Poulsen og AZ videre trods nederlag

Simon Poulsen og AZ Alkmaar er klar til kvartfinalen i Europa League trods nederlag til Udinese.

AZ Alkmaar gik videre trods nederlag til Udinese. (Foto: STEFANO LANCIA © Scanpix)

Simon Poulsen og AZ Alkmaar spillede sig i kvartfinalen i Europa League trods 1-2-nederlag ude til italienske Udinese. Samlet gik AZ videre med 3-2, men det så indledningsvist svært ud for hollænderne i returkampen.

AZ's Nick Viergever så direkte rødt allerede i det tredje minut, Antonio Di Natale bragte Udinese foran 1-0 på det efterfølgende straffespark, og efter et kvarter havde Di Natale gjort det til 2-0.

Men efter en halv times spil kom Simon Poulsen godt med frem i et angreb, og den danske venstre back lagde en perfekt aflevering til holdkammeraten Erik Falkenburg, der scorede der vigtige udebanemål.

Spanske Valencia mødte PSV Eindhoven på det helt rigtige tidspunkt af sæsonen. Hollænderne er i krise for tiden, og spanierne fik torsdag aften 1-1 med hjem fra Eindhoven. Samlet sejrede spanierne med 5-3.

Hannover 96 satte tingene på plads i returkampen på hjemmebane mod belgiske Standard Liege. Tyskerne vandt 4-0 og samlet 6-2 i opgøret mellem to af de hold, som sendte FC København ud af gruppespillet.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve