Så er FCM advaret: Rooney vil vinde Europa League

Wayne Rooney finder det nødvendigt, at Manchester United vinder et trofæ i denne sæson.

De mener det alvorligt, Manchester United. Og hvis FC Midtjylland ikke var klar over i forvejen, så er midtjyderne så i hvert fald advaret nu.

Advarslen kommer fra United-anfører Wayne Rooney forud for Europa League-opgøret mod FCM på torsdag. Rooney gør det klart, at Manchester United i denne sæson skal gå efter at vinde et trofæ.

Og det skal ske i de to turneringer, hvor klubben stadig spiller en rolle, i Europa League og FA Cuppen.

- Det vigtige for os nu, føler jeg, er, at vi begynder at vinde trofæer igen i denne sæson, siger Wayne Rooney ifølge Reuters.

Sidste gang Manchester United vandt et trofæ var i 2013, hvor Alex Ferguson i sin sidste sæson for klubben sikrede sig mesterskabet. Klubben er aktuelt nummer fem i Premier League, men efter nederlaget til Sunderland i weekenden udelukkede træner Louis van Gaal, at man kunne ende på en af ligaens CL-pladser.

Stort at vinde EL

Derudover formåede United ikke at spille sig videre fra Champions Leagues gruppespil og har altså nu kun FA Cuppen og Europa League tilbage. I sidstnævnte turnering er der for vinderen en direkte CL-plads at se frem til.

Det skal tages seriøst, mener Wayne Rooney.

- Det ville være stort at vinde Europa League. Det er ikke dér, vi ville være I starten af sæsonen, men nu er vi her, så hvorfor ikke forsøge at vinde den, siger Rooney og fortsætter:

- Dette er mere eller mindre et nyt hold, så for os som et hold, er det vigtigt at vinde noget. Fansene vil se os vinde noget igen, siger han.

 • Print
 • Del artiklen:

  Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

  Få dagligt nyt fra DR Sporten.

  Vælg mailingliste:

  Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: