Skole

Valg 2015

Den 18. juni skal der vælges politikere til Folketinget. Her kan du blive klogere på demokrati, politiske ideologier og hvad der sker, når Danmark er midt i en valgkamp.

100 år med kvinders valgret

I år er det 100 år siden, at kvinder i Danmark fik stemmeret. Se videoklip om kampen for kvindernes valgret, om de første kvinder i politik og de mange, der banede vejen for, at Danmark i 2011 fik sin første kvindelige statsminister.

Danske partier

I Danmark har vi et væld af forskellige partier, bare i Folketinget sidder der politikere fra otte forskellige partier. Se klip og læs artikler om tidligere og nuværede partier i Danmark.

Vigtige valg

Mindst hvert fjerde år er der folketingsvalg. Nogle valg er mere specielle end andre. Oplev selv de historiske valg, som dine forældre og bedsteforældre stadig taler om.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Mig og mit kæledyr

I 10 korte film kan du møde børn, der har deres eget kæledyr. Du kan høre, om dyrene er svære at passe, og om hvad det bedste er ved et kæledyr. Og dyrene snakker også ...

Leg og sport

Dans, boldspil og andre hjørner af idrætsverdenen finder du her. Du kan også se, hvordan den perfekte idrætsudøver ser ud.

Find dit fag