Ring til regeringen

ProgramInfo

Ring til regeringen: Manu Sareen

Sendt: DR P1, 03 Mar. 2014, Start kl. 09:10 - Slutter 01:00

Socialminister mv. Manu Sareen sidder klar ved telefonen 9-10 for at besvare spørgsmål fra lytterne. Ring med dit spørgsmål på telefon 80 20 80 00 eller mail til ringtilregeringen@dr.dk.

Andre udsendelser

Ring til regeringen v kulturminister Mette Bock

Hvorfor skal kirkerne selv betale præsternes løn? Skal der gives mere støtte til dansk kultur, som TV-serierne Matador og Badehotellet? Hvordan bekæmper vi doping og matchfixing? Hvor meget skal der skæres i mediestøtten til Danmarks Radio og TV2? Stil dit kritiske spørgsmål til kultur- og kirkeminister Mette Bock i Ring til Regeringen på P1, og få svar, på tlf. 80 20 80 00 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Gitte Hansen.

Ring til regeringen: Lars Christian Lilleholt

Klima- og energiministeren vil gøre Nordsøen til Silicon Valley for havvindmøller. Vil det være en fordel for Danmarks økonomi eller for Vestas årsregnskab? En undersøgelse foretaget for Ingeniørforeningen viser, at hver tiende dansker har problemer med mobildækningen i hjemmet. Er det i orden, at provinsen har dårligere mobildækning end de store byer? Og hvordan sikrer vi den europæiske grønne omstilling, når systemet for handel med forureningskvoter af kritikere beskrives som værende "gået i stykker"? I Ring til Regeringen på P1 sidder klima-, energi og forsyningsminister Lars Christian Lilleholt klar ved telefonen. Stil dit spørgsmål, aflever ris eller ros på tlf 80 20 80 00 fra mandag kl. 12, eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Mads Aagaard.

Ring til regeringen: Undervisningsminister Merete Riisager

70.000 unge er faret vild i uddannelsesjunglen, og nu har en ekspertgruppe nedsat af regeringen fremsat ti konkrete anbefalinger til, hvordan de unge nemmest finder vej til det endelige eksamenspapir. Men kan én samlet og forberedende uddannelse dække alle de unges behov? Har folkeskolereformen medført for lange undervisningsdage for de mindste? Og har Alternativet fat i den lange ende, når de i deres nyeste folkeskoleudspil foreslår at erstatte fag som Historie og Samfundsfag med nye fagtyper som Erkendelse og Medborgerskab? I Ring til Regeringen på P1 sidder undervisningsminister Merete Riisager klar ved telefonen. Stil dit spørgsmål, aflever ris eller ros på tlf. 80 20 80 00 fra mandag kl. 12, eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Mads Aagaard.

Ring til regeringen: Søren Pind

Skal vi have filosofikum tilbage på universiteterne? Fordi dannelsen er vores redning i en tid med galoperende teknologiudvikling? Hvad er planen med det nye uddannelsesloft, er det en gevinst eller en tabersag for videnssamfundet? I Ring til Regeringen på P1 sidder uddannelses- og forskningsminister Søren Pind klar ved telefonen. Stil dit spørgsmål, aflever ris eller ros på tlf. 80 20 80 00 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Gitte Hansen.

Ring til regeringen: Karen Ellemann

Er vores ligestillingsminister feminist? Er hårdere straffe den rette kur mod hævnporno? Skal vi forbyde kønsopdelt svømning? I Ring til Regeringen på P1 sidder minister for ligestilling og nordisk samarbejde - samt fungerende sundhedsminister - Karen Ellemann klar ved telefonen. Stil dit spørgsmål, aflever ris eller ros på tlf. 80 20 80 00 fra mandag kl. 12, eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Bente Dalsbæk.

Ring til regeringen: Simon Emil Ammitzbøll

Er ulighed et problem, som vi skal beskæftige os med i Danmark? Har Danmark virkelig brug for flere reformer? Kan prisen for at sidde i regering blive for høj? Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll sidder klar ved telefonen for at svare på lytternes spørgsmål. Ring med dit spørgsmål på telefon 80 20 80 00 fra mandag kl. 12.00 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Bente Dalsbæk.

Ring til regeringen: Ulla Tørnæs

En stigende del af den danske udviklingsbistand bruges til at dække modtagelse af flygtninge. Er det i orden, at vi prioriterer syrere i Gedser højere end afrikanere i Gambia? Ifølge Danmarks spritnye udviklingspolitiske strategi, skal vi i højere grad investere i tredjeverdenslande, frem for at give dem bistand. Er det den rigtige løsning på den tredje verdens problemer? Udviklingsminister Ulla Tørnæs sidder klar ved telefonen for at svare på lytternes spørgsmål. Ring med dit spørgsmål på telefon 80 20 80 00 eller send en email til ringtilregeringen@dr.dk. Vært: Mads Aagaard.

Ring til regeringen: Claus Hjort Frederiksen

Har du et kritisk spørgsmål, så ring til regeringen på P1 mandag kl. 12-13. Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen tager telefonen. Optrapper vi selv konflikten med Rusland? Skal Danmark satse mindre på militære alliancer med USA? Skal Europa have sin egen hær? Ring til magten på P1 på tlf. 80 20 80 00 eller mail til ringtilregeringen@dr.dk Vært: Gitte Hansen.

Ring til regeringen: Erhvervsminister Brian Mikkelsen

Hvorfor skal vi stoppe al mobning af bankerne? Hvornår vil Staten sikre danske husejere mod stormflod og oversvømmelser? Skal loven for andelsboligforeninger ændres, for at undgå konkurser? Ring til Regeringen på P1 ved erhvervsminister Brian Mikkelsen, stil dit spørgsmål, aflever ris eller ros på tlf. 80 20 80 00 fra mandag kl. 12, eller mail til ringtilregeringen@dr.dk Vært: Gitte Hansen.

Er skattelettelser SÅ vigtige?

Skattelettelser er balladen og årsagen til at statsminister Lars Løkke Rasmussen i dag forsøger at danne en ny borgerlig trekløver regering. Men er topskattelettelser virkelig det vigtigste for Danmark og næste generation af danskere? P1Debat samler fremtidens politikere til diskussion om skat, udlændinge, forsvar og klima. Stefan Roy Frederiksen 21 år formand LAU , Camilla Søe 25 år VU, Christina Hansen (S) borgmesterkandidat i Holbæk 23 år, Chris Bjerknæs DFU 26 år. Vært: Bente Dalsbæk