Nicki Bille på plads i Rosenborg

Nicki Bille Nielsen skifter lejetilværelsen i Spanien ud med en fireårig kontrakt med Rosenborg i Norge.

En sprudlende Nicki Bille fanget i en U21-landskampi 2011. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Nicki Bille Nielsen har forladt Spanien og underskrevet en fireårig kontrakt med Rosenborg.

Den 24-årige angriber har senest været udlejet fra Villarreal til Rayo Vallecano, men uden den store succes og er derfor glad for sit skifte.

- Skiftet givet mig en vældig god følelse, og jeg er en meget glad mand i dette øjeblik, siger Nicki Bille Nielsen til klubbens hjemmeside.

Rosenborg sluttede på tredjepladsen i den sæson, som sluttede i november. Holdet har vundet det norsk mesterskab 22 gange - senest i 2010 og vandt det imponerende 13 gange i træk fra 1992 til 2004. Så Nicki Bille kommer til en storklub.

- Jeg har tjekket klubben grundigt, inden jeg kom. Rosenborg er Skandinaviens største klub og har en lang europæisk historie, siger han og ser frem til det pres, det medfører.

- Jeg elsker pres og ved, at forventningerne i Trodheim er store. Jeg kommer hertil for at sørge for, at guldet kommer tilbage hertil, fastslår han.

Nicki Bille Nielsen skiftede fra FC Nordsjælland til Villarreal på en fireårig kontrakt i 2010, og mens det blev til meget spilletid på klubbens andethold, lykkedes det aldrig at slå til på førsteholdet. Han har derfor været udlejet til Elche i den spanske 2. division i en sæson og senest spillet ni kampe for Rayo Vallecano igen som lejesvend.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve