James Rodríguez giver Zidane æren for Reals sejrsstime

Real Madrids træner Zinedine Zidane har givet spillerne mere frihed, siger James Rodríguez efter ny Real-sejr.

James Rodriguez jubler efter en scoring med Athletic Bilbao (Foto: ANDREA COMAS © Scanpix)

Real Madrids midtbanespiller James Rodríguez scorede et smukt mål, da Real Madrid lørdag vandt 4-2 over Athletic Bilbao.

Colombianeren har kæmpet for at finde formen efter en skade i låret tidligere på sæsonen. Men James Rodríguez ligner en mand, der er på vej tilbage til sit gamle jeg.

Både hans personlige succes og Real Madrids gode formkurve skyldes den nye træner, Zinedine Zidane, mener midtbanespilleren.

- Jeg har det meget bedre, men det hjælper også, at vi har fået en ny cheftræner. Det har ikke kun hjulpet mig, det har været godt for os alle, siger James Rodríguez efter 4-2-sejren ifølge det spanske nyhedsbureau EFE.

- For mig at se skyldes vores succes, at Zidane har givet os mere frihed til at spille. Vi spiller mere. Han taler med hver enkelt af os, og det er godt, for det giver os attitude i vores spil. Jeg spillede ikke regulært indtil for en måned siden, og det betyder jo også, at man ikke præsterer, siger den tidligere VM-topscorer.

Den tidligere Real Madrid-styrmand Zinedine Zidane tog over efter den fyrede Rafael Benitez i januar.

Siden da har Real hamret mål ind på stribe, og kongeklubben har vundet fire af fem kampe i den spanske liga. Den femte kamp er endt uafgjort.

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: