Morten Olsen: Hareide kan bare ringe

Hvis Åge Hareide har brug for at snakke om Bendtner, taktik eller andre ting, er Morten Olsens telefon åben.

Danmarks tidligere fodboldlandstræner Morten Olsen har gennem årene haft mange gode fodboldsnakke med landstræner Åge Hareide.

De to har også været i kontakt, siden Hareide blev udpeget som Olsens afløser. Morten Olsen vil ikke fortælle, hvad de samtaler har handlet om, men hvis Hareide skulle få brug for sparring, så kan han altid ringe.

Det siger Morten Olsen til Politiken.

- Nu skal Åge have ro til at komme i gang med landsholdet og forberede de første kampe, og han skal sammensætte sit team. Jeg har jo kendt ham i mange år, og vi har mange gode fodboldsnakke.

- Min dør og telefon er altid åben for ham, siger Morten Olsen.

Snart ny trup

Hareide havde første officielle arbejdsdag i DBU i tirsdags, og allerede den kommende onsdag skal Hareide udtage sin første landsholdstrup til testkampene mod Island og Skotland.

Ekslandstræner Olsen fortæller til Politiken, at han er glad for, at han nu slipper for at skulle se 300-400 fodboldkampe om året i embeds medfør. I det hele taget er det uvist, om Olsen igen får et nyt trænerjob.

Til avisen siger han, at der har været henvendelser, men ikke tilbud, der var spændende nok. Der skal et "wow-tilbud" til at lokke Olsen tilbage i et fodboldjob, siger han.

/ritzau/

 • Print
 • Del artiklen:

  Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

  Få dagligt nyt fra DR Sporten.

  Vælg mailingliste:

  Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: