Skole

Nyt tema: Skole i 200 år

I år har din skole rund fødselsdag, det er nemlig 200 år siden, alle børn fik pligt og ret til at gå i skole. Her kan du kan gå på opdagelse i skolegården, klasseværelset og møde elever og lærere gennem tiden i tre tidslinjer med klip fra DRs arkiver.

Nyt tema om klimaændringer

Kloden koger, isen smelter, vindene bliver vildere og havene stiger. Det er bare nogle konsekvenser af klimaændringerne som med 95 procent sikkerhed er menneskeskabte. Se klip om klimaet og bliv klogere på, hvordan vi vender udviklingen.

Brug DR Skole til afgangsprøven

På DR Skole finder du en række prøveoplæg til kristendom, samfundsfag og historie, som tager udgangspunkt i klip fra vores arkiver og kombinerer klippene med andre kilder.

1864 på Dybbøl

TEMA: 1864 er historien om overmodige politikere, der fører Danmark ind i en nådesløs krig. Den 18. april er det 150 år siden, at de afgørende kampe ved Dybbøl udspillede sig, og temaet kredser om DR Radios genopførelse af slaget.

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

Leg og lær med kendte DR-figurer

ARTIKEL: Klipkassen er DRs nye læringssite til børn i dagtilbud. Her finder børn og pædagoger sjove opgaver og klip med kendte DR-figurer som Hr. Skæg, Sebastian og Lille Nørd. Klipkassen kan også bruges i børnehaveklassen.

Skolernes Sangdag 2014

ARTIKEL: Skolernes Sangdag løber traditionen tro af stablen fredag før påsken den 11. april 2014. Kom og syng med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NYHEDSBREV: Få et hurtigt overblik over, hvilke temaer og klip, der er aktuelle netop nu, og hvilke nye temaer I kan se frem til med vores månedlige nyhedsbrev, der er målrettet lærere i grundskolen.

Find dit fag