Trecifret millionbeløb på vej i Brøndby-kassen

Brøndby-ledelsen lægger op til massiv kapitalindførsel.

Der er sjældent stille på Vestegnen, der for nylig måtte se cheftræner Thomas Frank sige farvel, da Frank tog konsekvensen af, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen under pseudonym havde svinet ham til på et fanforum.

Samme dag kunne Brøndby præsentere et regnskab med røde tal. Regnskabsåret 2015 bød på et underskud på 17 millioner kroner.

Der kan dog være en stor sum penge på vej til Brøndby IF. Et trecifret millionbeløb kan potentielt blive pumpet ind i klubben.

Det skriver Finans.dk.

Stilling
FC København 68
SønderjyskE 59
FC Midtjylland 56
Brøndby IF 54
AaB 50
Randers FC 44
OB 43
FC Nordsjælland 38
AGF 37
Viborg FF 37
Esbjerg fB 30
Hobro IK 18
Se udvidet stilling

De eksisterende aktionærer kan via en stribe forslag til den kommende generalforsamling i april blive bedt om på et givent tidspunkt at skyde op til 125 mio. kr. ind i klubben, vurderer aktieøkonom Per Hansen fra Nordnet over for Finans.dk.

Skulle de eksisterende aktionærer ikke have lyst til det at forsvare deres værdier i Brøndby ved at tegne yderligere aktier, så kan nye aktionærer melde sig på banen.

- På den ene side giver det nye investorer billedet af, at man køber med rabat, og på den anden side presser man de eksisterende aktionærer til at forsvare deres værdier, siger Per Hansen til Finans.dk.

Brøndby IF forventer at få et underskud i regnskabsåret på 15-25 mio. kr.

 • Print
 • Del artiklen:

  Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

  Få dagligt nyt fra DR Sporten.

  Vælg mailingliste:

  Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: