Skole

Klima - hvad rager det mig?

I næste uge mødes verdens ledere i Paris til COP21 for at indgå en ny global klimaaftale. Imens kan børnene lære om, hvad de kan gøre for klimaet i deres egen hverdag gennem videoklip og opgaver.

Fokus: Flygtninge

Når mennesker på flugt pludselig går på motorvejen i Danmark, kommer flygtningekrisen tæt på os. Brug Ultra Nyt Skole til at tale om de mange spørgsmål, som flygtningesituationen stiller.

Børnenes Verdenshistorie

Lyt til 9 små dramatiseringer af begivenheder fra den danske historiekanon. Arbejd med opgaverne eller brug historierne som intro til at arbejde med emnerne.

Børnerettighedsdagen 2015

Den 20. november er det Børnerettighedsdag. Her finder du klip og opgaver, du kan bruge, hvis du vil sætte fokus på børns rettigheder i undervisningen.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Ultra Galla - D' Nice at være Nice

Ultra Galla - D' Nice at være Nice handler om at være en god kammerat. I seks film og to sjove spil får I gode råd og inspiration til, hvordan I bliver endnu mere nice ved hinanden i klassen.

Skolernes Sangdag 2016

Vær med i Danmarks største morgensang på Skolernes Sangdag fredag den 18. marts 2016. Værsgo' - her er de sange, vi skal synge med tekster, noder og lyd, så I kan øve jer.

Ultra Nyt Skole

Brug børnenes egne tv-nyheder i undervisningen. Vi har samlet en masse nyhedsindslag fra Ultra Nyt i forskellige temaer. Til hvert tema er der en lærervejledning - og opgaver til eleverne.

Find dit fag