Skole

Ud i rummet

Andreas Mogensen, Danmarks første astronaut, skal ud i rummet d 2. september 2015. Hvor meget astronaut er du? Prøv vores nye raketspil, hvor du skal laste en raket og sende den ud til Den Internationale Rumstation ISS.

Ultra Nyt Skole

Brug børnenes egne tv-nyheder i undervisningen. Vi har samlet en masse nyhedsindslag fra Ultra Nyt i forskellige temaer. Til hvert tema er der en lærervejledning - og opgaver til eleverne.

Ensomhed

I 5.-9. klasse sidder der i gennemsnit én dreng og to piger i hver klasse, som føler sig ensomme. Hvad vil det sige at være ensom, at være alene - og ikke mindst at være en del af et fællesskab?

Ultra Nice Klassen 2015

Vind den sjoveste klassefest og billetter til Ultra Galla showet. Fortæl os, hvorfor jeres klasse er Ultra Nice, og hvorfor I er de bedste til at få alle til at føle sig som en del af fællesskabet og dermed vinde titlen som årets Ultra Nice Klasse 2015.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Valg 2015

Efter tre ugers intens valgkamp endte valget 2015 med, at Danmark fik en ny regering. Her kan du se nogle af højdepunkterne fra valgkampen.

EU-lande med udfordringer

Korruption, gældskrise, frygt for en stor nabo og problemer med at finde en ny national identitet. De fire EU-lande Rumænien, Grækenland, Polen og Storbritannien har hver deres udfordring.

Find dit fag

Ultra Nyt Skole

Mere Ultra Nyt Skole