Mads & Monopolet - podcast

ProgramInfo

Mads & Monopolet - Uge 14

Sendt: P4 København, 08 Apr. 2017, Start kl. 12:06 - Slutter 00:00

Vært: Mads Steffensen. Monopol: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, tv-vært Ibi Makienok og journalist Abdel Aziz Mahmoud. 1. Emma har aftalt at løbe halvmarathon med sin veninde, men veninden løber meget langsommere end Emma. 2. Kamilla er blevet lun på en fyr i sin opgang. 3. Bo ved ikke, om han skal invitere sin fraværende faren med til sit kommende bryllup. 4. Preben og Vivi ved ikke, om de kan give deres datter det samme navn som deres venners afdøde datter. 5. Eva arbejder tæt sammen med en meget ineffektiv kollega, og det irriterer hende grænseløst. 6. Jan og Tanja fylder begge 40 næste år. Jan vil fejre det med en stor fest, Tanja vil hellere rejse. 7. Miriam er flyttet hjemmefra, men har lyst til at flytte hjem til sine forældre igen. 8. Monas kollega lægger meget om til sex. 9. Anne-Sofie er single og vil gerne have barn. Nu har venindens kæreste tilbudt at donere sæd. 10. Kamma går næsten altid uden BH.

Andre udsendelser

Mads & Monopolet - Uge 16

Monopolet: Chefredaktør Martin Krasnik, Tv vært Sofie Linde og skuespiller Pilou Asbæk. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Preben vil gerne have, at hans kone gør lidt mere ud af sig selv. 2. Ditte og Mike er uenige om de skal tage ind og se tyrefægtning eller ej. 3. Lise-Lotte er i tvivl, om hun skal sige undskyld for utroskab, hun var indblandet i for et år siden. 4. Mads er syg med cancer og ved ikke, om han og kæresten skal få børn. 5. Pernille er i tvivl om hende og kæresten kan spørge en ældre kvinde, om de må købe hendes hus. 6. Stines mand vil ikke lade sig sterilisere, da han er bange for at miste sin manddom. 7. Nanna er træt af at få invitationer til sammenskudsgilde. 8. Lise har ikke haft kontakt til sin mor i 20 år. Nu er moren død, og Lise ved ikke, om hun skal tage deltage i bisættelsen. 9. Sisse er forelsket i sin bedste ven. 10. Mai vil gerne vide, hvornår man kan introducere en ny fyr for sine børn.

Mads & Monopolet - Uge 14

Vært: Mads Steffensen. Monopol: Skuespiller Nicolaj Kopernikus, tv-vært Ibi Makienok og journalist Abdel Aziz Mahmoud. 1. Emma har aftalt at løbe halvmarathon med sin veninde, men veninden løber meget langsommere end Emma. 2. Kamilla er blevet lun på en fyr i sin opgang. 3. Bo ved ikke, om han skal invitere sin fraværende faren med til sit kommende bryllup. 4. Preben og Vivi ved ikke, om de kan give deres datter det samme navn som deres venners afdøde datter. 5. Eva arbejder tæt sammen med en meget ineffektiv kollega, og det irriterer hende grænseløst. 6. Jan og Tanja fylder begge 40 næste år. Jan vil fejre det med en stor fest, Tanja vil hellere rejse. 7. Miriam er flyttet hjemmefra, men har lyst til at flytte hjem til sine forældre igen. 8. Monas kollega lægger meget om til sex. 9. Anne-Sofie er single og vil gerne have barn. Nu har venindens kæreste tilbudt at donere sæd. 10. Kamma går næsten altid uden BH.

Mads & Monopolet - Uge 13

Monopolet: Kulturchef Ane Cortzen, komiker Jan Gintberg og direktør & filosof Morten Albæk. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Berit og Preben overvejer at sige job op, sælge hus og rejse ud i verden et år. 2. Julie var på scenen - hun vil gerne have sin mands mandeklub til at tale mere om følelser. 3. Bente har fået sin afdøde venindes dagbøger og er i tvivl, om hun skal læse dem. 4. Martin er blevet inviteret til svigerforældrenes sølvbryllup samme dag, som han skal deltage i et vigtigt forhindringsløb. 5. Der er kønssygdomme i omløb blandt Maries venner. 6. Christine var på scenen - hun er træt af at nogen ryger hash i tørrerummet i hendes opgang. 7. Niels er gift og har to børn med sin kone, men han bærer på den store hemmelighed, at han i virkeligheden er homoseksuel. 8. Katrine var på scenen - hun og kæresten venter barn til sommer og er uenige om efternavnet. 9. Nanna har flere gange taget sin mand i at tage kokain. 10. Ruths mor har gennem hele Ruths liv lavet forfærdeligt mad.

