P1 Morgen | P1 | DR

Der er ingen spilleliste eller indslag

Lige nu på P1
P1 Eftermiddag 14:03 - 16:07
Lige nu på P2
Amadeus 15:03 - 18:05
Lige nu på P3
LOL DK 15:06 - 16:04
Lige nu på P4
Radioavisen 15:00 - 16:00
Lige nu på P5
Nis på P5 14:03 - 16:03
Lige nu på P6 Beat
Musiktjenesten 15:03 - 18:03
Lige nu på P7 Mix
Popdatering 14:03 - 17:03
Lige nu på P8 Jazz
P8 JAZZ 09:05 - 16:03
Lige nu på Nyheder
Radioavisen 15:03 - 16:00
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 24. okt. 2017 kl. 06:07

P1 Morgen

Sendt første gang d. 14. jul. 2017 kl. 07:07

Flere kommuner frygter, at de pludselig ikke længere får hentet skrald af det norske firma Reno N...

Flere kommuner frygter, at de pludselig ikke længere får hentet skrald af det norske firma Reno Norden, der henter skrald i 35 kommuner i Danmark. Virksomheden har nemlig økonomiske vanskeligheder, og en række ansatte i Sverige har både strejket og sagt op, fordi deres arbejdsvilkår blev ændret. Vi besøger Frederikssund Kommune, der har lavet en plan b for skraldeafhentning, og så taler vi med direktøren i Reno Norden om firmaets udfordringer. 14. juli er en festdag i Frankrig, men for første gang siden 1789 er den også en officiel sørgedag. Det er præcis et år siden, at et terrorangreb rystede den sydfranske by Nice. I dagene efter fastslog borgmesteren, at byen aldrig ville komme til at holde en festlig Bastille-dag igen. Vi ser på, hvordan Nice har bearbejdet et års officiel sorg, og så ser vi på hvad Frankrig har fået ud af snart to års undtagelsestilstand. Sidste time af programmet gæster formanden for Dansk Psykologforening Eva Secher Mathiasen programmet som vært. Vi taler videre om det paradoksale i at løse en krisesituation ved hjælp af undtagelsestilstand, som vi ser det i Frankrig - og så taler vi om faldende tilskuertal i Superligaen og problemer ved digital revolution.
www.dr.dk/p1morgen

Indslag

Mere P1 Morgen

P1 Morgen

23. okt. 2017 kl. 06:07
I går gik japanerne til valg og endte med at genvælge deres nuværende premierminister - den Liber...
I går gik japanerne til valg og endte med at genvælge deres nuværende premierminister - den Liberal-Demokratiske Shinzo Abe. Det viser målinger ifølge tv-stationen NHK. Dermed kan Abe blive den længst siddende premierminister i Japans historie. Abe udskrev valget mere end et år før tid, fordi han ville have et stærkere mandat til at håndtere krisen med Nordkorea, efter at landet i flere omgange har sendt missiler tværs hen over den japanske ø Hokkaido.
Hvis du skulle vælge en enkelt ting, som siger noget om de seneste 17 år, hvad ville du så vælge?
Spørgsmålet her er blevet stillet af Nationalmuseet, hvor man har bedt danskere om hjælp i forbindelse med en ny udstilling "Din ting - vores historie", en fortælling om danmarkshistorien fra 2000-2017. Hele morgenen diskuterer vi, hvilken genstand, der bedst siger noget om årene siden årtusindeskiftet, spørger lyttere om deres bud og så kommer politiske kommentator Anna Libak i studiet og fortæller om sit bud; tørklædet. Desuden taler vi om, at USA er i øjeblikket vidne til en voldsom stigning i antallet af hadgrupper mod muslimer. Højrefløjen i USA er domineret af det, der hedder 'Alt-right', det alternative højre, som samler mange forskellige grupper på højrefløjen i et uformelt netværk. Det foregår især på nettet, men den seneste tid også på gaderne i amerikanske byer til demonstrationer og samlinger.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

21. okt. 2017 kl. 08:07
Hvilke principper er på spil i konflikten mellem spillerforeningen og DBU? Danmark og Sverige er...
Hvilke principper er på spil i konflikten mellem spillerforeningen og DBU? Danmark og Sverige er blevet enige om en aftale om, hvordan PostNord i Danmark skal reddes, men er det en god aftale set med danske briller? Og hvorfor mor-datterforholdet så kompliceret?
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

20. okt. 2017 kl. 06:07
Hvordan kunne sommerens eufori over de danske fodboldkvinder forvandle sig til et af de mørkeste...
Hvordan kunne sommerens eufori over de danske fodboldkvinder forvandle sig til et af de mørkeste kapitler i dansk fodbold? Hvorfor skal det franske postvæsen levere velfærdsydelser? Og hvorfor er det vigtigt, at børn læser skønlitteratur?
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

19. okt. 2017 kl. 06:07
Svigter vi udsatte kvinder ved at indføre babyluger? Er det nødvendigt at have et faktatjekmedie...
Svigter vi udsatte kvinder ved at indføre babyluger? Er det nødvendigt at have et faktatjekmedie i Danmark? Hvordan skal mænd reagere, når kvinder fortæller om seksuelle krænkelser?
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

18. okt. 2017 kl. 06:07
Bliver Xi Jinping genvalgt som Kinas præsident ved kommunistpartiets 19. partikongres? Hvad betyd...
Bliver Xi Jinping genvalgt som Kinas præsident ved kommunistpartiets 19. partikongres? Hvad betyder det, hvis kvindelandsholdet og DBU ikke bliver enige om en aftale? Og hvor meget fylder situationen omkring Rohingyaerne i resten af Myanmar?
www.dr.dk/p1morgen

Vi anbefaler

Lars Hjortshøj byder på radiofonisk buffet med lækker musik og satirisk tandsmør!

Volmer, Vibe, verdenspremierer og nye versioner

P1 er klog i det daglige, så her giver vi den lige et hak ekstra - som bagkloge

Kvinden lover at tie, men nogen bemærker hendes nye opførelse. De vil vide, hvad hun skjuler

Tilde Bang-Hansen og Casper Bach Hegstrup introducerer dig til den nyeste musik under radaren

Om løsrivelse af Catalonien, kindkyssende formand for EU-Kommissionen og kinesiske kakkelakker