Skole

Ultra Nyt Skole

Brug børnenes egne tv-nyheder i undervisningen. Vi har samlet en masse nyhedsindslag fra Ultra Nyt i forskellige temaer. Til hvert tema er der en lærervejledning - og opgaver til eleverne.

Små synger sammen

DR inviterer alle børn i daginstitutioner til at synge sammen torsdag den 10. september 2015. Tilmeld dig, bestil flag og plakater og få inspiration til sange.

Ensomhed

I 5.-9. klasse sidder der i gennemsnit én dreng og to piger i hver klasse, som føler sig ensomme. Men hvad vil det sige at være ensom, at være alene - og ikke mindst at være en del af et fællesskab?

Vælg fag

Vælg fagside og gå direkte til den.

Kom godt i gang

Alle vejledninger

Nyt fra DR Skole

EU-lande med udfordringer

Korruption, gældskrise, frygt for en stor nabo og problemer med at finde en ny national identitet. De fire EU-lande Rumænien, Grækenland, Polen og Storbritannien har hver deres udfordring.

Valg 2015

Efter tre ugers intens valgkamp endte valget 2015 med, at Danmark fik en ny regering. Her kan du se nogle af højdepunkterne fra valgkampen.

100 år med kvinders valgret

I år er det 100 år siden, at kvinder i Danmark fik stemmeret. Se videoklip om kampen for kvindernes valgret, om de første kvinder i politik og de mange, der banede vejen for, at Danmark i 2011 fik sin første kvindelige statsminister.

Find dit fag

Ultra Nyt Skole

Mere Ultra Nyt Skole