Der er ingen spilleliste eller indslag

Lige nu på P1
Geetisk råd 03:03 - 04:03
Lige nu på P2
Natsværmeren 03:03 - 05:00
Lige nu på P3
Natradio 00:05 - 05:00
Lige nu på P4
Radioavisen 03:00 - 04:00
Lige nu på P5
Natmusik 00:05 - 05:00
Lige nu på P6 Beat
P6 Beatet 21:03 - 05:00
Lige nu på P7 Mix
P7 MIX 00:05 - 05:00
Lige nu på P8 Jazz
P8 JAZZ 19:03 - 05:00
Lige nu på Nyheder
Radioavisen 03:03 - 04:00
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 28. sep. 2017 kl. 09:05

Slotsholmen: Mette Frederiksen året der gik

Sendt første gang d. 29. jun. 2017 kl. 09:05

En af de helt store overraskelser i dansk politik i forårshalvåret var Socialdemokratiets stadig...

En af de helt store overraskelser i dansk politik i forårshalvåret var Socialdemokratiets stadig tættere alliance med Dansk Folkeparti. Hvad betyder den for stabiliteten af Lars Løkke Rasmussens regering, og hvad betyder den for samarbejdet i rød blok - og for en måske kommende Socialdemokratisk-ledet regering efter næste valg? Vi spørger en af hovedpersonerne. I en særudgave, inden Slotsholmen går på sommerferie, er Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, gæst i studiet i kælderen under Borgen til en snak med DR's politiske analytiker Jens Ringberg om alt fra forholdet til DF og rød blok til synet på EU og uddannelse. Slotsholmen er tilbage i vante rammer til august.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Mere Slotsholmen

Slotsholmen

21. sep. 2017 kl. 09:05
Partierne på Christiansborg lægger stadig flere kræfter i at kvæle dårlige sager, allerede før me...
Partierne på Christiansborg lægger stadig flere kræfter i at kvæle dårlige sager, allerede før medierne udkommer med historierne. Hvordan harmonerer det med skåltalerne om en fri presse, spørger vi i Slotsholmen i selskab med Berlingskes politisk redaktør, TV2's tidligere nyhedsdirektør og Dansk Folkepartis næstformand, Søren Espersen - der selv har en fortid som journalist. Vi ser også frem mod de konservatives landsråd i weekenden. Og så tager vi debatten om, hvorvidt burkaer bør forbydes eller ej. Har du spørgsmål om dansk politik, så skriv til slotsholmen@dr.dk eller ring på 3520 2035.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

14. sep. 2017 kl. 09:05
Dansk politik er sjovere end sit rygte. Humor bliver jævnligt brugt i politiske debatter i folket...
Dansk politik er sjovere end sit rygte. Humor bliver jævnligt brugt i politiske debatter i folketingssalen - til at bløde situationer op, til at udstille modparten, som stikpiller og som kække svar. Og så er der alle de ufrivilligt morsomme bemærkninger. Få et godt grin, når Huxi Bach gæster Slotsholmen i kælderen under Christiansborg. Og så ser vi frem mod en weekend med landsmøder i Nyborg, Herning og Aalborg.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

7. sep. 2017 kl. 09:05
De radikale melder sig nu blandt de partier på Christiansborg, der mener, at antallet af flygtnin...
De radikale melder sig nu blandt de partier på Christiansborg, der mener, at antallet af flygtninge og indvandrere har betydning for integrationen. Vi tager debatten. Men hvad skal vi egentlig med et slogan som 'Antallet betyder noget' og lignende oneliners? Helle Thorning-Schmidts tidligere spindoktor kommer i studiet om tager sit ansvar for at fylde dansk politik med klicheer og stramme overskrifter. Folketinget tager hul på finanslovsdebatten i dag - vi ridser hovedpunkterne i debatten op. Husk, du kan ringe med spørgsmål eller ideer til redaktionen på 3520 2035 eller skriver på slotsholmen@dr.dk
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

31. aug. 2017 kl. 09:05
Et skatteudspil, et vækstudspil og et finanslovsforslag. Regeringen præsenterer ikke mindre end t...
Et skatteudspil, et vækstudspil og et finanslovsforslag. Regeringen præsenterer ikke mindre end tre store politiske udspil denne uge. Det skal kunne betale sig at arbejde, gentager regeringen. Men investering i velfærd er langt vigtigere end at give skattelettelser, lyder kritikken. Slotsholmen ser ind bag de politiske paroler. Og så følger vi op på debatten om lobbyisme, når en lobbyist med en fortid som minister møder et nuværende folketingsmedlem i studiet under Christiansborg. Husk, du kan ringe og stille spørgsmål til Slotsholmens redaktion om dansk politik på 3520 2035, eller du kan sende en email til slotsholmen@dr.dk.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

24. aug. 2017 kl. 09:05
Det er efterhånden ikke nyt, at lobbyister huserer på og omkring Slotsholmen og forsøger at påvir...
Det er efterhånden ikke nyt, at lobbyister huserer på og omkring Slotsholmen og forsøger at påvirke de politiske beslutninger. Men hvem er de, hvordan arbejder de, og udgør de et demokratisk problem? Slotsholmen kortlægger netværket af tidligere politikere, ministre og spindoktorer - i selskab med to lobbyister. Og så er der måske et borgerligt opgør på vej med Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Naser Khader (K) kommer i studiet og forklarer. Husk, du skal stille spørgsmål om stort og småt i dansk politik til Slotsholmens redaktion; ring på 3520 2035 eller skriv til slotsholmen@dr.dk
Vært: Bjarne Steensbeck.

Vi anbefaler

Inspiration for generationer og kronjuvel i kulturlivet, men også trussel for sovjet-styret

Henrik Ruben Genz gæster Filmland, hvor vi taler om hans seneste film Gud taler ud

Vi er taget på visit for at høre, hvad de laver, når de ikke fisker, surfer og nyder naturen

Brinkmann taler med hjerneprofessor Moos om forskning i behandling af demens og andre sygdomme

Jeppe Nissen, Copenhell deler erfaringer, planer og drømme om metalfestival med 14-årige Lasse

Søg og du skal finde! Nettet flyder med porno. Kan være svært at styre, men godt for sexlivet