Radiodrama | DR Podcast | DR

Seneste Radiodrama

 • Kollaps 8 Afsnit

  Kollaps er et sats på en ny podcast serie hvor DR Radiodrama har givet 3 teaterkunstnere frirum til at lave et radioeksperiment om angst. Det er der kommet 8 forskellige afsnit ud af som alle har det tilfælles at de tager udgangspunkt i interviews med "rigtige" personer og deres angstscenarier.

 • Det 4. Rige 4 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Kollaps 8 Afsnit

  Kollaps er et sats på en ny podcast serie hvor DR Radiodrama har givet 3 teaterkunstnere frirum til at lave et radioeksperiment om angst. Det er der kommet 8 forskellige afsnit ud af som alle har det tilfælles at de tager udgangspunkt i interviews med "rigtige" personer og deres angstscenarier.

 2. Når jeg engang kommer hjem 2 Afsnit

  Lee er adopteret og fortæller sin historie til journalisten Irma. Igennem fem afsnit får vi historien om Lees opvækst og hører om alle de problematiske aspekter, der er forbundet med adoption.

 3. Det 4. Rige 4 Afsnit

  Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og så melder spørgsmålene sig; var det en teknisk fejl eller var det en forbrydelse? Er der nogen overlevende, eller er alle 250 passagerer virkelig omkommet?

 4. Sneblind 4 Afsnit

  Anders er taget til Norge med sine to sønner Lasse og Rasmus. Nu skal der bestiges bjerge og bare være max kvalitetstid. Men særligt Lasse er ikke helt med på den plan. Han kan bare ikke se pointen i pludselig at skulle spille lykkelig familie med en far, der normalt aldrig er hjemme. Så Lasse brokker sig, og i raseri over ungens opførsel efterlader Anders ham ved foden af fjeldet og fortsætter til toppen med Rasmus.

 5. Sommer på Radio 10 Afsnit

  "Sommer" blev sendt på DR1 i 2008. Radiodrama fortsætter historien om lægefamilien fra Frederiksværk. Historien begynder, hvor den sluttede på tv.

 6. Radiodrama: Lille sjæl 4 Afsnit

  I april 2014 forsvandt en dansk antropolog og hans kæreste under feltstudiet til en Ph.d. om voodooens opfattelse af sjæl, død og zombificering. Et halvt år senere blev deres lydoptageudstyr fundet i en vejkant uden for byen Jacmel på Haiti. DR har lyttet optagelserne grundigt igennem.

 7. Peter Gruppen 7 Afsnit

  Peter Gruppen var en nazistisk terrororganisation under 2. verdenskrig, der slog civile ihjel for at presse modstandsbevægelsen. Vi følger pigen Anni, som vil hævne, at hendes bror er blevet myrdet. Hun infiltrerer Peter Gruppen, og må leve et dobbeltliv.

 8. Congo 4 Afsnit

  Ea er næsten færdig som læge, og har fået stilling i en NGO for voldsramte kvinder i Congo. Men Ea har også et andet formål med sin rejse. Hun vil se det Congo, hvor hendes afdøde far tilbragte det meste af hendes barndom. Med sig har hun et billede af en smuk afrikansk kvinde, som hun har fundet i faderens ting. Den kvinde vil Ea finde. Men Ea er havnet i et land, der bærer på en drabelig forhistorie og stadig bløder efter en voldsom borgerkrig.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Hjernekassen på P1: Dialekter Er danske dialekter ved at uddø eller ændrer de sig bare? Genre: Perspektiv 53 minutter, kan høres indtil: 26. september, 2019
 2. Program: Danskerbingo Pladen er fuld af danskere i alle afskygninger Genre: Musik 177 minutter, kan høres indtil: 24. marts, 2017
 3. Program: Platt-form: Partisange Musik-satirisk hyldest til Liberal Alliance Genre: Sjov radio 2 minutter, kan høres indtil: 24. marts, 2017