Formiddag med Simpson

ProgramInfo

Formiddag med Simpson

Sendt: DR P6 BEAT, 20 Mar. 2017, Start kl. 10:03 - Slutter 12:00

Mikael har i dagens udsendelse en hel stak lækre vinyler med under armen. Han spiller en masse lækker musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Andre udsendelser

Formiddag med Simpson

Mikael hygger igen i dag i studiet. Han får blandt andet besøg af Khaterah Parwani. Derudover skal du selvfølgelig høre alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Formiddag med Simpson

I dag står i vinylens tegn. Masser af vinyl og masser af hygge ikke mindst. Alt sammen præsenteret af den kære George Mikael Simpson.

Formiddag med Simpson

Mikael Simpson har i dag besøg af stand-up komiker Sofie Flykt. Hun fortæller blandt andet om ubehagelige mennesker på de sociale medier og om at være kvinde i stand-up branchen. Mikael spiller selvfølgelig også alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Formiddag med Simpson

Simme er tilbage i æteren. Han har i dag spontant besøg af manipulator Jan Hellesøe. De to hygger med snak om bl.a. Jans TV-program, stress og musik.

Formiddag med Simpson

Tidligere fodboldspiller og nuværende Lyngby FC træner David Nielsen er på besøg hos Simme. Få svaret på, hvad det kræver at blive angriber. Hvorfor David ikke synes, at racisme er et problem. Og hvilken klub der passede David Nielsen bedst.

Formiddag med Simpson

Komiker Nikolaj Stokholm er på besøg i studiet hos Simme-far. Nikolaj var blind som barn, han er sømand og drømte engang om at blive lastbilchauffør. Han fortæller ensomme tour-liv, som dog er nemmere end eksempelvis musikeres tour-liv.

Formiddag med Simpson

Georg Mikael Simpson har i dag besøg af de to gæve jyder René Riis og Joachim Jepsen bedre kendt som Nyt Fra Jylland. De to bag Nyt Fra Jylland har taget rødvin med, og så er de aktuelle med deres hold hold hold tour. Og så er der selvfølgelig en masse lækker musik til dine øregange.