Skole

Ultra Galla - D' Nice at være Nice

Ultra Galla - D' Nice at være Nice handler om at være en god kammerat. I seks film og to sjove spil får du og din klasse gode råd og inspiration til, hvordan I bliver endnu mere nice! Lærervejledninger og elevopgaver lægger op til arbejdet med at skabe et godt fællesskab i klassen. Se også den flotte film ”Vis mod”, der handler om at sige fra overfor mobning.

Flygtninge i Danmark

En strøm af flygtninge vandrer i denne tid gennem Europa i håbet om at finde asyl. Se klip fra Ultra Nyt om flygtningenes ankomst til Danmark og brug de tilhørende elevopgaver i kristendomsundervisningen.

Ultra Nyt Skole

Brug børnenes egne tv-nyheder i undervisningen. Vi har samlet en masse nyhedsindslag fra Ultra Nyt i forskellige temaer. Til hvert tema er der en lærervejledning - og opgaver til eleverne.

På flugt

Hvert år bliver millioner af mennesker drevet på flugt på grund af krig eller personlig forfølgelse. Følg deres rejse i dette tema til udskolingen, og prøv det interaktive spil "Deadline Athen".

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Ensomhed

I 5.-9. klasse sidder der i gennemsnit én dreng og to piger i hver klasse, som føler sig ensomme. Hvad vil det sige at være ensom, at være alene - og ikke mindst at være en del af et fællesskab?

EU-lande med udfordringer

Korruption, gældskrise, frygt for en stor nabo og problemer med at finde en ny national identitet. De fire EU-lande Rumænien, Grækenland, Polen og Storbritannien har hver deres udfordring.

Find dit fag