Lige nu
Diva & Dario

Næste: Radioavisen

ProgramInfo

Diva & Dario

Sendes: I dag, kl. 14:03 - Slutter klokken 16:00

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Felix Smith - TV-værten der stort set har prøvet, at være vært på alt, snart også et haveprogram - Johannes Lassen - Skuespilleren fra '1864', der pt. kan opleves i hovedrollen i Kanal 5-serien 'Gidseltagningen' - og Signe Lindkvist - TV-værten der 'opfandt' bjørnen 'Bruno' og som både har været kanalredaktør på Zulu og Ramasjang.

Andre udsendelser

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Ditte Ylva Olsen - Skuespillerinden der i TV-serien 'Dicte', spiller den lesbiske politikvinde Bendtsen - Maria Montell - Sangerinden der selv står for det hele når der skal udsendes ny musik. Og det skal der - Martin Hedegaard - Sangeren der vandt første sæson af X-Factor og som nu har stor succes under kunstnernavnet 'Saveus'.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Trine Gadeberg - Sanger og skuespiller og ophavskvinde til 'City Singler', der lige for tiden turnerer landet tyndt - Huxi Bach - Radiomanden og satirikeren der er i fuld gang med at forberede sit fjerde one-man show: 'Ind til benet' - samt Chief One - Rapperen, sangeren og produceren, der er aktuel med ny musik og et stærkt sommerhit.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Lina Rafn - Sangerinde i Infernal og tidligere X-Factor dommer. Lige nu klar med ny single og turné lige om hjørnet - Mattias Hundebøll - Vært på TV3's 'Dagens Mand' og netop hjemvendt fra Mexico, og et tys-tys TV-projekt - samt Jon Lange - Skuespilleren du lige for tiden kan opleve som direktør for Radio Mercur, i serien om piratradioen på TV2 Charlie.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Morten Resen - Den tidligere radio- og TV-vært, der for nylig annoncerede, at gå 100 % iværksætter-vejen - Julie Hastrup - Krimiforfatteren der torsdag udkom med den 6. bog i rækken om efterforskeren Rebekka Holm - Samt Signe Vadgaard - P3-værten, der skiftede radio ud med TV, og med en rolle som Superliga-vært på Eurosports kanaler.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Stig Rossen - Én af landets allerstørste musical-stjerner, som for tiden kan opleves i Monthy Python-musicalen 'Spam-A-Lot' i Tivoli i København - Andreas Jessen - Skuespilleren du allerede et par gange har kunnet møde i TV's julekalendere, og som lige nu spiller radio-piraten Flemming i 'Mercur' på TV2 Charlie - samt Anja Nissen - dansk/australieren, der til maj skal repræsentere de rød-hvide farver ved det Europæiske Melodi Grand Prix.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Lis Sørensen - Én af landets bedste sangerinder er lige nu aktuel med et helt nyt album og en tour, der tager hende landet rundt - Peter Frødin - Skuespilleren og sangeren der for tiden kan opleves både som talent-dommer, og som 'Grethe' på TV2 - samt Tobias Trier - Sangeren og skuespilleren, der for nylig udsendte album nummer 1, i en planlagt trilogi.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Christian Bitz - Ekspert i sundhed og ernæring og lige nu med i Kanal 4's 'Oraklerne', der drager landet rundt for at rådgive kvinder - Adrian Hughes - DR's kultur- og historieorakel, som har et nyt radioprogram om sproget på samvittigheden - samt JOHS - sangeren der for tiden har stor succes, blandt andet på P4, med en sang der hedder 'Running'.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Christian Degn - Journalisten og TV-værten der siden 2014, hvor han overtog programmet, har været kendt som 'ham den høje fra Hammerslag' - samt Thomas Ring - Skolelæreren og X-Factor vinderen, der for nylig kunne opleves som eneste leverandør af en sang på dansk i Melodi Grand Prix.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Peter A.G. - Forsanger i Gnags, der sidste år fejrede 50-års jubilæum, og som for nylig udsendte album nummer 22 - Pelle Hvenegaard - Skuespilleren og TV-værten der sidste år fik sit ønske opfyldt, da han blev far til en lille pige fra Afrika - samt Julia Lahme - Kommunikations- og livsstilsekspert, og for tiden aktuel i DR1 programmet 'Et glimt af Danmark'.

Diva & Dario

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Andreas Bo - Komikeren der om en uge fylder 50 år, en dag han markerer med premiere på sit nye show: 'Fifti Fifti' - Maria Lucia - Én af landets ypperste når det kommer til den danske musical-scene, og pt. at finde i musicalen 'Chicago' - Samt Katrine Yde - Også en musical-personlighed, med forestillinger som 'West Side Story' og 'Mamma Mia' på samvittigheden. Lige nu er hun aktuel i '39 Trin' i Tivoli.