Der er ingen spilleliste eller indslag

Lige nu på P1
Hjernekasse... 00:05 - 01:03
Lige nu på P2
Det´ dansk 00:05 - 01:50
Lige nu på P3
Natradio 00:05 - 05:00
Lige nu på P4
P4 Natradio 00:05 - 01:00
Lige nu på P5
Natmusik 00:05 - 05:00
Lige nu på P6 Beat
00:44 - 00:44
Lige nu på P7 Mix
P7 MIX 00:05 - 05:00
Lige nu på P8 Jazz
P8 JAZZ 19:03 - 05:00
Lige nu på Nyheder
Radioavisen 00:05 - 01:00
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 31. jul. 2017 kl. 06:05 - 07:07

Kejser: Er det nu, du skal videre?

Sendt første gang d. 1. feb. 2017 kl. 10:03

Kan du se dig selv i det job, du har - fra nu og frem til, du skal pensioneres? Hvis ikke, så ska...

Kan du se dig selv i det job, du har - fra nu og frem til, du skal pensioneres? Hvis ikke, så skal du måske overveje, hvad du så kunne tænke dig at bruge dit arbejdsliv på. Det kræver mod at skifte spor i arbejdslivet, men Anne Kejser vil sammen med dagens gæster finde frem til det, der skal til for at tage det første skridt ud på en ny karrierevej.
Medvirkende: Mona Juul, administrerende direktør i reklamebureauet Envision; Majbritte Ulrikkeholm, musiker, forfatter og foredragsholder; Morten Aagaard, korshærspræst; Karina Engelund Mathiasen, cand.pæd.pæd.psych; Stephen Bruyant-Langer, karrierecoach, headhunter og stifter af The Personal Business Plan.
Vært: Anne Kejser.

Mere Kejser

Kejser: Er du effektiv nok på dit arbejde?

24. jul. 2017 kl. 06:05
Virksomheder måler og vejer deres produkter, ydelser og ikke mindst deres medarbejdere. Sådan har...
Virksomheder måler og vejer deres produkter, ydelser og ikke mindst deres medarbejdere. Sådan har man gjort i årtier, men flere begynder at se kritisk på den målstyringskultur, som ret ofte ikke har den effekt, som virksomhederne egentlig ønsker. Og hvad gør det egentlig ved medarbejderne, når de for eksempel nærmest bliver målt på deres personlighed?
Medvirkende: Malene Friis Andernsen, post.doc., ph.d. og cand.psych.aut., Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø; Mikael Trolle, partner i High Performance Institute og træner for herrelandsholdet i volleyball; Alex Penvern, partner, PwC, People & Organisation; Anet Dichman-Hansen; afdelingsleder, Refusion og Sygedagpenge, Odense Kommune.
Vært: Anne Kejser.
(Redigeret genudsendelse fra 27. marts).
(Sendes også 19.03).

Kejser: Bryd de dårlige arbejdsvaner

17. jul. 2017 kl. 06:05
Mennesket er et vanedyr, siger man. Hvad betyder det for vores måde at arbejde på - og hvordan br...
Mennesket er et vanedyr, siger man. Hvad betyder det for vores måde at arbejde på - og hvordan bryder man dårlige vaner på jobbet og dyrker nogle gode i stedet? Anne Kejser har studiet fuld af folk, der kan klæde dig på til at blive bedre til at bryde de dårlige vaner.
Medvirkende: Thomas Vovemod, Vanebrudspalæet; Henrik Stenmann, adm. direktør, IIH Nordic; Hans Henrik Knoop, lektor på DPU og forsker i positiv psykologi og psykisk arbejdsmiljø, Aarhus Universitet.
Vært: Anne Kejser.
(Redigeret genudsendelse fra 9. maj).
(Sendes også 19.03).

Kejser: Tal ordentligt!

10. jul. 2017 kl. 06:05
"Jeg taler desværre ikke så godt dansk mere, men det er der jo heller ikke mange andre, der gør"....
"Jeg taler desværre ikke så godt dansk mere, men det er der jo heller ikke mange andre, der gør". Sådan sagde Victor Borge for en del år siden, men mange vil sikkert stadig nikke genkendende til især den sidste del af sætningen. Men kan man overhovedet tale om, at man taler dårligt dansk, når sproget er i konstant udvikling? Skal vi holde fast i de gamle ord og vendinger, eller skal vi åbne armene for de nye både danske og udenlandske ord i vores sprog? Og hvad er det, der påvirker vores sprog, så det ændres, som det gør? Det kigger Kejser nærmere på.
Medvirkende: Michael Ejstrup, sprogforsker og forskningsleder på Danmark Medie- og Journalisthøjskole; Maria Westh, pressemedarbejder og eventkurator på Nivågaard Malerisamling; Eva Skafte Jensen, seniorforsker ved Dansk Sprognævn.
Vært: Anne Kejser.
(Redigeret genudsendelse fra 21. marts)

Kejser: Hvor kommer motivationen fra?

3. jul. 2017 kl. 06:05
Rigtige mænd, det er sådan nogle, der hader grøntsager og motion og har hang til basser og bajere...
Rigtige mænd, det er sådan nogle, der hader grøntsager og motion og har hang til basser og bajere.
Men det kan også være sådan nogle, der gerne vil lave om på netop det, der er motiverede for forandring. Men hvor finder man motivationen til at gøre noget i stedet for at lade være, som jo ellers ofte er det nemmeste? Det spørger vi om i Kejser, og får svar fra en træner og en professor i psykologi.
Medvirkende: Jacob Søndergaard, træner, "Rigtige Mænd". Jan Tønnesvang, professor i psykologi, Aarhus Universitet. Louise Sofie Fich, fandt motivationen til et vægttab på mere end 40 kilo.
Vært: Anne Kejser.
(Redigeret genudsendelse fra 5. april).

Kejser: Kom helt ned i feriegear

28. jun. 2017 kl. 10:03
Det er nu, der skal drosles ned. Når ferien kommer, så gælder det relationerne til de nærmeste, d...
Det er nu, der skal drosles ned. Når ferien kommer, så gælder det relationerne til de nærmeste, der skal plejes og lappes - måske drømmer du om mere sex med din kæreste og mere tid til at se på sten i strandkanten med dine børn. Men lige så opstemt, man kan være ved tanken om den forestående ferie, lige så skuffet kan man efterfølgende blive, hvis forventningerne ikke blev indfriet. Det er ikke ligegyldigt, hvordan ferien spænder af - for du skal helst have batterierne ladet op til et nyt arbejdsår. Anne Kejser taler med sine gæster om, hvordan vi bedst kommer igennem ferien uden for mange knuste drømme om årets længste pause fra hverdag og stress.
Medvirkende: Steen Kruse, familie- og parterapeut, afdelingsleder, Center for Familieudvikling i Aarhus og John Halse, børnepsykolog.
Vært: Anne Kejser.

Vi anbefaler

Kuskens klaprende sværd og det morderisk udtryk i hans ulveagtige fjæs varsler dårlige tider

En morgen finder Eva sin ex-kæreste, en tidligere Stasi-agent, død i en feriehytte ved Ribe

Volmer og Vibe tager et kig på verdenspremierer og remix af gamle sange

Nu undersøger han, hvad der driver dem, som holder fast ved musikken

Det ender med kagetatoveringer, giganter, grønne piller - og uhyggeligt! Hør lydbog fra Ultra

Sagen er uopklaret og har altid været omgærdet af myter og spekulationer. Kan vi løse den?

Temaer