Radiodrama | DR Podcast | DR

Smuglyt

 • De gamle

  På plejehjemmet Solgården serverer de ikke længere saftevand til mange at beboernes store irritation. Alligevel er det et dejligt sted at være. Hver uge kommer den skaldet frisør Andreas og ordner hår og negle på beboerne. Kom med indenfor på plejehjemmet og mød nogen af hjemmets gamle beboere.

Alle afsnit (5)

 1. De Gamle 1:5 - Hr. Ebbe 14 minutter, kan høres indtil: 06. september, 2017

  Kom med indenfor på plejehjemmet Solgården. Et sted med poppellunde og en smuk havudsigt, kort fortalt et himmelsk sted at tilbringe sine sidste dage. Hver uge kommer den skaldede frisør Andreas og ordner hår, skæg og negle på de gamle beboere. I dag er det Hr. Ebbes tur i frisørstolen, han skal nemlig have besøg og stilles til regnskab for noget, han gjorde for mange år siden. Hr. Ebbe spilles af Dick Kaysø, Andreas af Asbjørn Krogh Nissen og Enkefrue Lorentzen af Birthe Neumann. Fortæller er Marie Mondrup. De gamle er skrevet af Ine Urheim. Serien er instrueret af Søren Balle med lyddesign af Solveig Berger. Producent er Mette Kruse.

 2. De Gamle 2:5 - Enkefru Lorentzen 13 minutter, kan høres indtil: 06. september, 2017

  På plejehjemmet Solgården kommer den tatoverede frisør Andreas hver uge og ordner hår, skæg og negle på de gamle. I dag er turen kommet til Enkefru Lorentzen, som hele sit liv har været vant til luksus, men nu må nøjes med plejehjemmets beskedne forhold. Dette holder dog ikke Enkefru Lorentzen tilbage i at stadig nyde livet, som da hun var ung og rig. Andreas spilles af Asbjørn Krogh Nissen, Enkefrue Lorentzen af Birthe Neumann og forstanderinde af Tina Gylling. Fortæller er Marie Mondrup. De gamle er skrevet af Ine Urheim. Serien er instrueret af Søren Balle med lyddesign af Solveig Berger. Producent er Mette Kruse.

 3. De Gamle 3:5 - Hr. Åge 13 minutter, kan høres indtil: 06. september, 2017

  På plejehjemmet Solgården serverer de ikke længere saftevand til mange at beboernes store irritation. Til trods for dette er Solgården et dejligt sted. Hver uge kommer den muskuløse frisør Andreas og ordner hår, skæg og negle på de gamle. I dag er det Hr. Åges tur til at få fjernet hårerene på ryggen, for det kan damerne nemlig ikke lide. Og der er specielt en dame, som Hr. Åge gerne vil imponere, men det er lettere sagt end gjort. Andreas spilles af Asbjørn Krogh Nissen, Hr. Åge af Finn Nielsen, Enkefrue Lorentzen af Birthe Neumann, Michael af Benjamin Boe Rasmussen og forstanderinde af Tina Gylling. Fortæller og plejer af Marie Mondrup. De gamle er skrevet af Ine Urheim. Serien er instrueret af Søren Balle med lyddesign af Solveig Berger. Producent er Mette Kruse.

 4. De Gamle 4:5 - Rosa 13 minutter, kan høres indtil: 06. september, 2017

  Plejehjemmet Solgården har efter sigende den bedste udsigt i Danmark. Hver uge kommer den skaldede frisør Andreas og ordner hår, skæg og negle på de gamle. Og det glæder beboerne sig altid til. Den første i frisørstolen i dag er Rosa på 71 år. Rosa er syg, men hun vil helst ikke tale om, hvad hun fejler. Andreas spilles af Asbjørn Krogh Nissen, Rosa af Elsebeth Steentoft og Enkefrue Lorentzen af Birthe Neumann. Fortæller er Marie Mondrup. De gamle er skrevet af Ine Urheim. Serien er instrueret af Søren Balle med lyddesign af Solveig Berger. Producent er Mette Kruse.

 5. De Gamle 5:5 - Gunnar og Minna 13 minutter, kan høres indtil: 06. september, 2017

  Solgården er et fantastisk sted at arbejde. Andreas nyder at komme og snakke og ordne beboernes hår og negle. Især terrassen, hvorfra der er en storslået havudsigt, går lige i hjertet på ham. I dag skal den gamle Gunnar have trimmet lokkerne, og snart falder snakken på utroskab og rumvæsener. Enkefru Lorentzen kommer forbi med sladder, og så skal der drikkes saftevand spædet op med whisky. I mellemtiden er der en beboer, der er død, og en beboer, der er stukket af. Andreas spilles af Asbjørn Krogh Nissen, Gunnar af Anders Hove, Enkefrue Lorentzen af Birthe Neumann, Minna af Christine Gaski, Hr. Åge af Finn Nielsen og forstanderinde af Tina Gylling. Fortæller er Marie Mondrup. De gamle er skrevet af Ine Urheim. Serien er instrueret af Søren Balle med lyddesign af Solveig Berger. Producent er Mette Kruse.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Tværs Den store altødelæggende jalousi Genre: Perspektiv 57 minutter, kan høres indtil: 28. maj, 2020
 2. Program: P2 Guldkoncerten: Stokowski i København

  Hør den flamboyante dirigent i et sjældent møde med danske musikere

  Genre: Musik Status: Udsendelsen kan ikke afspilles 162 minutter
 3. Program: Platt-form: P1 cafeen Er det egentlig ikke meget rart at være på pension i 22 år? Genre: Sjov radio 3 minutter, kan høres indtil: 21. november, 2017