Golding langt fra finalen

Den danske skeetskytte Anders Golding skuffede på ny under andendagen ved OL. Golding sluttede langt fra finalen på en samlet 25.-plads.

Anders Golding nåede ikke med i skeet-finalen. (Foto: Das Büro for Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark © Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark)

Anders Golding havde håbet på at skyde sig til en finaleplads ved OL i Beijing. Men sådan gik det langt fra, da den 24-årige skeetskytte lørdag afsluttede konkurrencen med blot at ramme 21 ud af 25 lerduer i femte og sidste runde. Det rakte til en samlet 25.-plads for nordjyden.

Danskeren var i aktion to gange i løbet af lørdagen. I den første serie ramte Golding plet 23 gange, men samlet set var han aldrig i nærheden af at skyde sig i finalen. I alt ramte danskeren 112 ud af 125 lerduer, og dermed var han seks pletskud fra at skyde sig i finalen.

Amerikanske Vincent Hancock er før finale-afgørelsen senere søndag den, der er tættest på at sikre sig guldet. Med 121 ramte lerduer satte han lørdag olympisk rekord.