Serier | DR Podcast | DR

Smuglyt

 • Radiofortællinger - Greatest

  Vi har samlet 10 af de allerbedste Radiofortællinger.

Alle afsnit (10)

 1. 1,6 kilo coke 48 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  Jim er narkohandler. Han sidder i fængsel for besiddelse af 1,6 kilo kokain, men har ikke planer om at følge en anden bane end den kriminelle. Nicoline kommer fra Jylland, studerer på universitetet og har aldrig mødt en kriminel før nu.

 2. Anklaget 18 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  Michael er blevet inviteret til Sydafrika af selveste Nelson Mandela. Pludselig en dag bliver Michaels dør væltet med rambuk. Han bliver anholdt og smidt for en dommer.

 3. Asgers liste 16 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  Asger er tvunget til at indrømme noget, han helst ville have holdt for sig selv, overfor en masse piger, han næsten ikke kender. Det handler om at se det uvelkomne i øjnene og få det ud af verden.

 4. Breaking Bad 25 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  Morten er på mange måder en ganske almindelig mand. Med en hobby ligesom så mange andre. Men Mortens hobby kommer til at få uoverskuelige konsekvenser.

 5. Bøn fra Helvede 18 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  De banker på, og så åbner Jan døren. Der er ham, som Jan skylder pengene, og så er der to store rockere med langt hår og rygmærker. "Du har en uge til at skaffe pengene - ellers kommer vi tilbage".

 6. Countrytown 26 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  I et vindblæst hjørne af Danmark ligger en lille by ved navn Dybe. En midaldrende kvinde har købt byens nedlagte kro og købmandsgård på tvangsauktion. Hun ejer dermed over halvdelen af den lille by og kalder sig derfor Sheriffen - byen kalder hun Countrytown.

 7. Lennon, på loftet, freden og millionerne 25 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  En bankboks i Nordjylland, John Lennon, der synger "Dejlig er den himmelblå", og et gammelt bånd, der bliver solgt for flere millioner på en auktion i London.

 8. Love potion 24 minutter, kan høres indtil: 06. juli, 2019

  En duft af fersken, musk og røgelse. Og så lidt egemos. Oliver har duftet sig igennem en del piger, og ikke mindst ladet dem dufte sig igennem ham.

Hør også

Mere radio

 1. Program: Supertanker: Kropumuligt Lev sundt - Rør dig - Se godt ud! Genre: Perspektiv 57 minutter, kan høres indtil: 27. april, 2020
 2. Program: De Gode Nyheder Intet problem er for stort eller småt til at blive løst Genre: Musik 176 minutter, kan høres indtil: 23. oktober, 2017
 3. Program: Platt-form: Morgen quicky med Platt-form Putin lyver ikke, han fortæller en alternativ sandhed Genre: Sjov radio 4 minutter, kan høres indtil: 23. oktober, 2017