Sådan får du adgang til DR Skole

Alle danske grundskoler har adgang til DR Skole. Du skal bruge dit UNI-login for at få adgang til vores undervisningstemaer og klip.

(© Birgitta Præstholm, DR)

Det er gratis for de danske grundskolers lærere og elever at bruge både klip, tekst og undervisningstemaer fra DR Skole.

Men det kræver, at der er styr på en række formelle ting.

Hvad handler det om?

Her kommer svaret på det spørgsmål.

1)
Kun grundskoler og ungdomsuddannelser kan få adgang. Det er et grundvilkår i samarbejdet mellem DR og COPY-DAN. Studerende og lærere på lærerseminarer har også adgang.

2)
Din skole skal have en AVU-Basisaftale med Copydan AVU-medier. Næsten alle skoler har i dag en aftale med Copydan AVU-medier om adgang til optagelse af tv-udsendelser mv. til undervisningsbrug.

3)
Din skole skal være tilmeldt UNI-login. UNI-login er et bruger-id, der giver elever og lærere adgang til en lang række undervisningsrelaterede nettjenester.

Det er gratis for brugerne at få et UNI-login.

Første gang du logger på DR Skole, skal du acceptere vilkårene for brugen af indholdet.

Læs mere om de generelle betingelser for brug af DR Skole her.

Hvis din skole eller uddannelsesinstitution ikke allerede er tilmeldt UNI-login, kan det bestilles via Uni-C her.

Er der problemer?

Oplever I, at I ikke kan logge jer på DR Skole eller DR Gymnasium med jeres UNI-login, skal I kontakte:

UNI-C Administrationssupporten på tlf. 35 87 85 50/@:admsupporten@uni-c.dk

Oplever I, at klippene ikke vil afspille, eller sider ikke vises, når I er logget på, skal I kontakte DR Skole på skole@dr.dk.

Læs også

1. Om DR Skole