Troels Bech: Auri vil hellere træne Brøndbys U19-hold

Brøndbys midlertidige cheftræner Auri Skarbalius ville helst fortsætte på U19-holdet, siger Troels Bech.

Efter cheftræner Thomas Franks opsigelse i Brøndby har klubben hevet Auri Skarbalius op fra U19-holdet til superligatruppen.

Der er tale om en midlertidig aftale frem til sommer, men det er ikke noget drømmejob for litaueren, fortæller klubbens sportsdirektør, Troels Bech.

- Vi har fundet den rigtige afløser, nemlig Auri, som har stor kendskab til truppen og kender klubben og alt rundt om. Det er vi glade for.

- Det var ikke hans ønske. Han ville hellere være Danmarks bedste U19-træner. I denne klub står vi skulder ved skulder, og det er Auris beslutning et eksempel for, siger Troels Bech, som understreger, at Skarbalius ikke er i spil til jobbet efter sommerferien.

Stilling
FC København 71
SønderjyskE 62
FC Midtjylland 59
Brøndby IF 54
AaB 50
Randers FC 47
OB 46
Viborg FF 40
FC Nordsjælland 38
AGF 37
Esbjerg fB 30
Hobro IK 18
Se udvidet stilling

Kede af det

Sportschefen fortæller også, at spillere og trænere er påvirket af det pludselige kaos i klubben, der er opstået, efter at klubbens formand, Jan Bech Andersen, gennem flere år i sin søns profil har kritiseret træneren og flere andre Brøndby-ledere i et debatfora på internettet.

- Vi er også påvirkede og kede af det, der har udspillet sig det seneste døgn, siger Troels Bech på et pressemøde.

- Vi har mistet en medarbejder, der har sagt op. Jeg forstår, hvis andre gør sig overvejelser i den retning og føler sig ramt i det her forløb.

- Nu får vi en chance for at vise, at vi er i stand til at holde fokus.

- Det prøver den sportslige afdeling at holde i dag, så vi kan vinde en fodboldkamp på søndag. Det plejer at løse de fleste problemer, siger sportsdirektøren med henvisning til Brøndbys kommende opgør mod Randers FC i Superligaen.

/ritzau/

 • Print
 • Del artiklen:

  Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

  Få dagligt nyt fra DR Sporten.

  Vælg mailingliste:

  Vis alle nyhedsbreve

  • Kun breaking:
  • Alle nyheder: