Radiodrama | DR Podcast | DR

Seneste Radiodrama

 • Jaguar 7 Afsnit

  Jaguar-mordet er Danmarks blodigste drabs historie, men hvad skete der egentlig den langfredag morgen i påsken 2005? Jaguar er en grotesk detektivhistorie om en falleret montagejournalists egenrådige jagt på mørket.

 • Stemmen 5 Afsnit

Alle Radiodrama

 1. Jaguar 7 Afsnit

  Jaguar-mordet er Danmarks blodigste drabs historie, men hvad skete der egentlig den langfredag morgen i påsken 2005? Jaguar er en grotesk detektivhistorie om en falleret montagejournalists egenrådige jagt på mørket.

 2. Omars Sidste Dage 4 Afsnit

  Omar er lige kommet ud af fængslet og vil forsøge at undgå kriminalitet. Vi følger ham fra han vågner om morgenen d. 13. februar 2015, til han bliver skudt om morgenen d. 15. på Svanevej i København. Det er Omar selv, der fortæller. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive.

 3. Stemmen 5 Afsnit

  Esther er en travl læge med mand og en teenagedatter. Alt virker perfekt, men Esther lider af vrangforestillinger og hun plages af en stemme i hovedet, der ikke vil gå væk. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

 4. Kollaps 8 Afsnit

  Kollaps er et sats på en ny podcast serie hvor DR Radiodrama har givet 3 teaterkunstnere frirum til at lave et radioeksperiment om angst. Det er der kommet 8 forskellige afsnit ud af som alle har det tilfælles at de tager udgangspunkt i interviews med "rigtige" personer og deres angstscenarier.

 5. Det 4. Rige 8 Afsnit

  Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og så melder spørgsmålene sig; var det en teknisk fejl eller var det en forbrydelse? Er der nogen overlevende, eller er alle 250 passagerer virkelig omkommet?

 6. Brandø 4 Afsnit

  Sofie og Tobias har valgt at opsige deres jobs og sælge deres lejlighed, for at udleve deres drøm om at starte et yoga-retreat i en nedlagt lejrskole på den lille ø Brandø. Alt tegner godt selvom lejrskolen er noget mere slidt end særligt Sofie havde forestillet sig, og da en gammel ghettoblaster pludselig spiller musik fra 1996 breder uroen sig.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Mennesker og medier: Folkedomstol uden ansvar Det flyder med racistiske og hadefulde ytringer i kommentarfelterne Genre: Perspektiv 54 minutter, kan høres indtil: 20. januar, 2020
 2. Program: P6 Beat City Turen går til Liverpool Genre: Musik 117 minutter, kan høres indtil: 17. juli, 2017
 3. Program: Platt-form: P1 cafeen P1 cafeen Genre: Sjov radio 3 minutter, kan høres indtil: 30. juni, 2017