Serier | DR Podcast | DR

Smuglyt

 • Gamers

  Esport har aldrig været større. Præmiesummerne vokser støt, tilskuerne strømmer til, og spillerne bliver bedre og bedre. Gamers er programmet, hvor vi fortæller de gode historier om de største danske stjerner og undersøger en branche i voldsom vækst.

Alle afsnit (2)

 1. Gamers 1:4 - De danske digitale superstjerner 45 minutter, kan høres indtil: 15. marts, 2020

  Hvis man vil være den bedste, skal man være mentalt overlegen. Det ved CS:GO-fænomenet Emil 'Magisk' Reif, der sætter sig i hovedet på modstanderne, når han tager til turneringer i hele verden. Første afsnit af Gamers undersøger, hvad der adskiller de gode esportsatleter fra verdensstjernerne. Og hvorfor et lille land som Danmark kan mønstre så mange topspillere i de største spil.

 2. Gamers 2:4 - Show me the Money! 43 minutter, kan høres indtil: 22. marts, 2020

  "Vi er jo bange unge, dumme mennesker, der spiller computer, altså." Sådan siger DotA2-veteranen Rasmus 'Misery' Filipsen. I over et halvt år spillede han uden kontrakt for en organisation, der konsekvent ikke udbetalte de præmiepenge, den skyldte sine spillere. Ligesom flere andre har han tjent millioner af kroner på sin karriere. Men branchens strukturer og spillernes viden om ordentlige arbejdsforhold og kontrakter er ikke fulgt med de stadig større pengesumme, der strømmer ind i esport for tiden.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Radiofortællinger: Kniven for struben Peter er på vej hjem fra værtshus, da han holdes op af en mand med kniv Genre: Perspektiv 26 minutter, kan høres indtil: 23. marts, 2020
 2. Program: Debut Den fantastiske musik som er på vej frem Genre: Musik 117 minutter, kan høres indtil: 22. marts, 2020
 3. Program: Platt-form: Morgen quicky med Platt-form Ugens gæst er Søren Pape - alt kan ske - og det gør det Genre: Sjov radio 3 minutter, kan høres indtil: 18. september, 2017