Skole

Historiedysten

Deltager du og din klasse i Historiedysten 2014? Så kan du blive klogere på årets emne "Norden" her på DR Skole.

Lav lokal klimajournalistik og vind en tur til Samsø

Nu kan elever i 7.-10. klasse springe ud som klimajournalister. Skriv en artikel om en person eller et projekt i dit lokalområde, som gør en forskel for klimaet, og vind et ophold på Samsø Energiakademi for hele klassen.

Soundpainting

Vær med i "Det virtuelle Danmarks-kor"! Ved hjælp af musiktegnsproget Soundpainting kan du og din klasse blive en del af det virtuelle Danmarks-kor. Musikerne Ketil og Gustav viser jer hvordan.

Klimaændringer

Kloden koger, isen smelter, vindene bliver vildere og havene stiger. Det er bare nogle konsekvenser af klimaændringerne som med 95 procent sikkerhed er menneskeskabte. Se klip om klimaet og bliv klogere på, hvordan vi vender udviklingen.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Skole i 200 år

I år har din skole rund fødselsdag, det er nemlig 200 år siden, alle børn fik pligt og ret til at gå i skole. Her kan du kan gå på opdagelse i skolegården, klasseværelset og møde elever og lærere gennem tiden i tre tidslinjer med klip fra DRs arkiver.

Månedens tema: Din sundhed

"Din sundhed" er et populært tema på DR Skole. Her finder I klip og opgaver om kroppens maskineri og sund livsstil.

D' Nice at være Nice

Til august sætter DR Ultra fokus på at være en god kammerat med kampagnen "D' Nice at være Nice". Her på DR Skole bliver materialet sat i en faglig kontekst.

Find dit fag