Der er ingen spilleliste eller indslag

Lige nu på P1
Masterclass... 00:05 - 01:03
Lige nu på P2
Det´ dansk 00:05 - 01:50
Lige nu på P3
Natradio 00:05 - 05:00
Lige nu på P4
P4 Natradio 00:05 - 01:00
Lige nu på P5
Natmusik 00:05 - 05:00
Lige nu på P6 Beat
00:46 - 00:46
Lige nu på P7 Mix
P7 MIX 00:05 - 05:00
Lige nu på P8 Jazz
P8 JAZZ 21:03 - 05:00
Lige nu på Nyheder
Radioavisen 00:05 - 01:00
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 28. jul. 2017 kl. 07:07 - 10:00

P1 Morgen

Sendt første gang d. 18. mar. 2015 kl. 06:07

Meget tyder på at Israels regeringsleder Benjamin Netanyahu kan blive siddende og dermed få en fj...

Meget tyder på at Israels regeringsleder Benjamin Netanyahu kan blive siddende og dermed få en fjerde mandatperiode som premierminister. Han har fået et overraskende godt valg. De danske kommuner skal presses på økonomien til at få flygtninge og indvandrere væk fra sprogkurser og i stedet ud på arbejdspladserne. Sådan lyder det i regeringens nye integrationsplan. Det og meget meget mere – lyt med!

Indslag

Mere P1 Morgen

P1 Morgen

27. jul. 2017 kl. 07:07
Et højspændt politisk drama finder i disse dage sted i vores naboland Sverige. De fire svenske bo...
Et højspændt politisk drama finder i disse dage sted i vores naboland Sverige. De fire svenske borgerlige partier, der indgår i oppositionskoalitionen Alliansen, udtrykte onsdag mistillid til forsvarsminister Peter Hultquist, indenrigsminister Anders Ygeman og minister for infrastruktur Anna Johansson. Alliansen kræver sammen med det højreorienterede Sverigedemokraterna, at de tre ministre går af.
Der er alt for mange vandmænd i havet, og vi får flere og flere munde at mætte på Jorden. I årtusinder har vandmænd været en eftertragtet spise i Asien, men de har aldrig rigtigt slået an i Vesten. Nu har en gastrofysiker fra SDU udviklet en ny metode til at tørre vandmænd til et stadie, hvor de har forladt al bruskagtig konsistens og bliver papirstynde og sprøde, lidt som en kartoffelchip.
Præsident Trump vil ikke have transkønnede i den amerikanske hær. Han har derfor meddelt, at han vil stoppe en lovgivning som giver transkønnede mulighed for at kunne blive amerikanske soldater.
Som ung iværksætter er der mange forhindringer, der skal forceres. En idé skal forvandles til en egentlig virksomhed, og den virksomhed skal udbredes. Dét kan være vanskeligt, for som helt ung kan det være svært at blive taget seriøst - i erhvervslivet såvel som i lovgivningen. Det har 17-årige Andreas Land mærket på egen krop. Hos Dansk Iværksætter Forening mener man, at livet bør gøres lettere for de yngste iværksættere.
I sidste time gæster Maria Reumert Gjerding fra Enhedslisten programmet som vært, hvor vi skal tale om morgenens historier om vandmænd som ny kilde til føde og om udfordringerne ved at være ung iværksætter - og så taler vi om biodiverse haver.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

26. jul. 2017 kl. 07:07
Vi skal kunne begå os på internettet, hvis vi skal tjekke vores skat, vi skal læse beskeder fra l...
Vi skal kunne begå os på internettet, hvis vi skal tjekke vores skat, vi skal læse beskeder fra lægen, hvis vi skal se om vi har feriepenge til gode - og såmænd også hvis vi bare vil køre i tog. Digitaliseringen af Danmark ruller derudaf - spørgsmålet er om vi alle ruller med. Det undersøger vi i programmets tredje time, hvor dagens Bonusvært er den folkekære skuespiller Flemming Jensen. Der kan hurtigt opstå en følelse af panik, hvis man ikke kan få vejret. Det kender de fleste patienter med lungesygdommen KOL, som ofte bliver indlagt, fordi de har følelsen af at blive kvalt. Men selvom det kan føles alvorligt, så er det ikke sikkert, man behøver blive indlagt. Det viser erfaringer fra Region Sjælland, der har oprettet et specielt KOL-kompetencecenter. Hør også om Frankrigs premierminister Macron, som midt i dårlige meningsmålinger får besøg af verdensstjernerne Rihanna og Bono og om de råd, den britiske regering har udarbejdet til borgerne i terrorsituationer, men som regeringen herhjemme ikke ønsker at kopiere.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