Mads & Monopolet - Uge 12

Monopolet: Skuespiller Birgitte Hjort Sørensen, politiker Søren Pind og musiker Søren Rasted. Vært: Mads Steffensen. 1. Sisse på 22 år er forelsket i sin kollega på 47 år. 2. Uma bor i Uganda, hvor vagten ved hendes hus har fået en hospitalsregning, som hun overvejer at betale for ham. 3. Lise har ikke lyst til at møde sin mors nye kæreste. 4. Tine og Lasse er uenige om, hvorvidt Lasses tæppe fra Afghanistan med tanks og håndgranater skal hænge i stuen. 5. Max og hans to brødre er uenige om gavebeløb, når de giver fælles gaver. 6. Louise læser til gymnasielærer, men hun ved ikke, om hun skal skifte uddannelse, fordi hun har en fortid som prostitueret. 7. Kristian er træt af, at hans mor altid giver hans børn sodavand. 8. Sofie ved ikke, om hun skal takke ja til et job i Grønland. 9. Mathilde har fundet datingapps for homoseksuelle på sin fars smartphone. 10. Eva ved ikke om hun skal gå tilbage til sin ekskæreste, som hun savner, men som hun ikke tænder på.

Mads & Monopolet - Uge 11

Monopolet: Politiker Johanne Schmidt Nielsen, satiriker Huxi Bach og skuespiller Peter Mygind. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Sofie og hendes far har fundet et danefæ og vil få 30.000 kr i findeløn, som faren dele dem med Sofies lillebror. 2. Marie Louise og Johannes er stormende forelskede men kan ikke blive enige om, hvorvidt de skal bo i København eller Stockholm. 3. Anne er træt af, at en af hendes medstuderende stiller uendeligt mange spørgsmål til forelæsningerne. 4. Alberte ved ikke om hun kan bede sin døende far skrive afskedsbreve til hans seks børnebørn. 5. Amalies jobkonsulent har sagt, at hun skal fjerne et tyrefægter foto fra sin jobansøgning. 6. Rasmus er stærkt imod at lægge drikkepenge. 7. Sofie ved ikke, om hun skal sige til sin veninde, at hendes kæreste er utro. 8. Preben skal ufrivilligt være far og er i tvivl om. 9. Astrid hader parfume, men en i hendes kollektiv er begyndt at bruge vaskemiddel med parfume. 10. Clara er forelsket i sin kusine.

Mads & Monopolet - Uge 10

Monopolet: Forfatter Leonora Christina Skov, Tv vært Abdel Aziz Mahmoud og bestyrelsesformand Asger Aamund. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1.Christian ved ikke, om han skal fortælle sin kæreste, han tidligere har været sammen med mænd. 2. Thomas 14 årige søn har købt en T-shirt med et skelethoved, der ryger en stor joint, som Thomas synes er vildt upassende. 3. Lisa vil ikke have børn og oplever at mænd bakker ud, når hun siger det. 4. Sara spurgte, om hun kan blande sig, når hun hører fremmede ytre sig racistisk. 5. Cecilies veninde overfører konsekvent 20-30 kr for lidt på mobilepay, når hun skylder penge. 6. Rasmus har en drøm om at få høns, men kæresten er stærkt imod. 7. Rikkes datter bliver holdt udenfor i klassen 8. Louise kan slet ikke holde ud, at hendes kæreste ser porno. 9. Caspers storebror bruger hans Tv log in, som Casper betaler 660 kroner for hver måned. 10. Ida skal til en svær optagelsesprøve på en kandidat dagen efter en Suspekt koncert.

