Radiodrama | DR Podcast | DR

Smuglyt

 • Vildmarken

  Erik er taget med sin kone Tove og deres to børn, Freja og Are til vildmarken i Sverige. De vil starte på en frisk, efter at Freja igennem længere tid har været udsat for digital mobning og efterfølgende er droppet ud af skolen

Alle afsnit (5)

 1. Vildmarken 1:5 13 minutter, kan høres indtil: 13. august, 2017

  Erik er taget med sin kone Tove og deres to børn, Freja og Are til vildmarken i Sverige. De vil starte på en frisk, efter at Freja igennem længere tid har været udsat for digital mobning og efterfølgende er droppet ud af skolen. Erik vil gøre dem stærkere og mere selvsikre ved at vise dem, at de kan klare sig i naturen uden wi-fi. Tove er ikke helt med på ideen, men tager med alligevel. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove. Anders Mossling; Alvin, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

 2. Vildmarken 2:5 13 minutter, kan høres indtil: 13. august, 2017

  Vores lille familie i vildmarken har søgt ly for et voldsomt regnvejr i en gammel pick up truck efter deres første dag i vildmarken. Erik og Tove er vågne endnu og der bliver tid til en lille snak uden børn. Teenagedatteren Freja har haft en meget barsk tid i skolen, og nu tror især Erik, at livet Vildmarken vil kunne give hende en ny følelse af mestring og bedre selvværd. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

 3. Vildmarken 3:5 12 minutter, kan høres indtil: 13. august, 2017

  Der er rigtig mange ting, man skal lære, når man skal leve i vildmarken, og familien har været godt i gang med at reparere den forfaldne hytte og etablere en base. De skal lære at skyde med riffel, fange fisk og samle svampe og bær - og alt det i håbet om, at deres datter får fornyet gejst og tro på livet og kan undgå at få lykkepiller. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

 4. Vildmarken 4:5 11 minutter, kan høres indtil: 13. august, 2017

  Freja har endelig fået fortalt sin mor den fulde historie om, hvad der er sket i skolen. Nogle fra klassen har set et nøgenbillede, som Freja har sendt af sig selv, og så var der nogle, der skrev "luder" og "vi hader dig" til hende. Men nu har hun delt alt det med sin mor, og det er en lettelse for hende. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

 5. Vildmarken 5:5 12 minutter, kan høres indtil: 13. august, 2017

  Naturen har vist sig fra sin virkelig vilde side. Are og Freja har været i nærkontakt med en Bjørn, da de var på strejftur på ATV'en. Are endte i vandet og har fået høj feber, og Freja kæmper nu med en enorm skyldfølelse. Hendes handlinger må have en konsekvens. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove. Anders Mossling; Alvin, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Tværs Den store altødelæggende jalousi Genre: Perspektiv 57 minutter, kan høres indtil: 28. maj, 2020
 2. Program: P2 Guldkoncerten: Stokowski i København

  Hør den flamboyante dirigent i et sjældent møde med danske musikere

  Genre: Musik Status: Udsendelsen kan ikke afspilles 162 minutter
 3. Program: Platt-form: P1 cafeen Er det egentlig ikke meget rart at være på pension i 22 år? Genre: Sjov radio 3 minutter, kan høres indtil: 21. november, 2017