Skole

Lav lokal klimajournalistik og vind en tur til Samsø

Nu kan elever i 7.-10. klasse springe ud som klimajournalister. Skriv en artikel om en person eller et projekt i dit lokalområde, som gør en forskel for klimaet, og vind et ophold på Samsø Energiakademi for hele klassen.

Få inspiration til din årsplan

Vi skyder skoleåret i gang med en masse nye tiltag. Eleverne kan blandt andet rejse tilbage i Nordens historie, lave deres egne multimedie-fortællinger med DR-klip og få slaget ved Dybbøl fortalt gennem levende billeder.

Skole i 200 år

I år har din skole rund fødselsdag, det er nemlig 200 år siden, alle børn fik pligt og ret til at gå i skole. Her kan du kan gå på opdagelse i skolegården, klasseværelset og møde elever og lærere gennem tiden i tre tidslinjer med klip fra DRs arkiver.

Klimaændringer

Kloden koger, isen smelter, vindene bliver vildere og havene stiger. Det er bare nogle konsekvenser af klimaændringerne som med 95 procent sikkerhed er menneskeskabte. Se klip om klimaet og bliv klogere på, hvordan vi vender udviklingen.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

1. Verdenskrig: Europa i brand 1914-1918

I år er det hundrede år siden, 1. Verdenskrig brød ud. I Danmark er det blevet den glemte krig, fordi vi ikke deltog. Men krigen har stor historisk betydning for det Europa, vi kender i dag.

D' Nice at være Nice

Til august sætter DR Ultra fokus på at være en god kammerat med kampagnen "D' Nice at være Nice". Her på DR Skole bliver materialet sat i en faglig kontekst.

Lav musik med håndtegn

Skoleklasser fra hele landet inviteres til at deltage i et stort virtuelt danmarkskor ved hjælp af et nyt undervisningsforløb her på DR Skole med musik-tegnesproget Soundpainting.

Find dit fag