Mads & Monopolet - Uge 9

Monopolet: Tv vært Signe Lindkvist, iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph, chefredaktør Martin Krasnik. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Lars mor har taget noget sølvtøj som mormoren har sagt Lars kusine skulle arve. 2. Maria overvejer at holde en bonus, hun har fået på jobbet, hemmelig for sin mand. 3. Kristian og Lene ved ikke om de skal blande sig i deres naboers skænderier. 4. Helle ser en gift mand der siger, at om to år vil han gå fra sin kone. 5. Sofie har social angst og hader når folk i supermarkedet står for tæt på hende i køen. 6. Katrines far kan ikke acceptere hendes kæreste, fordi kæresten har en muslimsk baggrund. 7. Linas kæreste vil styre om Lina må have lov at ryge en cigaret til fester indimellem. 8. Mens Sanne og hendes mand har været på skiferie, har deres nabo kørt 800 km i deres Tesla. 9. Idas kæreste vil ikke have, at hun er venner med sin ekskæreste. 10. Lisa er i tvivl, om det er egoistisk at få barn med en mand på 59 år.

Mads & Monopolet - Uge 8

Monopolet: Sangerinde Søs Fenger, kulturchef Ane Cortzen og livstilsekspert Mads Christensen Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Camilla spurgte, om det er respektløst at slå op med hendes italienske kæreste via skype. 2. Pernille er homoseksuel og har lyst til at skrive til en fremmed pige på Facebook. 3. Susse er gravid og har ikke kontakt til sin far og er i tvivl, om hun skal fortælle ham, han skal være morfar. 4. Jakob har haft en affære med en gift kvinde, og nu har kvindens mand søgt en stilling, hvor han arbejder. 5. Julie er træt af, at der kun bliver snakket om børn blandt hendes veninder. 6. Diana ser to fyre på én gang. 7. Kristina og hendes roommates er trætte af deres nabos hund, der gør konstant. 8. Prebens er i tvivl, om han skal blande sig i sine forældres indtag af rødvin. 9. Anjas venner taler hårdt til deres barn, og Anja ved ikke, om hun kan blande sig. 10. Nina har snaget i hendes kærestes computer historik og kan se, han tjekker piger ud på Facebook.

Mads & Monopolet - Uge 7

Monopolet: Filminstruktør Hella Joof, radiovært Simon Jul og musiker Mads Langer. Vært: Mads Steffensen. 1. Emma har en nabo, der græder hjerteskærende flere gange om ugen. 2. Anna er 25 år og jomfru og vil gerne snart have sin seksuelle debut 3. Helle er i tvivl om, hvilket beløb hun skal give sin nevø i konfirmationsgave. 4. Berit har i seks år løjet for sin ven Preben om, at han gjorde hende gravid, da hun var 15. 5. Berit har gjort sin mand til en uselvstændig tøffelhelt. 6. Lise venter barn med sin mand fra Kenya og er frustreret over, at hendes jyske familie og venner omtaler den kommende baby som neger. 7. Oline knalder med en fyr, hendes bedste veninde er forelsket i. 8. Niels og Gittes vennepar hjalp med forberedelserne til deres bryllup i august, men nu forventer vennerne gratis kød til gengæld. 9. Sofia har opdaget at veninderne i hendes madklub ses uden hende. 10. Ella har kun mødt sin biologiske far én gang og ved ikke, om hun skal kontakte ham igen.

Mads & Monopolet - Uge 6

Mads & Monopolet - Uge 6 Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, skuespiller Søren Malling og komiker Jan Gintberg. Vært: Mads Steffensen. Dilemmaer: 1. Frank og Lisbeth er uenige om de skal have fladskærm eller tørretumbler på badeværelset 2. Helles nye korthårsfrisure sidder dårligt fem dage om ugen. 3. Albertes far skriver racistiske opdateringer på facebook 4. Berit mobbede sin veninde tilbage i folkeskolen. 5. Mortens bedste ven skal giftes, og den kommende brud vil bestemme gæstelisten til polterabend. 6. Stine ved ikke, om hun skal fortælle sin homofobiske mormor, at hun er homoseksuel. 7. Sisse ved ikke, om hun skal gå videre med en fyr, der er lidt af en player. 8. Stine er træt af, at hendes veninder er begyndt at tage traditionen Babyshower til sig. 9. Preben er blevet forelsket i sin bedste veninde, men er bange for at ødelægge deres venskab ved at sige det højt. 10. Allan og Dorte er uenige om, hvorvidt et stort billede af en nøgen kvinde skal op i deres stue.