25. jul. 2017 kl. 07:07
I Sverige kan en lækage af oplysninger fra det svenske transporttilsyn komme til at koste en elle...
I Sverige kan en lækage af oplysninger fra det svenske transporttilsyn komme til at koste en eller flere af regeringens ministre posten. Hele det svenske kørekortsregister har nemlig været i hænderne på udenlandske it-medarbejdere, som ikke var sikkerhedsgodkendt til opgaven. Og de har håndteret både navne og billeder på personer med hemmelige identiteter som for eksempel agenter eller folk under vidnebeskyttelse, og oplysningerne kan være kommet i de forkerte hænder. I dagens udsendelse får vi svar på, hvordan svenskerne reagerer på sagen og hvad der nu skal ske, mens vi også får et indblik over flere tilfælde af data-læk gennem tiden i Danmark. Gravide med risiko for at føde alt for tidligt skal sikres de samme muligheder for at få den bedste behandling, uanset hvor i landet de bor - og det samme skal deres børn. Det foreslår en sammenslutning af børne- og fødselslæger. Specialisterne vil have en national vejledning for, hvornår man skal flytte de gravide til en af landets fire specialafdelinger, hvis der er risiko for en for tidlig fødsel. Vi vender tilbage til denne historie flere gange i udsendelsen, hvor du også kan høre om, hvorfor stankelben kan koste landmænd millioner, om en række danskere der har fundet beviser for tidligt liv på Jorden og en undersøgelse der viser, at seks ud af ti danskere ikke er blufærdige. Sidstnævnte historie snakker vi med dagens gæstevært Søren Espersen om.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

24. jul. 2017 kl. 07:07
I dag mødes FN's Sikkerhedsråd for at drøfte situationen mellem israelerne og palæstinenserne. I...
I dag mødes FN's Sikkerhedsråd for at drøfte situationen mellem israelerne og palæstinenserne. I Jerusalem er stemningen mellem israelere og jøder anspændt efter en weekend med voldsomme sammenstød, som har kostet syv mennesker livet og såret 400. Israelerne og palæstinenserne er uenige om adgangen til området omkring Al Aqsa-moskeen i det besatte Østjerusalem, hvor israelerne i snart en uge har kontrolleret muslimernes adgang til moskeen med metaldetektorer.
Når løsladte fanger skal ud i friheden igen kan de have brug for hjælp til praktiske ting, som at finde bolig og få nem-id, en hjælp, som de blandt andet kan få hos Røde Kors frivillige mentorer. Gennem projektet Primus Motor hjælper de frivillige tidligere indsatte med en ny og god start. Men der er brug for flere af den slags frivillige til at hjælpe de løsladte fanger, siger Røde Kors.
I sidste time af programmet gæster formanden for Ungdommens Røde Kors Amalie Utzon programmet. Vi skal tale om ældre, der flytter til en anden kommune, når de skal flytte i ældrebolig eller på plejehjem, for at komme tættere på deres børn og børnebørn. DR Nyheder har fået lavet en rundspørge i 52 kommuner ud af 98 kommuner, som viser, at hver 10. ældre der i 2016 fik grønt lys til en pleje- eller ældrebolig kom fra en anden kommune end den, hvor de har fået en plads. Og det er ofte børn og børnebørn der trækker.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

22. jul. 2017 kl. 08:07

- med radioaviser, aktualitet, baggrund og debat.
www.dr.dk/p1morgen

Vi anbefaler

Sangeren fortæller om sin far, som var landpostbud, om politikere på Twitter og "hudsult"

Frustrerende, men appellerende til fantasien. Måske mere interessant end en afrundet? Døm selv

Waseem Hussain, formand for Islamisk Center og fængselsimam underviser i den islamiske tekst

Den perfekte mor dominerer Instagram og Facebook, men det er også ensomt, rodet og trættende!

Fra Thiemers Magasin giver hun vigtige råd til, hvordan billede og tekst bedst forenes

Buster og Jacinta er ude at køre - meget langt! Når de keder sig, finder de på sjove lege

Temaer