de kom sikkert hjem igen.

 7. Brandø 10 Afsnit

  Sofie og Tobias har valgt at opsige deres jobs og sælge deres lejlighed, for at udleve deres drøm om at starte et yoga-retreat i en nedlagt lejrskole på den lille ø Brandø. Alt tegner godt selvom lejrskolen er noget mere slidt end særligt Sofie havde forestillet sig, og da en gammel ghettoblaster pludselig spiller musik fra 1996 breder uroen sig.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Videnskabens Verden: Myrernes udødelige hjerne Myrehjernen er evigt ung i forhold til menneskehjernen Genre: Perspektiv 54 minutter, kan høres indtil: 07. december, 2019
 2. Program: Wikibeats - dit radiofoniske musikleksikon Bliv klog på de væsentligste genrer Genre: Musik 117 minutter, kan høres indtil: 06. december, 2019
 3. Program: Platt-form: Mad med en minoritet Kæmp til døden om det hemmelige stykke mad Genre: Sjov radio 3 minutter, kan høres indtil: 04. juni, 2017