Møller efter Jacobsen-tackling: Tvivlsom til Fodboldmagasinet

Peter Møller blev nedlagt af en glidende tackling fra Lars Jacobsen kort før, han skulle på skærmen i aftes. Se den veltimede tackling her.

Det er ikke altid let at lave live-tv. 20 sekunder før, Peter Møller skulle sige "Velkommen til Fodboldmagasinet" i aftes, lå han pludselig i græsset på Brøndby Stadion.

Årsagen var, at FCK'eren Lars Jacobsen kom glidende og med en særdeles veltimet tackling fik nedlagt DR-værten. Møller stod og forberedte sig på at skulle interviewe FCK'eren Nicolai Jørgensen, da Jacobsen kom glidende bagfra.

- Jeg så dig godt, men regnede ikke med, du kom glidende så vildt, sagde Peter Møller til Lars Jacobsen efter tacklingen.

Se klippet herover.

I dag, dagen derpå, er Møller stadig rystet:

Stilling
FC København 56
SønderjyskE 49
AaB 46
FC Midtjylland 45
Brøndby IF 42
Randers FC 37
OB 37
Viborg FF 34
FC Nordsjælland 34
Esbjerg fB 27
AGF 26
Hobro IK 12
Se udvidet stilling

- Jeg er i hvert fald stærkt tvivlsom til næste søndags Fodboldmagasinet. Det bliver en kamp mod uret, siger Møller med et smil.

Han fremhæver, at han efter FCK-spillerens glidende tackling hurtigt kom på benene igen og straks trak sit mest frygtede våben, albuen:

- Men da var han væk. Der blev han bange, konstaterer Møller.

Han slap i øvrigt fra tacklingen uden varige mén, så mon ikke han er klar på skærmen igen, når Fodboldmagasinet samler op på 31. runde næste søndag.

- Jo, men DR Kostume kommer på overarbejde, for der er godt med jord på både jakke og bukser, så det var svært for kameramanden i aftes at finde de rigtige vinkler, så man ikke kunne se det på skærmen, siger Møller.

Se interview med Lars Jacobsen og klip med FCK-jubel gennem tiden

Møller kom hurtigt på benene og slap fra tacklingen med et beskidt jakkeærme. Og interviewede i øvrigt senere Jacobsen i Fodboldmagsinet. Se dét interview herover.

 • Print
 • Del artiklen:

  Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

  Få dagligt nyt fra DR Sporten.

  Vælg mailingliste:

  Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: