Skole

Online trivsel

Trivsel på nettet er en vigtig del af børnelivet. I dette tema sætter vi fokus på børns trivsel og adfærd på de sociale medier. Temaet hænger sammen med Uge Sex 2016.

Juniorforskerne

Børn kan få masser af gode ideer, der kan gøre en stor forskel. Juniorforskerne giver eleverne mulighed for at finde ud af, om deres ideer kan blive til virkelighed.

Klima - hvad rager det mig?

Mens de voksne politikere diskuterer, hvordan vi kan leve mere klimavenligt, så handler børnene i dette tema allerede. Lær, hvad du kan gøre for klimaet i din hverdag.

Skolernes Sangdag 2016

Vær med i Danmarks største morgensang på Skolernes Sangdag fredag den 18. marts 2016. Værsgo' - her er de sange, vi skal synge med tekster, noder og lyd, så I kan øve jer.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Terror

Verden over tager religiøse og politiske grupper civilbefolkningen som gidsel for at opnå deres mål. Hvem udløser bomberne, og hvor meget frihed skal vi opgive for tryghed?

Ultra Galla - D' Nice at være Nice

Ultra Galla - D' Nice at være Nice handler om at være en god kammerat. I seks film og to sjove spil får I gode råd og inspiration til, hvordan I bliver endnu mere nice ved hinanden i klassen.

Ultra Nyt Skole

Brug børnenes egne tv-nyheder i undervisningen. Vi har samlet en masse nyhedsindslag fra Ultra Nyt i forskellige temaer. Til hvert tema er der en lærervejledning - og opgaver til eleverne.

Find dit fag